2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben pek anlayamadım ama sevgilim azalmış oralar dedi :D Böyle şeylerde de açık konuşur zaten moral için demez. 10 gün kaldı, o zamana ne olur gözüme nasıl görünür artık bilmiyorum ama çok yorduğu kesin. Sanki kmlerce koşmuş gibi oluyorum ertesi güne. Tabi bu iki sporu aynı gün yapınca normaldir :KK48:
Hadi yaa ben şimdi diğerini yapıyorum da buna da bakiyim bi heryerim ağırdı zaten :KK70:

Kızlar birşey soracağım telefon için kullandığınız şafak sayar misali birşey var mı?
Düğüne şu kadar kaldı falan diye gösteren

Tatlim internete ne yazarsam 30.dklik cikiyor :KK66:
Canım ben link yollamıştım da aşağılarda kaldı yoğunluktan bakamıyorum yakalayabildiğim kadar cevap veriyorum şu an ne yazık ki :(

Nişan pastası modeli bakmaktan bayılıcimmmmmmmmmmmmmmm :KK47::KK47::KK47:
Ayy faydalanmış gibi olmayayım da arada paylaşabilir misin ben de faydalanayım :P

Hadi yaa ben şimdi diğerini yapıyorum da buna da bakiyim bi heryerim ağırdı zaten :KK70:
Hahaha vallahi tutuk tutuk geziyoruz neler çekiyoruz yahu kadın olmak zor zanaat :KK70:İstemede kahveyi üzerlerine dökmekten korkuyorum bu halde :KK48:

Canım ben link yollamıştım da aşağılarda kaldı yoğunluktan bakamıyorum yakalayabildiğim kadar cevap veriyorum şu an ne yazık ki :KK43:

Ayy faydalanmış gibi olmayayım da arada paylaşabilir misin ben de faydalanayım :p

Hahaha vallahi tutuk tutuk geziyoruz neler çekiyoruz yahu kadın olmak zor zanaat :KK70:İstemede kahveyi üzerlerine dökmekten korkuyorum bu halde :KK48:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/slim-in-6-12-ocak-grubu.786382/
Buydu sanırım :D

:KK59:sıkıldım artık ne zaman sözümüz olcak hiç konuşmuyoruz ilerde ilerde diyip duruyoz.. işlerinin yoluna girmesini bekliyo oda haklı tabi ama sıkıldım gercekten 1 bucuk sene oldu

Back
X