2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar yeminle stres oldum ya nikaha kadar 15 kilo veremessem hic bi giysi yakismicakkk cirkin olmak istemiyorum :(

Son 1hafta :)) haftaya bugün kına:))

Vaybeee cok az kaldı :))

Cok begendim tatlim MAŞALLAH hamaratsnn :KK66:

Sagol kuzumm idare eder kuzum cok hamarat degilim :)

Kizlar yeminle stres oldum ya nikaha kadar 15 kilo veremessem hic bi giysi yakismicakkk cirkin olmak istemiyorum :KK43:

Kuzum verirsin ama sen her halinle guzelsindir insan kendini sartladikca stress yapiyor stress olma

Günaydınnnnnnnnnnn :KK50:

Gunaydin guzellikk :)

Hatunlar velvet cupcakelerimi yaptim deneme amacli ama istemede yapmaya vazgectim hic ugrasip ogune yorulamam sirf guzel olacak dir bukadr yorgublyk cekilmez :) hazirladigimiz mebu gayet yeterli zaten :)
Eki Görüntüle 1383978
Süper olmuşş ellerine sağlık. Hemen tarif istiyorumm :P Bi de o üstteki minik kalpleri nereden buldun canım?

Kizlar yeminle stres oldum ya nikaha kadar 15 kilo veremessem hic bi giysi yakismicakkk cirkin olmak istemiyorum :KK43:
Canım kararlı ol kesin verirsin. Yediklerine dikkaat et bol bol spor yap Hoppa

Günaydınnnnnnnnnnn :KK50:
Günaydınnn

Süper olmuşş ellerine sağlık. Hemen tarif istiyorumm :p Bi de o üstteki minik kalpleri nereden buldun canım?

Günaydınnn
vanilya shoptan aldım tatlımm :)

Süper olmuşş ellerine sağlık. Hemen tarif istiyorumm :p Bi de o üstteki minik kalpleri nereden buldun canım?

Günaydınnn
tarifide şöyle tatlımm

2,5 su bardağı un
125 grm teremyağ margarin
1 su bardağı şeker (ben fazla şekeri sevmem sen istersen biraz daha fazla kullanabilrsin)
3 yumurta
2 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı jel kırmızı boya
1 su bardağı yoğurt
vanilya özü
çay kaşığı ucu tuz
ister paket kabartma tozu ister karbonat kullan canım ben karbonat kullandım

İç kreması için bildiğin pasta muhallebisi hazırladım dorasında içine yrm paket sıvı krema ekleyip çırptım

kekini normal kek gibi hazırla kalıplara dök piştikten sora içlerini oyup krema doldurdum üzerinide şanti ile süsüledim cnm

açılıyo açılmasına ama üstünkörü çünkü ev alcam diyo işte birinin nişanına gidiyo çok özendim bzimde olcak diyo ve kapanıyo bu konu tekrar ben bi kez açmıştım telefonda görüşünce konuşcaz dedi hiç konuşmadık :KK43: Tikkabilla Tikkabilla @serp07 Orya Orya
Aile içinde mi bir problem var acaba, bu kadar istekli birinin bir faaliyette bulunmaması ilginç geldi

tarifide şöyle tatlımm

2,5 su bardağı un
125 grm teremyağ margarin
1 su bardağı şeker (ben fazla şekeri sevmem sen istersen biraz daha fazla kullanabilrsin)
3 yumurta
2 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı jel kırmızı boya
1 su bardağı yoğurt
vanilya özü
çay kaşığı ucu tuz
ister paket kabartma tozu ister karbonat kullan canım ben karbonat kullandım

İç kreması için bildiğin pasta muhallebisi hazırladım dorasında içine yrm paket sıvı krema ekleyip çırptım

kekini normal kek gibi hazırla kalıplara dök piştikten sora içlerini oyup krema doldurdum üzerinide şanti ile süsüledim cnm
tarifle daha lezzetli göründü :)) Çok teşekkürler belki menüye eklerim :P

herkese günaydın. cikolata_delisi cikolata_delisi canım sanırım sevdiğin evlenmek istemiyır değil sadece şatların biraz daha olgunlaşmasını bekliyor olabilir. Sen ona berbaer bişiler yapabileceğinizin sinyallerini ver belki daha rahatlar

Back
X