2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok güzel o zaman hiç stres yapma canım,
bak ben hiç birşey iğne bile alamıyorum ya bakıp bakıp duruyorum
çünkü nişanlım adana ben elazığlıyım. istanbulda oturacaz taşıma problemi var istanbuldan son iki ay kala falan ev tutulunca alacaz mecbur. :KK43:

Nolcaakk bu halimiizzz :)

Zaman gecseeeee kavussal sevdiceklerimzeee ;)

Evet ya benim hiç fazlam yok ama iş yerinde hep dışarıdan yağlı yağlı yiyoruz oda simit bölgemi daha çok çıkardı sanki depresyona sokuyor beni de..
sabah vaktim yok benimde ondan sordum sana iyi bende akşam yaparım :)
bu paylaştığın linkteki videolar demiii
Evet canım onlar :) Yağlı yiyecekeler için de ben yanımda taşıyorum mesela az ve sık yiyorum günde 6 öğün. Ara öğünler 1 meyve ya da süt ya da form bisküvi tarzı şeyler, hatta ceviz kuru üzüm tüketiyorum. Yemeklerde makarna pilav yememeye çalışıyorum mecbursam da ekmek yemiyorum. Çok şeker tüketen biri olarak bir anda şekeri kestim. Az tuz tüketiyorum.

[QUOTE="BurcuNaim, post: 38998386, member: 65187asker rnunda et var nefes alamıyor ameliyat olacak o da :KK43:[/QUOTE]

Benim nisanlimda kildomesidnen amaloyat olmuştu askerdeeykennn :(

cok gecmis olsun canim simidden

Uzakta olma="sokratesiye, post: 38998376İNŞALLAHber: 654035"]Evet ahh bi de çok yakın ve bna vakit ayirabilecek dostum olsaydı gelinlik bakmaya başlıca da bende de o yok :KK43:[/QUOTE]

Benimde
Sizin için dua edicem ben hiç ayribkalmadim eminim zordur kuzum ama bitcek vuslat gelcek inşallah ; (
Uzakta olmak cok.zor sevenler kavusssun iNSALLAH ;)

Kızlaaar çok yoğundum giremedimm:) öğle arasında yine alışveiş yaptım kurabiye hamuru kalıplar cupcakeler için kremşanti süsler vs şeyler aldımm :) hepsini akşam resim çekip atacam sizeee:)

Akşam atarsın bakarız canım :)

Kizlar annemle ilgileniyodum geçmişi okudum annem cok sukur daha iyi herkese cok tesekur ederim :KK66: herkese selamlarrrr

Geçmiş olsun canım rica ederiz ;)

Burnunda et var nefes alamıyor ameliyat olacak o da :KK43:

Geçmiş olsun şimdiden :)

Back
X