- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Kuzum kamera yok ama benim profesyonel makinam var bide çok yakın bi arkadaşımız var ondada var :) kamera getirmicem ayrı :)Canım 1000 tlye halletmişsin kınanı süpersinpeki kamera var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum kamera yok ama benim profesyonel makinam var bide çok yakın bi arkadaşımız var ondada var :) kamera getirmicem ayrı :)Canım 1000 tlye halletmişsin kınanı süpersinpeki kamera var mı?
Amin canım benim :)Rabbim hayırlı eylesin canımm benimmmm muhabbet versin aranizaa ahiretlik es olun insaAllahh
Amin kuzum inşallah:)cnm tebrikler,hep mutlu olun inşallah![]()
Canım saati yok yarın gidince hemen yapacaklarmış sanırım:)Kacta tatlimm uykusuz da olma kuzum
Canım saati yok yarın gidince hemen yapacaklarmış sanırım:)
Uff var yaa olmadık şeyler kafama takılıyoHaydi bakalim bende uyuyamazdimm kuzucum cok mutlu ol emi![]()
Tatlim Günaydın
bende diyet listlerine bakiyordum
Ilk babasta benim.kinam ayri sehirlede olcagmz içn kucuk dugun gibi olcak 180.kisilik kina ama dugun konseptli bi salon tuttuk 2milyar süslü puslu güzel bi yer cok sukue memnunum ben kinamda ilk 2 saat gelinlik sonrada bindallimo gycem INŞALLAH bizim plan bu erkek kiz karisik yani anlicagn benimki dugun gibi olcak ayri sehrlerden dolayi
bindalimi da gelinligimde almadim ama ben bazı gelinlikciler hediye edio die duydum belkde yanılıyorummm
bana sormadin ama cevap verym.dedim kuzum
Canım ben küçük bi kına yapacam çok çok yakınlarım gelecek:) toplamda 50 kişi ancak olur:) sende öyle bişe ayarlasan :) düğünde onla uğraşmazsın:)) benim kayınvalidem de dedi bu fikri. Ben kapalı olduğum için olmazdı zaten. Ama bana diyo ki 2gün gel git masraf olacak. Düğünde kuaför kınada kuaför parası diyo. Bende dedim ki ben bi kere evlencem böyle istiyorum dedim. o para dedikçe ben sinir oluyorum@hayatboscum sende bizdenmişsin bee yaww :) ben vegreenandblue 'nun da kınası düğün görünümlü kına olacak :) bizde kına da gelinlik giyeceklerdeniz. benim kınam Allah kısmet ederse Adana'da,düğünde sözlümün memleketinde olacak.o yüzden bende giyicem gelinlik ama nasıl olacak,duvak takıcak mıyız vs hep aklıma takılıyor. bana zor geliyor kına da gelinlikte giymek ama eğer giymezsem de akrabalarım beni canlı canlı gelinlikle göremeyecek,o yüzden onlarda görsün istiyorum
bakalım nasıl olacak
![]()
@hayatbgelinlik yarim]cum sende bizdenmişsin bee yaww :) ben ve [USER=571673]@greenandblue'nun da kınası düğün görünümlü kına olacak :) bizde kına da gelinlik giyeceklerdeniz. benim kınam Allah kısmet ederse Adana'da,düğünde sözlümün memleketinde olacak.o yüzden bende giyicem gelinlik ama nasıl olacak,duvak takıcak mıyız vs hep aklıma takılıyor. bana zor geliyor kına da gelinlikte giymek ama eğer giymezsem de akrabalarım beni canlı canlı gelinlikle göremeyecek,o yüzden onlarda görsün istiyorumbakalım nasıl olacak
[/USER]
Uff var yaa olmadık şeyler kafama takılıyobu arada 2gündür nişanlımla farklı şehirlerdeyiz ya. Tel.le konuşmaya fırsatımız da olmuyo. Sanki bi tarafım eksikmiş gibi. Yanımda hep onu arıyorum
iyi ki düğünümüze 10gün kaldı:))
Canım ben küçük bi kına yapacam çok çok yakınlarım gelecek:) toplamda 50 kişi ancak olur:) sende öyle bişe ayarlasan :) düğünde onla uğraşmazsın:)) benim kayınvalidem de dedi bu fikri. Ben kapalı olduğum için olmazdı zaten. Ama bana diyo ki 2gün gel git masraf olacak. Düğünde kuaför kınada kuaför parası diyo. Bende dedim ki ben bi kere evlencem böyle istiyorum dedim. o para dedikçe ben sinir oluyorum![]()
Gerçekten uzaklık zorBende 1 ay olucak gormeyeli hep uzaktayiz cok zor cok![]()
amin cnm umarım Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Nişanlım susturmaya çalışıyoda kadın o yokken diyo yine diyo bide ben abartı bişe istemiyorum fiyatına göre karar veriyorum ama yok kadında düşünce yok kiayy yanlış anlama ama senin kayınvalidenin para lafına ben bile sinir oluyorum artıkevet masraf açısından bakarsan,ekstra bi masraf ama ztn düğün olayı masraflı birşey.ve bunlar Allahım nasip ederse,ömrümüzde bi kere olacak şeyler.tabiki de özel olacak.o yüzden 2 kere verilecekse o para verilecek yani
bende düşündüm onu,ablamın oturduğu site havuzlu fln müsait,ablamda kınayı en yakınları çağırarak yapalım ztn salon tutacaktım kına için,onun yerine salonda sadece düğün olur,gelinliğimi de 2 kere doya doya giymiş olurum dedim.annemler biraz yorucu olur ama sen bilirsin dedi.o zmn olsun konuşuruz onu dedi.belki bende öyle bişi yapabilirim yani ama tabi ancak düğüne yakın kesinleşir bu durum.
Gerçekten uzaklık zorherkes sevdiğine kavuşsun ya...