- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
hiç sorma yaa kendi kendime pc başında gülüyorum patron da bakıo noldu bu kıza diyee![]()
Çookk cici bunlarrr :)
Çok teşekkürler, beğenmene sevindim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç sorma yaa kendi kendime pc başında gülüyorum patron da bakıo noldu bu kıza diyee![]()
Çookk cici bunlarrr :)
Çok teşekkürler, beğenmene sevindim :)
Kızlar tubb a magnet yaptırıyorum nisanda dagitmak icin model bu renk birazcik degiscek
yazısida bu olacak nasıl sizce
Sebepsiz sevmektir âşk , nedeni olmadan bağlanmak birine , hatta sarılamamak utançtan..
Çünkü edeptir Âşk ! Sevdirenin hürmetine...
Eki Görüntüle 1380088
hoşbuldum şekerimHosgeldin canim![]()
kızlar dans şarkılarımı seçtimm ilk dans baha gülü susu seni aşksız bırakmam ikinci şarkı mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta 3. şarkı sibelcan kış masalı kaldı geriye giriş şarkı hadi onada bir el atalım canlarrr güzel bişey bulalımm
Pazartesi sendromu yaşıyoruz biz![]()
Annem dün mugtasarımda bir biblo görmüş beğenmiş, onu sipariş ederken tabi kendime de bişiler aldım.
Eki Görüntüle 1380582 Eki Görüntüle 1380583
Metal kutuları mutfaktaki ıvır zıvırları koymak için aldım, ne bileyim işte kakao, kabartma tozu, vanilin gibi... Belki büyük olanına un koyarım. Bir şekilde değerlendiririm.
Eki Görüntüle 1380584
Bide sunum tabağı aldım.
Bugun kardesimin sinavina çalıştırdim giremedim burayaaaa sizleriii ozledimmm
beni ozlediniz mi kizlar
nssilsiniz
özlemezmiyiizzz şekerimm :)
Bitmeyen pazartesi yapmışlar yahu![]()
hiç sorma ya hafta sonu hemen bitiyor pazartesi ııyykkkSagol canimpazartesiler uzun hafta sonlari sanki kisa bi zmn gibidir hepp
![]()
Kızlaaaaarrrrr yarın resmiyette evleniiiiyoooooooruuuuuuuuummmmmmmmyarın nikahım vaaarrrr
![]()
Kızlaaaaarrrrr yarın resmiyette evleniiiiyoooooooruuuuuuuuummmmmmmmyarın nikahım vaaarrrr
![]()
Merhabalaaarrrrr :)Merhaba gelincikleeeeer :)
Kuzum anlamıyorum kiiiaayyyy nasıl bir duygu canım :))
Merhabalaaarrrrr :)
Valla daha farkında değilim kiii:)Nasil bi duygu kuzummm behsetsene![]()