- 20 Ocak 2015
- 327
- 186
- 63
Her şey zamanı geldiğinde öyle akıp gerçekleşir ki sen bile inansmazsin kuzum sen umudunu yitirme yeter kiBizde hala tık yok...Aileler tanışmadı daha bekliyoruz bakalım...Umudum da kırılıyor yavaş yavaş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şey zamanı geldiğinde öyle akıp gerçekleşir ki sen bile inansmazsin kuzum sen umudunu yitirme yeter kiBizde hala tık yok...Aileler tanışmadı daha bekliyoruz bakalım...Umudum da kırılıyor yavaş yavaş
Üzülme canım, bizim de tanışmadılar henüz.. Ben de çok üzüldüm ağladım ama artık olacağına varır dedim gidişine bıraktım..Bizde hala tık yok...Aileler tanışmadı daha bekliyoruz bakalım...Umudum da kırılıyor yavaş yavaş
Gençlik merhaba sabahtan beri annemle mantı yapmakla uğraştık, sevdicekler haftaya falan bize geleceklermiş onlar için işte.. Siz napıyorsunuz? @hayatbos kuzu annen nasıl oldu neyi vardı dün?
Geçmiş olsun canimcimn ben yeni öğrendimAfiyet olsun tatlimm mantıyi cok severim benim.yerimede yeellerinize saglik kuzum
annem tansiyonunu çıkmıştı suan cok iyi cok şükür ALLAHIMA
cok sagolasin kuzucum
Geçmiş olsun canimcimn ben yeni öğrendim![]()
Ben orda 5 yilnkalmistm.ama suan Bilecik'teym tatlim izmitte dugun anltayali yok sanrim aramizda :)sokryil kalmış tmost: 39003397 .!.:Yaa canlar antalyada kimse yok mu ; (
Yazdım ama hiç ses çıkmadı ...
Sanirim evetv:)Ben orda 5 yilnkalmistm.ama suan Bilecik'teym tatlim izmitte dugun anltayali yok sanrim aramizda :)
Allah razı olsun canım..insallah. ..yüreğime su serptiniZHer şey zamanı geldiğinde öyle akıp gerçekleşir ki sen bile inansmazsin kuzum sen umudunu yitirme yeter ki![]()
Üzülme canım, bizim de tanışmadılar henüz.. Ben de çok üzüldüm ağladım ama artık olacağına varır dedim gidişine bıraktım..
Her zaman birbirimize destek oldukça sıkıntılar dert olmaktan çıkar param parça olur onun için burayız :)Allah razı olsun canım..insallah. ..yüreğime su serptiniZ
Antalyalı var canım :) ama sana denk gelmemiştir:)Yaa canlar antalyada kimse yok mu ; (
Yazdım ama hiç ses çıkmadı ...
iyi misin canım nasılsın :)Son 1hafta :)) haftaya bugün kına:))
Heyecanlıyım çook:)iyi misin canım nasılsın :)
inşallah çok mutlu olursunuzzz
Hadi yaaa karşılaşma ümidiyle o zamn :)Antalyalı var canım :) ama sana denk gelmemiştir:)
WoooowwSon 1hafta :)) haftaya bugün kına:))