2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyy çokta yemiyorum aslında yarıyo heralde :p:p ben 1.62 yim 60 ım 55 olsam yeter bana ya çok bişeyde gözüm yok :KK70::KK70:
52 olsan daha da süper olur ama 55de fena değil canım sen kendini daha iyi bilirsin Hoppa
Bu ağır oldu ama dalgalanan sallanan yağlar falan :confused:
Hahahaha :KK70: doping etkisi oluştursun diye öyle dedim :KK70: valla bende mevcut canım o şekilde nasıl karşısına çıkacam bilmiyorum :KK42:
hadi bakalım anlaştık mümkünse zorla canım yavaş yavaş alıştır kendini :)
dalgalanan-sallanan yağlarımız ... bu çok fena oldu yaaa :63:
Hahahah oyyyy kusura bakmayın kızlar yaa :KK70: dün gece karnımı bi kaşıdım göbeğim dalgalandı :KK70::KK70: Allahımmmm ağlanacak halime gülüyorum neyse o sahne dünden beridir gözümün önünde ve çok sinirliyim güldüğüme bakmayın sinir bozukluğundan :KK42:

Artık evli bi hatun olarak aranızdayım:)
Kız senin nikah bugün müydü :KK57: bu hafta içi olduğunu biliyordum da bugün müydü oooooooooyyyyyyyy hayırlı uğurlu olsun yavrum ayyyyyyyy kızımız evlenmiş bide buna ağlayım :cry: :KK42:

Canım benim çok sağol darısı hepinizin başına inşallah :KK68: Kızlar dün vücut yapıma hangi tip gleinlik daha iyi uyar diye bikaç çeşit giydim Allaha şükür hepsi yakıştı :KK30: şuna seviniyorum belki bilen bilir ben kabarık manyağıyım ama belimde kalın prenses modeller zaten çok kabarık oluyor e belimde kalın olunca ben kocaman bişey olurum diye korkmuştum Allahımmm o korseyle iki beden küçüldüm varya kendime aşık oldum :KK68::KK70: her neyse ayyy bi güzelmiş gelinlik içinde olma duygusu Allah hepimize hayırlısıyla tattırsın inşallah :KK68:

evet cnm bende nişan kıyafetimi almaya gittiğimde denemiştim bi yerde,aynada kendimi gördüğüm an ağlayacaktım nerdeyse :KK53::KK53: o duygunun tarifi yok yani,çok değişik bi his

bence gayet güzel olmuş böyle.

Kızlar merhaba, ben geldim ne konuşuyorsunuz bakimmm:KK49::KK49:

tühhh tam senin dedikodunu yapmaya başlayacaktım bendee,,geldin artık heyecanı kaçtı :KK70::KK70:

Artık evli bi hatun olarak aranızdayım:)

nasıllll bi duyguuuuuu???? :KK68:

Kizlar ben herhalde besmelesiz basladim bu ise. Elbisemi gittim aldim. Gogus kismina ufak bi parca koydurmustum fazla olmis onuda duzeltttirdim. Eve gelip tekrar denedim. Elbisenin boyunu kesmediklerini farkettim. Igneler duruyor. Aradim terzi farketmemis biizde kontrol etmedik diyor. Kapadim telefonu. Burda yakinda bi terziye vericem artik.

Canım yaaa sanırım biraz şansız çıktın sen bu elbise konusunda..:KK14: buda nazarı olsun boşver..çaresi olan şeyler için sıkma kendini, bak nişanına pek birşey kalmadı..:KK68:

52 olsan daha da süper olur ama 55de fena değil canım sen kendini daha iyi bilirsin Hoppa

Hahahaha :KK70: doping etkisi oluştursun diye öyle dedim :KK70: valla bende mevcut canım o şekilde nasıl karşısına çıkacam bilmiyorum :KK42:

Hahahah oyyyy kusura bakmayın kızlar yaa :KK70: dün gece karnımı bi kaşıdım göbeğim dalgalandı :KK70::KK70: Allahımmmm ağlanacak halime gülüyorum neyse o sahne dünden beridir gözümün önünde ve çok sinirliyim güldüğüme bakmayın sinir bozukluğundan :KK42:

Kız senin nikah bugün müydü :KK57: bu hafta içi olduğunu biliyordum da bugün müydü oooooooooyyyyyyyy hayırlı uğurlu olsun yavrum ayyyyyyyy kızımız evlenmiş bide buna ağlayım :cry: :KK42:
Sağol kuzum benim :) dün belli oldu bugün evlendim:)

evet cnm bende nişan kıyafetimi almaya gittiğimde denemiştim bi yerde,aynada kendimi gördüğüm an ağlayacaktım nerdeyse :KK53::KK53: o duygunun tarifi yok yani,çok değişik bi his

tühhh tam senin dedikodunu yapmaya başlayacaktım bendee,,geldin artık heyecanı kaçtı :KK70::KK70:

Hissetmiyorum ki:)

Kızlar bişey sorucam size önemli ağzınızın tadını kaçıırmakta istemiyorum ama benim annemin dayısı baya rahatsız yoğun bakımda şu an kana ihtiyacı var aranızda istanbulda oturan ve kanı B rh negatif olan var mıdır ya baya acil yada tanıdığınız falan???

Kız vallahi biri benim duygularımı almış :KK57::KK57: niye bende hüzün yok, duygusal travma yok..Bende hep sinir, hep stres var ya..

sen yap yavru dedikodumu, ben görmezden gelirim :KK53:

Kızlar bişey sorucam size önemli ağzınızın tadını kaçıırmakta istemiyorum ama benim annemin dayısı baya rahatsız yoğun bakımda şu an kana ihtiyacı var aranızda istanbulda oturan ve kanı B rh negatif olan var mıdır ya baya acil yada tanıdığınız falan???

facede yazalım istersen cnm,hangi hastane onunda ismini ver,facede paylaşalım.

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Ah canım ya olur mu öyle şey, Allah acil şifa versin tez zamanda inşallah..keşke uysaydı kanım ama benim B rh pozitif :KK43:

Back
X