2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Veee mutlu bir haber benden gelsin..Tayinim oldu diyemiorm henüz:KK43:
Ama bugün itibari ile kurumumun iş güvenliği uzmanı olarak atandım..Allah kazasız belasız mesailer versin inşallah..Allah utandırmasın , aminn:) :KK36:
hayırlısı olsun canım ama işin zor çok dikkatli olman lazım :)

hayırlısı olsun canım ama işin zor çok dikkatli olman lazım :)
Tesekkürler kuzum..Benim eğitimim ve uzmanlık serfikam vardı zaten kullanmıyordum..Ancak kendimi hazır hissettim her evragını vs hazırladım..Bakalım şimdi A sınıfı uzman biriyle ortaklaşa yapıcaz. Bi yerden başlamam gerekiyordu, hayırlısı:)

Günaydın kızlarr, ben hala çok hastayım enerjim eksilerde :( :(

ben sözlümü tam 3 ay hiç görmedim yurt dısındaydı,nette bile göremedim.daha Perşembe gece 2'de geldi,Cuma ben işe gittim,aksamında da işlerimiz vardı onu hallettik,ertesi günde Cumartesi-Pazar salon bakmaya Eskişehir'e gittik ve ben dün geri döndüm,o annesigilin yanına gitti yine ayrıyız :) 3 aydır ayrıyız ama daha dogru duzgun gorusemeden yıne yok :) yani bunlar cok zor ama sizden beter durumda olanlar war,ben gibi :) çok zor tabi bu durum,ben çok yıprandım mesela ama sabretmek zorundayız işte kavuşana kdr :KK43:

Osmaniye'de mi yoksa Adana merkezde mi olacak kına cnm? nereyi tuttun,bana da söylesene fikir olsun.eğer açık yazmak istemezsen,özel msj at :)

Bizde mayıs 5 de askere gittiğinden beri doğru düzgün görüşemiyoruz :(
Ben kınamda hem gelinlik hem bindallı giycem inşallahhh başka şehirler de olunca herşey zor oluyorr

Ama bugün itibari ile kurumumun iş güvenliği uzmanı olarak atandım..Allah kazasız belasız mesailer versin inşallah..Allah utandırmasın , aminn:) :KK36:

Hayırlı olsun kızlar Allah utandırmasın inşallah dikkatli ol :)

Günaydın kızlar, dün tayinler açıklandı malum, okulda sadece 2 öğretmen kaldık. En eski öğretmen ben oldum, diğer hoca da bu yıl gelmişti. Her şey benim başıma kalacak yani..

vaaay hadi hayırlı uğurlu olsun kuzummmm :KK68:

canım sen hangi kurumda çalışıyorsunn?

günaydın kızlar,,güzel bir gün olsun :KK68:

Kuzum kadirlide tuttum ben adana da değil :) istersen yazayım yine:)

haa Kadirli ters olur o zmn canım,yine de saol :)

Yoldayım kuzum hazırlandıımmm:) ama heyecan üst safhada :)

hadi bakalım hayırlısı,Allah bi avazda "evet" dedirsin inşallah :-)

Canlaaarrrrr nişana az kaldı bazen stressleniyorum acaba eksik bişeyler kaldımı :KK43:

benim senle aynı gün sözde nişanım ama daha ortada yüzük bile yok :KK53: nerelerden atlasam acaba :KK53:

hayırlı olsun,hadi gözün aydın.:KK68:

Günaydın kızlarr, ben hala çok hastayım enerjim eksilerde :KK43: :KK43:
Bizde mayıs 5 de askere gittiğinden beri doğru düzgün görüşemiyoruz :KK43:
Ben kınamda hem gelinlik hem bindallı giycem inşallahhh başka şehirler de olunca herşey zor oluyorr

geçmiş olsun cnm..evet cok zor oluyor hersey ya :(

günaydın kızlar,,güzel bir gün olsun :KK68:

haa Kadirli ters olur o zmn canım,yine de saol :)

hadi bakalım hayırlısı,Allah bi avazda "evet" dedirsin inşallah :-)

benim senle aynı gün sözde nişanım ama daha ortada yüzük bile yok :KK53: nerelerden atlasam acaba :KK53:

hayırlı olsun,hadi gözün aydın.:KK68:

Kuzum ama ben 2 kere nişan iptal etmiştim oyüzden :) yazdan beri güya nşan yapcaz:) mayıs ayında almıştım yüzüklerimi :)

Günaydın kızlar, dün tayinler açıklandı malum, okulda sadece 2 öğretmen kaldık. En eski öğretmen ben oldum, diğer hoca da bu yıl gelmişti. Her şey benim başıma kalacak yani..
canım tecrübeli olacaksın herkes sana bişeyelri danışcak biyandan iyide biyandan kötü

Back
X