- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
sıkıldım artık ne zaman sözümüz olcak hiç konuşmuyoruz ilerde ilerde diyip duruyoz.. işlerinin yoluna girmesini bekliyo oda haklı tabi ama sıkıldım gercekten 1 bucuk sene oldu
Hiç mi açılmıyor konusu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkıldım artık ne zaman sözümüz olcak hiç konuşmuyoruz ilerde ilerde diyip duruyoz.. işlerinin yoluna girmesini bekliyo oda haklı tabi ama sıkıldım gercekten 1 bucuk sene oldu
Countdown var bende canımKızlar birşey soracağım telefon için kullandığınız şafak sayar misali birşey var mı?
Düğüne şu kadar kaldı falan diye gösteren
Canım ben link yollamıştım da aşağılarda kaldı yoğunluktan bakamıyorum yakalayabildiğim kadar cevap veriyorum şu an ne yazık ki
Ayy faydalanmış gibi olmayayım da arada paylaşabilir misin ben de faydalanayım
Hahaha vallahi tutuk tutuk geziyoruz neler çekiyoruz yahu kadın olmak zor zanaatİstemede kahveyi üzerlerine dökmekten korkuyorum bu halde
![]()
Countdown var bende canım![]()
Olur canım sıkma canını sen aç konuyu belli bi zaman belirleyin beklemesi daha kolay olur en azındansıkıldım artık ne zaman sözümüz olcak hiç konuşmuyoruz ilerde ilerde diyip duruyoz.. işlerinin yoluna girmesini bekliyo oda haklı tabi ama sıkıldım gercekten 1 bucuk sene oldu
İnşallah :)Kavuşucaksın :)
Canım siz de mi söz yapmadınız? Bizim de öyle bir sorunumuz var ne yazık ki..sıkıldım artık ne zaman sözümüz olcak hiç konuşmuyoruz ilerde ilerde diyip duruyoz.. işlerinin yoluna girmesini bekliyo oda haklı tabi ama sıkıldım gercekten 1 bucuk sene oldu
Ablamınkini bayramda dağıtmıştık biz, tüm akrabaları geziyoruz zaten arada çıkmıştıDavetige dağıtmak ne zormuş![]()
Buydu :) Göbek atmalı olan![]()
Davetige dağıtmak ne zormuş![]()
Ne reziliz yaDün bende çarpık yürüyodum
Ablanın simitleri yok ama, ben bi tek oraya bakıyorumİnşallah :)
Canım siz de mi söz yapmadınız? Bizim de öyle bir sorunumuz var ne yazık ki..
Ablamınkini bayramda dağıtmıştık biz, tüm akrabaları geziyoruz zaten arada çıkmıştı
Ben bu ablanın fiziğini beğenmedim, bu sporla böyleyse işe yaramıyor demek ki..![]()
Biz bugün köye gittik yol mahvetti beniİnşallah :)
Canım siz de mi söz yapmadınız? Bizim de öyle bir sorunumuz var ne yazık ki..
Ablamınkini bayramda dağıtmıştık biz, tüm akrabaları geziyoruz zaten arada çıkmıştı
Ben bu ablanın fiziğini beğenmedim, bu sporla böyleyse işe yaramıyor demek ki..![]()
Şimdiye kadar bu kadar zorlanmamıştım:)Sıkma canını buluşup konuşun bu konu üzerine 1,5 sene olmuş hiç mi konusunu açmıyo?
Öyledir,ablamdan bilirim :)
Sen simitler için mi yapıyorsun canım? Yarıyıl tatilinden sonra ben de başlayacağım inş squat ve pilatese.. Ben zayıfım ama popo şekillensin istiyorum.Ne reziliz ya
Ablanın simitleri yok ama, ben bi tek oraya bakıyorum![]()
Nişan pastası modeli bakmaktan bayılıcimmmmmmmmmmmmmmm![]()
Tatlim benim var ismi final countdown player storeden yukle benim suan safakta nikaha 90 dugune 191 yaziooo bi azalaydiKızlar birşey soracağım telefon için kullandığınız şafak sayar misali birşey var mı?
Düğüne şu kadar kaldı falan diye gösteren
Squad iyi gelir ama dikkat hemen yüklenme o sıra acısı çıkmasa ertesi günler çıkıyor mutlaka. 3 gün ciddi anlamda yürüyemedim, metrobüste asansör kullanıyordum merdiven yerineSen simitler için mi yapıyorsun canım? Yarıyıl tatilinden sonra ben de başlayacağım inş squat ve pilatese.. Ben zayıfım ama popo şekillensin istiyorum.
[QUOTsagolun canlaerFly, post: 39000210, member: 645531"]
Buydu :) Göbek atmalı olan![]()
Daha önce yaptım canım biliyorum ağrılarını.. Yürüyemeyecek hale geliyorsun başta ama zamanla hareketleri yaparken çok esnek oluyorsun. :)Squad iyi gelir ama dikkat hemen yüklenme o sıra acısı çıkmasa ertesi günler çıkıyor mutlaka. 3 gün ciddi anlamda yürüyemedim, metrobüste asansör kullanıyordum merdiven yerine![]()
Tatlim benim var ismi final countdown player storeden yukle benim suan safakta nikaha 90 dugune 191 yaziooo bi azalaydiINŞALLAH