2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Senin hatrın için zorlıcam kendimi kuzu ama bikaç günden sonrasını çok iyi biliyorum ben :KK47:

Hahahaha olsun yaparsın sen :KK48:

Gençler an itibariyle başlıyorum rejime tartılmıyorum en son 70tim büyük ihtimal kilo almışımdır görmek istemiyorum kilomu böyle zayıfladığımı hissedene kadar bikaç hafta falan tartılmayı düşünmüyorum artık eskisi gibi olmuşumdur dediğimde tartılıcam inşallah 70ten fazla çıkmam :KK61: neyse kızçeler çookkk ciddiyim hep birlikte başlıyoruz hadi gelin olucaz gelinlik hadi korseli falan önemli değil amaaaaaaaa asıl nokta şu ki ................. biricik erkeklerimizin karşısına çıplak çıktığımızda dalgalanan-sallanan yağlarımız bölgelerimiz OLMASIIINNNNNNNN :KK34:

hadi bakalım anlaştık mümkünse zorla canım yavaş yavaş alıştır kendini :)
dalgalanan-sallanan yağlarımız ... bu çok fena oldu yaaa :63:

Kizlar ben herhalde besmelesiz basladim bu ise. Elbisemi gittim aldim. Gogus kismina ufak bi parca koydurmustum fazla olmis onuda duzeltttirdim. Eve gelip tekrar denedim. Elbisenin boyunu kesmediklerini farkettim. Igneler duruyor. Aradim terzi farketmemis biizde kontrol etmedik diyor. Kapadim telefonu. Burda yakinda bi terziye vericem artik.

Tek aksilik bu olsun canım sıkma canını :)

Kızlar merhaba, ben geldim ne konuşuyorsunuz bakimmm:KK49::KK49:

yağlarımızdaaa konuşuyoruz canım merhaba hoşgeldin :)

Kizlar ben herhalde besmelesiz basladim bu ise. Elbisemi gittim aldim. Gogus kismina ufak bi parca koydurmustum fazla olmis onuda duzeltttirdim. Eve gelip tekrar denedim. Elbisenin boyunu kesmediklerini farkettim. Igneler duruyor. Aradim terzi farketmemis biizde kontrol etmedik diyor. Kapadim telefonu. Burda yakinda bi terziye vericem artik.
Sakin ol canım ya bu zamanda gerçekten oluyo böyle aksilikler ben elbseme kol ekletmiştim kolun üzerinde taşlar vardı kadın bi tanesini boş koymuş içinde taş yok ben iki gün vardı bunu farkettim nişanlım gitti taş ı almaya yoktu getirttiler falan bi sürü şey ben oturdum bide taş için ağladım ay son gün halloldu şu an aklıma gelince gülüyorum :KK70:

Allah allahh e madem önceden kayınbaban deseymiş çağırıcam eşi dostu diye , hay Allah napıcaksınız peki bu zamandan sonra da yaptırılmaz ki
Canım hemen yaptıramaz mısın? Şart değil ama süreniz var nasılsa yetişir.. Düğünde öyle bişey dağıtmayı düşünüyor musun?

Canım sana bişey sorucam sana (taşlayabilirsin beni hiç sorun değil hakediyorum :KK11:) sen zaten nişan hazırlığı yapmıyor musun isteme falan çoktan olmadı mı sende? :KK22:
Yaptırmadım canım. Yetişmezdi ama bitti sonunda öyle yada böyle:))

Merhaba canım hoşbuldum, ben sıkıntıdan kilo vermeye devam ediyorum..Spora gittiğimde bu kadar çabuk kilo vermemiştim ya..160 boyum şu an 57 kilo olmuşum..ama göbiş hala benimle:KK57::KK57:

Bende stresden veriyorum canım rejim diyet falan yapamam zaten yemeğe düşkünüm sporu seviyorum ama boy ayı kilo bende de 52 :(

canım çok önem verdiğimizden heralde :( benimde hespta daraltmışlardı ama hiç bir şey yapılmmamıştı zaman olmadığı için aldım. eve geldim allahtan annem terzi ve o daraltmıştı.

Back
X