2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

offf kızlar ya neden herşey bukadar pahalı :( kıytırıktan düğün salonu olmasın diyorum. az daha iyi yerlere bakıyorum 27 tl kurupastalı menü fiyatı veriyor. Ekstra 1750 müzik ücreti ekstra 1000 tl foto video parası of off

Kızlar ben çok yoğunum ya dua edin projeyi yetiştirmem lazımdualarınıza ihtiyacım var :(
Tabiat parkı projesi ilk projem çok büyük :(

Yüzüm ak çıkarım inşallah

yavrum akşam yaptım acayip derece de terletiyor süperdi :) 1 saat sonra yorgunluktan öldüğümü hissetti hemen uyudum :) şuan ağrım yok akşam olsun yine yapayım :)
bide gaza geldim yanında başka hareketlerde yaptım :) :KK70:

Antep de misiniz yavrum :)
Yok canım osmaniyedeyim:)

offf kızlar ya neden herşey bukadar pahalı :KK43: kıytırıktan düğün salonu olmasın diyorum. az daha iyi yerlere bakıyorum 27 tl kurupastalı menü fiyatı veriyor. Ekstra 1750 müzik ücreti ekstra 1000 tl foto video parası of off
Normal bi yer tutup kurupastayı dışardan temin etsen daha uyguna gelir aslında 27 tl çok fazla

ohh tamam sevindim zaten bende martta tayin işimi halletmeye çalışacağım. sEVİNDİM TEK DEĞİLİM İNSANLAR BİR YIL ÖNCEDEN HAZIRLIĞA BAŞLIYOR YA KORKTUM CİDDEN :)
bende de aynı durum var bu tayin olayı sorunlu alıp alamayacağımda belli değil. Kimisi oluyor diyo kimi olmuyor

bir çok yer aynı durumda canım, pendikte ada tesisleri,gülistan sofrası, maltepe sahildeki restaurant tarzı yerler wonderland mesela. öğretmen evini soruyorum ataşehirde orasıda 27 tl kokteyl menüsü ve gene diğerleri ekstra. 200 kişilik arıyorum ben. normal sıradna dğüün slaonlarını soruyorum zaten yakınlardakiler en az 500 kişilk falan 6500 tl diyor. off sıkıldım artık yer bulamamaktan

bir çok yer aynı durumda canım, pendikte ada tesisleri,gülistan sofrası, maltepe sahildeki restaurant tarzı yerler wonderland mesela. öğretmen evini soruyorum ataşehirde orasıda 27 tl kokteyl menüsü ve gene diğerleri ekstra. 200 kişilik arıyorum ben. normal sıradna dğüün slaonlarını soruyorum zaten yakınlardakiler en az 500 kişilk falan 6500 tl diyor. off sıkıldım artık yer bulamamaktan

Bende burada olacak kına kılıklı düğün için bir yerden fiyat aldım..Kokteyl menü ile 9000 tl dedi ruh hastası adam :KK11: Sosyal tesislere bakıcam bende mecburen, nasıl kalkıcaz altından bakalım:KK14:

Bu hafta sonu @Precious nişanı var,o zaman biraz hareketlenir belki,fotoğraf paylaşırsa :D:KK71::KK71:

31 ocak ta 3 nişana , 1 düğün var :KK53::KK53: Tüm umudumuz bunlar :KK71::KK71::KK71:

Hadi inşallahhh :KK14::KK14:

Bende burada olacak kına kılıklı düğün için bir yerden fiyat aldım..Kokteyl menü ile 9000 tl dedi ruh hastası adam :KK11: Sosyal tesislere bakıcam bende mecburen, nasıl kalkıcaz altından bakalım:KK14:

Bu borçlar yüzünden batmadan evlenirsek iyi :KK76::KK76::KK76:

ya gerçekten çok uçuk rakamlar ya. yazık günah ne masraf yapıyorlarda bunu istiyorlar :( ağlıcam valla

yavrum akşam yaptım acayip derece de terletiyor süperdi :) 1 saat sonra yorgunluktan öldüğümü hissetti hemen uyudum :) şuan ağrım yok akşam olsun yine yapayım :)
bide gaza geldim yanında başka hareketlerde yaptım :) :KK70:

Antep de misiniz yavrum :)
Süper işte böyle gazla devam ettik mi fıstık gibi oluruz :KK39:
ne güzel bir hava var dışarda, İnşallah 31 ocakta da böyle olur yaa :KK68::D
İnşallah yaa ben de dua ediyorum 1 şubat da güzel olsun ama :P
Kızlar ne olmus burda bir sessizlik var?
Saç maşası kullanana var mı kaç mmlik kullanıyorsunuz..Ben kalın maşa almayı düşünüyorum öneriniz var mı?
Canım ben fakir julietta kullanıyorum çok çok uygun bi fiyata almıştım kampanyada 30tl, saçlarım gür ve kalın telli, zor fön maşa tutar ama hafif spreyle güzel sonuç alıyorum. Parlak parlak oluyor saçlarım Hoppa
Herkesin işi yogun herhalde..Benimde dün cok fenaydı bugun rahatladım..
Bugün mouse bilgisayar ve ben üçümüz ayrılamadık bir türlü, çok yoğun çok :(
Bu hafta sonu @Precious nişanı var,o zaman biraz hareketlenir belki,fotoğraf paylaşırsa :D:KK71::KK71:
31 ocak ta 3 nişana , 1 düğün var :KK53::KK53: Tüm umudumuz bunlar :KK71::KK71::KK71:
Bu hafta üst üste çok olay var yani :)
offf kızlar ya neden herşey bukadar pahalı :KK43: kıytırıktan düğün salonu olmasın diyorum. az daha iyi yerlere bakıyorum 27 tl kurupastalı menü fiyatı veriyor. Ekstra 1750 müzik ücreti ekstra 1000 tl foto video parası of off
Düğün yapmak çok masraf ya :( Aile desteği olmadan nasıl atlatılır bilemiyorum. İstanbul hele iyice uçmuş fiyatlarda :/
Kızlar ben çok yoğunum ya dua edin projeyi yetiştirmem lazımdualarınıza ihtiyacım var :KK43:
Tabiat parkı projesi ilk projem çok büyük :KK43:

Yüzüm ak çıkarım inşallah
Allah kolaylık versin kuzu, iyi bilirim proje streslerini, ama geçince kendinle nasıl gurur duyacağını düşününce, o zaman biraz daha azimle devam ediliyor Hoppa
Ayy bi bitseydi :) stresim başladı:))
Ne güzel stresler bunlar niye hemen bitsin istiyosunn :D

Back
X