2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar size balayı için bir mekan buldum onu gönderiyimde biraz ağzınızın suyu aksın :p ( tabiki bende gidemiyorum he :p )
http://www.perdue.com.tr/
bende burayı beğenmiştim hem deniz hem orman evleri hem deresi olması benim çok hoşuma gitmişti fakat çok olumsuz yorumlar okudum yabancı turist fazla gittiği için üstsüz ve uygunsuz hareketler orta yerde öpüşme ve daha fazlası oluyormuş oyüzden vagçtim. Bizim balayı için düşüncemiz 3 günlüğüne ağva veya bolu abanta gitmek ve balayı parasıyla 1 sene sorası için italya tura katılmak erken fırsatlardan yararlanmak için :)

bende burayı beğenmiştim hem deniz hem orman evleri hem deresi olması benim çok hoşuma gitmişti fakat çok olumsuz yorumlar okudum yabancı turist fazla gittiği için üstsüz ve uygunsuz hareketler orta yerde öpüşme ve daha fazlası oluyormuş oyüzden vagçtim. Bizim balayı için düşüncemiz 3 günlüğüne ağva veya bolu abanta gitmek ve balayı parasıyla 1 sene sorası için italya tura katılmak erken fırsatlardan yararlanmak için :)

Neee ozmn hic hos degil.oyle seyleri hic sevemem bedava olsa gitmem ben ozmn ole.yerlere hemde cok pahali :KK62:

Agvaya gttim kuzum cok.guzel

Hadi ya ben fiyatı gördükten sonra pek bişey okumadım kapattım zaten :KK70::KK70:

faydasını gördün mü canm
Ben pek anlayamadım ama sevgilim azalmış oralar dedi :D Böyle şeylerde de açık konuşur zaten moral için demez. 10 gün kaldı, o zamana ne olur gözüme nasıl görünür artık bilmiyorum ama çok yorduğu kesin. Sanki kmlerce koşmuş gibi oluyorum ertesi güne. Tabi bu iki sporu aynı gün yapınca normaldir :KK48:

ağvada güzel tercih orayıda inceliyim biraz ;)

Ben pek anlayamadım ama sevgilim azalmış oralar dedi :D Böyle şeylerde de açık konuşur zaten moral için demez. 10 gün kaldı, o zamana ne olur gözüme nasıl görünür artık bilmiyorum ama çok yorduğu kesin. Sanki kmlerce koşmuş gibi oluyorum ertesi güne. Tabi bu iki sporu aynı gün yapınca normaldir :KK48:

Nasil yapiosun peki tatlim yani videoyu izlemdim ama kac dakka gunde 1 keremi
Incelemene sevndim tatlim ;)

Sende bndensin ya yan simitlerim var aslında herkes abartacak kadar deil diyor ama ben takıldım kaldım canımı sıkıyor :(
Sen şu videoları mı yapıyorsun canım sabah mı yapmak gerekiyor

Herkese selam ben de Nişanlı yim bnm sorunum hala netleştiremedigimiz düğün tarihimiz sizce tarih belli değil ama bu yıl olcak ne yapmalıyım hazırlık olarak hiçbir şey yok ortada :KK43:(

Canim benim.ilk basta gerçekten tarih belirlenip salon tutulmali cunku yazin yer bulmak cok.zor oluo yada istedgn bi yer bulmak zor oluyoo tatlim

hayrli ugurlu olsun buarada canm ;)

Herkese selam ben de Nişanlı yim bnm sorunum hala netleştiremedigimiz düğün tarihimiz sizce tarih belli değil ama bu yıl olcak ne yapmalıyım hazırlık olarak hiçbir şey yok ortada :KK43:(

Aleyküm selam. Bian önce tarihi belirlemeye bakın canım
Benimde tarihim yeni belli oldu çok karışık işlerim var maleseff..
Ama sıkma canını herşey olur bizde tarihi belirledik ama daha salon tutmadık
Ve bende de hiç bir hazırlık yok, Eğer il dışına gitmeyeceksen yavaş yavaş almaya başla alacaklarını

Ve bende de hiç bir hazırlık yok, Eğer il dışına gitmeyeceksen yavaş yavaş almaya başla alacaklarını

Sizin tarh nemzn kuzum ben kacrmsm ;)

Çok teşekkürler kızlar cevaplarınız için aslında endişelendiriyor benim de yer bulamamak ama biliyorsunuz tarih belirleme iki taraflı olunca nişanlım da cok yogun is ortamına sahip olunca onu da sık boğaz etmek istemiyorum

Canim benim.ilk basta gerçekten tarih belirlenip salon tutulmali cunku yazin yer bulmak cok.zor oluo yada istedgn bi yer bulmak zor oluyoo tatlim

hayrli ugurlu olsun buarada canm :KK66:
Çok teşekkürler kuzum :)

Sizin tarh nemzn kuzum ben kacrmsm :KK66:

15 ağustosda kına-düğün
18 ağustosda düğün canım :D

Çok teşekkürler kızlar cevaplarınız için aslında endişelendiriyor benim de yer bulamamak ama biliyorsunuz tarih belirleme iki taraflı olunca nişanlım da cok yogun is ortamına sahip olunca onu da sık boğaz etmek istemiyorum

canım bizde çok az konuşuyoruz çünkü asker ve gelip de iş başı yapınca kararlaştırmakta ısrarcıydı nişanlım gelmesi 5 mayıs veya 20 nisanda en erken çok geç olacağı için ikna ettim tarihi kararlaştırdık şimdide izin almaya çalışıyor ki salonu tutalım :D sende sıkıştır birşey olmaz

Haklsin canim 2 taraf olmasi gereken bi durum

siz aranizda yaz diemi konusuyorsunuz tatlım

rica ederiz canim biz herzmn burdayız ;)

15 ağustosda kına-düğün
18 ağustosda düğün canım :D

canım bizde çok az konuşuyoruz çünkü asker ve gelip de iş başı yapınca kararlaştırmakta ısrarcıydı nişanlım gelmesi 5 mayıs veya 20 nisanda en erken çok geç olacağı için ikna ettim tarihi kararlaştırdık şimdide izin almaya çalışıyor ki salonu tutalım :D sende sıkıştır birşey olmaz

Kararlasmasina cok sevindim kuzucum hayırlı olsun İNŞALLAH ;) iyiki mayisi beklemedinn yer kalmazdi valla

Kararlasmasina cok sevindim kuzucum hayırlı olsun İNŞALLAH :KK66: iyiki mayisi beklemedinn yer kalmazdi valla

Stres den hastalanınca kıyamadı bana :)
Evet bulamayacağımızı biliyor ve çok üzülüyordum halledecez inş. Önce adana da tutacaz annemlerde
elazığda bakıyor sonrada Elazığda inş :)

Haklsin canim 2 taraf olmasi gereken bi durum

siz aranizda yaz diemi konusuyorsunuz tatlım

rica ederiz canim biz herzmn burdayız :KK66:
Antalyada düğünümuz k nedenle yaz sonu gibi olucak sanırım :(
Ben oğlak burcu olduğumdan çok önceden planlama ihtiyacı duyuyorum şimdiden
Nerden başlamalıyim canım sence

Back
X