2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Süpermiş orantın maşallah nazar değmesin :nazar::nazar::nazar: sakın kilo alma canım şu an on numarasın sonra bizim gibi uğraşma :KK61:

istiyorum kızlar çok zayıf olmakta iyi değil bende 50 kilo olmak istiyorum ama olamıyorum. Artık evlendikten sora alırım die düşünüyorum. Çünkü çok zayıf oluncada çocuk gibi gözüküyorum :( maalesef dün müstakbel kayınvalide diyorki biraz kilo alda sarıldığımda elime gel diyor:)

kuzum minyon tipliyim ben öyle ahım şahım bi tipim yok yani 157 boy 45 kilo elbise de korse yok buarada kuzumm
ayyy bende öyleydim son bir kaç seneye kadar kilo almak için ne uğraşıyordum ama olmuyordu. son 3 senedir çok şükür 50 kiloyum :)

Oooo peki ne zaman başladın? Başarıyor musun? Kaç kilo verdin ne kadar sürede? Rejim sistemin nasıl hacı? Spor yapıyor musun? :KK6:

Tatlim benimde asagi yukari 2 hafta oldu yeniyim kalori hesabi uaparak kendime 7 gün menu hazrladim onlari yiyorim saglikli seuler ben 79 kusurdum simdi 76 kusur oldum kalorisi az seyler yee tatlim rejim.menulerim 900 kalorden fazla.deil

hide arada ayran detoksu yapicamm ;)

Sporda 500 kere ip.atliyorum

ve yyürüyüş

Aradada plates ;) gel bberaber yapalım kuzum;)

Merhaba bende geldim :KK24:
Bende 12 ekim 2014 tarihin de nişanlandım ve Kasım 2015 tarihinde düşünüyoruz düğünü kış gelini olacağım birazda :KK49:
Daha gelinliğim flan hiçbiri hazır değil bakmadım da ben prenses bir model düşünüyorum minyonum çünkü düğünü yakın olan arkadaşlardan fikir alırım artık :D
Herkese hayırlı olsun inşallah hepimizin tüm dilekleri gerçekleşir ve istediğimiz gibi bir yuvamız olur :KK60:

hoş geldin :) hayırlı olsun şimddien

Bende 12 ekim 2014 tarihin de nişanlandım ve Kasım 2015 tarihinde düşünüyoruz düğünü kış gelini olacağım birazda :KK49:
Daha gelinliğim flan hiçbiri hazır değil bakmadım da ben prenses bir model düşünüyorum minyonum çünkü düğünü yakın olan arkadaşlardan fikir alırım artık :D
Herkese hayırlı olsun inşallah hepimizin tüm dilekleri gerçekleşir ve istediğimiz gibi bir yuvamız olur :KK60:

hoşgeldin kuzum bana tam bilgilerini mesj at ana sayfaya ekliyim sneide ;)

Tatlim benimde asagi yukari 2 hafta oldu yeniyim kalori hesabi uaparak kendime 7 gün menu hazrladim onlari yiyorim saglikli seuler ben 79 kusurdum simdi 76 kusur oldum kalorisi az seyler yee tatlim rejim.menulerim 900 kalorden fazla.deil

hide arada ayran detoksu yapicamm :KK66:

ve yyürüyüş

Aradada plates :KK66: gel bberaber yapalım kuzum:KK66:

Bende nikaha 65 dugune 55 istiyorummm demistimmm ya sizeee nasilllll olcanmmm:KK17:

Hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun inşallah :)

istiyorum kızlar çok zayıf olmakta iyi değil bende 50 kilo olmak istiyorum ama olamıyorum. Artık evlendikten sora alırım die düşünüyorum. Çünkü çok zayıf oluncada çocuk gibi gözüküyorum :KK43: maalesef dün müstakbel kayınvalide diyorki biraz kilo alda sarıldığımda elime gel diyor:)

Senin yerinde olsaydimnn kilo vermek deilde almak icin ugrassaydimm kuzummm :( superisn

INŞALLAH canimm hoşgeldin sanada mutluluklar ;)

Benimde vermem lazımmm :KK51: burda bi spor vardı ona başlicam hergün ben zaten dikkat ediyorum yediklerime makarna pilav yemiyorum ekmek de bir dilim yada iki dilim. Beraber yapsak evet
Ben spora gittim sonunu getiremedim çünkü nefret ederim spordan aşırı üşengeçim :oops: makarna pilav bende yemiyorum aylardır ama abur cuburu bırakamadım benim derdim de o :110: beraber yapalım canım mesela her hafta 1 kilo vermek hedefimiz olsun gayet güzel olur iki ayda 8 kilo işte :KK55:
istiyorum kızlar çok zayıf olmakta iyi değil bende 50 kilo olmak istiyorum ama olamıyorum. Artık evlendikten sora alırım die düşünüyorum. Çünkü çok zayıf oluncada çocuk gibi gözüküyorum :KK43: maalesef dün müstakbel kayınvalide diyorki biraz kilo alda sarıldığımda elime gel diyor:)
Hahahah ya iyisin bence alma ya 50 ile fazla görünürsün sen göbiş falan çıkmaya başlar canım alma bence dediğin gibi evlenince alınıyor zaten sen ekstradan uğraşma vermek zor çok zor yaa şu kilo problemi ömrümü yidi bitirdi :KK42:

hide arada ayran detoksu yapicamm :KK66:

ve yyürüyüş

Aradada plates :KK66: gel bberaber yapalım kuzum:KK66:
Canım hayranlıkla izliyorum seni :KK59: öncelikle spor kısımlarını es geçiyorum hayatta yapmam bilyorum çünkü :mad: ama o ayran detoksu nasıl bişey? akşamları yemek yemeyi kestim kalorileri de azaltıcam haklısın abur cubura bi hayır desem olacak aslında :KK61: 2 haftada 3 kilo harika yalnız maşallah :nazar:

Ben spora gittim sonunu getiremedim çünkü nefret ederim spordan aşırı üşengeçim :oops: makarna pilav bende yemiyyapmadım yarinardır ama abur cuburu bırakamadım benim derdim de o :110: beraber yapalım canım mesela her hafta 1 kilo vermek hedefimiz olsun gayet güzel olur iki ayda 8 kilo işte :KK55:

Hahahah ya iyisin bence alma ya 50 ile fazla görünürsün sen göbiş falan çıkmaya başlar canım alma bence dediğin gibi evlenince alınıyor zaten sen ekstradan uğraşma vermek zor çok zor yaa şu kilo problemi ömrümü yidi bitirdi :KK42:

Canım hayranlıkla izliyorum seni :KK59: öncelikle spor kısımlarını es geçiyorum hayatta yapmam bilyorum çünkü :mad: ama o ayran detoksu nasıl bişey? akşamları yemek yemeyi kestim kalorileri de azaltıcam haklısın abur cubura bi hayır desem olacak aslında :KK61: 2 haftada 3 kilo harika yalnız maşallah :nazar:

Sagol kuzucum benim kilom cok fazla tatlım elimden geldiğince kurtulmaya çalışıyorum INŞALLAH hemencecik zayflariz:nazar:
Abur cubur yeme kuzucum bende abur cuburu cok severimm oyy oyy :(
AMIN kuzum ;)
ip atlamak zevkli aslnda hemde super kalori yaktrio ;)

ayran detoksu 2 gun yapiliyor ve 2de 1 2 kilo gidiyo toksin atiyorsun

2 litrye yakin yogurt onun icnde 8 kasik bigday 4 kasik nohut hasalyip.koyuyosun icine sadece nane koyuosun tuz yok corba haline getriosun bende daha yapmadim yarin yapicam 2 gunluk bu dhaa fazla diil

sabahlari normal kalorisi az kahbakti yapiosun 1 dilim ekmekle yada yagsz tost yiyorsun aciknca her 2 saate bi bu corbayi iciosun gn boyu busekil bende daha yaomadim

Sagol kuzucum benim kilom cok fazla tatlım elimden geldiğince kurtulmaya çalışıyorum INŞALLAH hemencecik zayflariz:nazar:
Abur cubur yeme kuzucum bende abur cuburu cok severimm oyy oyy :KK43:
AMIN kuzum :KK66:
ip atlamak zevkli aslnda hemde super kalori yaktrio :KK66:

ayran detoksu 2 gun yapiliyor ve 2de 1 2 kilo gidiyo toksin atiyorsun

2 litrye yakin yogurt onun icnde 8 kasik bigday 4 kasik nohut hasalyip.koyuyosun icine sadece nane koyuosun tuz yok corba haline getriosun bende daha yapmadim yarin yapicam 2 gunluk bu dhaa fazla diil

sabahlari normal kalorisi az kahbakti yapiosun 1 dilim ekmekle yada yagsz tost yiyorsun aciknca her 2 saate bi bu corbayi iciosun gn boyu busekil bende daha yaomadim
Akşam yemeği yerine bu çorbayı mı içiyorsun canım? Doyuucu mudur duydun mu? Bende buna benzer lahana çorbası diyeti yaptım o da çok etkili ama hiç doyurmuyor bide bende migren var aç kalınca başım tutuyor diye yapamadım ama 1 haftada 3 kilo falan veriyorsun onunla.. Çok sağlıklı değil ama bir hafta uygulanacak bişey fazlası zarar

Ben spora gittim sonunu getiremedim çünkü nefret ederim spordan aşırı üşengeçim :oops: makarna pilav bende yemiyorum aylardır ama abur cuburu bırakamadım benim derdim de o :110: beraber yapalım canım mesela her hafta 1 kilo vermek hedefimiz olsun gayet güzel olur iki ayda 8 kilo işte :KK55:

Ayy bir hafta da verilirmi ama bi liste belirleyelim yaa onu yapalım ben bi 55 olayım tamamdır evde spor zaten benim dediğimde canımm :)

Back
X