- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
the giver :) söylediğin kategoride değil amaİzledim canıım :) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
the giver :) söylediğin kategoride değil amaİzledim canıım :) :)
Kuzu fiyatına kalırsa bende alırdım dediğin gibi çok az bi fark var arada ama alanlar genelde pişman oluyor işte nereye koyucam olayı birde ben şu an annemin gelinliğini hayatta giymezdim benim çocuklarımda giymez diye düşünüyorum ama şu olurdu baya büyük bi evim olsa koyacak yer hiç dert olmasa çocuklarımı geç kendim için bile alırdım onun anısı yetersatın almayı düşünmedin mi cnm? bende onu nereye koyacam,kiralarım diyordum ama arada 200-250 tl bi fark oynadığını görünce alayım bari çocuklarıma hatıra kalır dedim :)
Kuzu izlemediğin ne var?İzledim canıım :) :)
the giver :) söylediğin kategoride değil ama
Kızlaaarr öğle aramda isteme günü kullanacağım süslerimi aldımm:) 2 pembe fener aldım 2 lila ponponla 2 krem ponpon aldım fuşya yanarlı dönerli sarkıtlardan aldım :)
Kuzu izlemediğin ne var?Bak ben şimdi sinemasına gitmediğim içn alaycı kuşu izlicem de sen onu da izlemişsindir
![]()
cok güzellerrr,güle güle kullan canım![]()
Evet bir topikte karşılaşmıştık ama pek hatırlayamadım :) o kadar çok kız var ki burada hem burdakilerde tanımış olur seni :)
Güle güle kullan canım :)
Canım hemen yaptıramaz mısın? Şart değil ama süreniz var nasılsa yetişir.. Düğünde öyle bişey dağıtmayı düşünüyor musun?Puff kendi aramızda yapacağımız nikah sonanda kayınbabamın herkesi çağırması sonucu 50 kişi oldukimse gelmicek diye nikah şekeri bile yaptırmadım
![]()
Canım sana bişey sorucam sana (taşlayabilirsin beni hiç sorun değil hakediyorumKızlaaarr öğle aramda isteme günü kullanacağım süslerimi aldımm:) 2 pembe fener aldım 2 lila ponponla 2 krem ponpon aldım fuşya yanarlı dönerli sarkıtlardan aldım :)
Canım benim çok sağol darısı hepinizin başına inşallahhaftasonu görmüşttüm mağazda bende kararsız kalmıştım güle güle kullan tatlımmm
kuzumm gelinliğin hayırlı olsun sandaaaa inşaAllahh
Puff kendi aramızda yapacağımız nikah sonanda kayınbabamın herkesi çağırması sonucu 50 kişi oldukimse gelmicek diye nikah şekeri bile yaptırmadım
![]()
kuzum isteme olmadı tanışma oldu . Haftaya Cuma İstanbuldan gelicekler yani ayın 30unda cuma akşamı isteme ve söz olacak cumartesi 31indede nişan olacak salondaCanım hemen yaptıramaz mısın? Şart değil ama süreniz var nasılsa yetişir.. Düğünde öyle bişey dağıtmayı düşünüyor musun?
Canım sana bişey sorucam sana (taşlayabilirsin beni hiç sorun değil hakediyorum) sen zaten nişan hazırlığı yapmıyor musun isteme falan çoktan olmadı mı sende?
![]()
Canım benim çok sağol darısı hepinizin başına inşallahKızlar dün vücut yapıma hangi tip gleinlik daha iyi uyar diye bikaç çeşit giydim Allaha şükür hepsi yakıştı
şuna seviniyorum belki bilen bilir ben kabarık manyağıyım ama belimde kalın prenses modeller zaten çok kabarık oluyor e belimde kalın olunca ben kocaman bişey olurum diye korkmuştum Allahımmm o korseyle iki beden küçüldüm varya kendime aşık oldum
her neyse ayyy bi güzelmiş gelinlik içinde olma duygusu Allah hepimize hayırlısıyla tattırsın inşallah
![]()
kuzumm şimid işyerimdeyim akşam evde rahat rahat yüklesem olurmuuOhhh ne güzeeel resim yüklesene görelim :)
Ben açlık oyunları serisini pek sevemedim canım sadece ilk filmi hoşuma gitmişti zaten sonra kitabını okudum kitabı daha güzel bence![]()
![]()
Zaten kitaptan uyarlanan filmlerin kitabı daha güzel oluyorOhhh ne güzeeel resim yüklesene görelim :)
Ben açlık oyunları serisini pek sevemedim canım sadece ilk filmi hoşuma gitmişti zaten sonra kitabını okudum kitabı daha güzel bence![]()
![]()
Zaten kitaptan uyarlanan filmlerin kitabı daha güzel oluyor![]()
ldum canım çok şükür kafamda bi model vardı onu diktirecem aşırı kabarık değil ama olabildiğince kabartıcaz bakalım.. Amin kuzum hepinize de nasip etsin inşallah çok keyifli ciddenNe güzel canıım inşallah istediğin gelinliği bulursun , Allahım bize de nasip etsin o duyguyu inşallah bende çok heves ediyorum gelinlik deneme zamanlarınııı![]()
Benim hoşuma gitmişti :) lucy ? bu son gariiiBir arkadaşım izle demişti de yarısında sıkılıp bırakmıştım o film :)
Bi dk sen nişanlığıonla foto yükledin ama öyle hatırlıyorum o sen değil miydin yoksa böyle pembe tesettür kabarık bi nişanlık? Varya şu soruyu sorarken kendimden utandımkuzum isteme olmadı tanışma oldu . Haftaya Cuma İstanbuldan gelicekler yani ayın 30unda cuma akşamı isteme ve söz olacak cumartesi 31indede nişan olacak salonda
Bu
ldum canım çok şükür kafamda bi model vardı onu diktirecem aşırı kabarık değil ama olabildiğince kabartıcaz bakalım.. Amin kuzum hepinize de nasip etsin inşallah çok keyifli cidden
Benim hoşuma gitmişti :) lucy ? bu son gariii
Bi dk sen nişanlığıonla foto yükledin ama öyle hatırlıyorum o sen değil miydin yoksa böyle pembe tesettür kabarık bi nişanlık? Varya şu soruyu sorarken kendimden utandım![]()
Ne güzelllll inşallahhhCanım benim çok sağol darısı hepinizin başına inşallahKızlar dün vücut yapıma hangi tip gleinlik daha iyi uyar diye bikaç çeşit giydim Allaha şükür hepsi yakıştı
şuna seviniyorum belki bilen bilir ben kabarık manyağıyım ama belimde kalın prenses modeller zaten çok kabarık oluyor e belimde kalın olunca ben kocaman bişey olurum diye korkmuştum Allahımmm o korseyle iki beden küçüldüm varya kendime aşık oldum
her neyse ayyy bi güzelmiş gelinlik içinde olma duygusu Allah hepimize hayırlısıyla tattırsın inşallah
![]()