2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

6 ayim var ve 20 kilo vermemm lazimmm :(

kizlar nikaha 65 olmam lazim dugune 55 60 arasi

Şimdilik sadece nikah olacak gibi gözüküyor.
Düğün istemiyoruz nişanlımla eğer ailelere direnebilirsek sadece kına ve nikah :KK53:

Nezmn tatlm nikahin ;)

Dugun iyi hos ta dugun olcak die evlenme surelerimiz uzuyor keske herkes nikah kiysa dufun die bisi olmasaydi ben hemen evlenirdm yazi beklemezdim :(

Nezmn tatlm nikahin :KK66:

Dugun iyi hos ta dugun olcak die evlenme surelerimiz uzuyor keske herkes nikah kiysa dufun die bisi olmasaydi ben hemen evlenirdm yazi beklemezdim :KK43:

25 Nisan canım Allah nasip ederse :nazar:
Aynen düğün olacak diye sık sık nereye kadar.
Boşuna millete yaranamıyorsun da. Ama işte aileler tutturuyor :KK11:

:)) Memnun musun canım sen..Ben yorumlara güvenip aldım.

Valla ceyize aldim kuzu kullanmadim ki:KK37:

ayy neyse en azından paranı aldın yaa,gözün aydın.neresi burası? isim versen keşke,bizlerde bilsek.yolumuz orya düşer fln,uzak dururduk o firmadan.ama tabi isim vermek istersen.

Pendikte kucuk bi dukkan canim. Bosver ismini yazmayayim. Bundan sonrasini Allahindan bulsun.

Canim galiba yabanci sitelerden boyle gelebiliyormus:KK70:

6 ayim var ve 20 kilo vermemm lazimmm :KK43:

kizlar nikaha 65 olmam lazim dugune 55 60 arasi

6 ayda 20 kilo günde bi saat yürüyüşle rahat verirsin canım.yediklerine de dikkat et.sağlıklı beslenmeye çalış.bi porsiyon çorba bi porsiyon yemek yanında salata,yoğurt ya da ayran iç bütün öğünlerde.2 dilim ekmek bi kase çorba demek.sabahları iki dilim yiyebilirsin ekmeği.öğlen ve akşam ben çorbayı tercih ederim ama yine çorba içmeyip yiyebilirsin.çayına kahvene şeker atma.tatlı çok istediğinde bi kase sütlü tatlı ye.fazla kaçtığını düşünürsen yarım saat fazla yürü.akşam 6dan sonra yemek yeme.bol su iç.hepsi bu kadar.zor bişey değil.

Merhaba:KK76:

Kac kilosun bilmiyorum ama 2 hafta spora gittim 1.5kilo vermisim bile:KK73: ve diyet yapmadim. 59kilo olmustum. 90kilo birone gore daha zor verdigimi dusunursek cok iyi sayilir:KK73:

83 kilo oldum. Depresyona girdim ben bi ara ne nikah tarihi belliydi ne bişey.
Sıkıntıdan yedikçe yedim. Üzüntü sıkıntı bana kilo aldırıyo :KK61:

Nikahima 3 ay dugune 6 ay ve kilom 76.900 65 nikahta duugnde 55 olurmu ki sen kac kilosunnn kuzum

83 kiloyum. Kemikli bi yapım var gerçi ama göğüslerden şikayetim var benim :mad:

Back
X