Kizlar ben gene bir dertle karsinizdayim

kizlar bizde isteme nisan ve sonrasında hic bir zaman benim ailem birşey istemedi karsida sunu yapin bunu yapin diye.çok güzel nisan yaptim beş kuruş harcatmadim.simdi sira geldi dugune. Babam düzgün bir yerde yemekli bi Dugun istiyor. Tanidik bi arkadaş varnis restaurabtta ayarliyor babam 10 bini geçiyor ve 200 kişi. Erkek tarifi şehir disinda onlarin oradada olacagi için ve onlara herşey kolay geldiğinden 3 bine düğünyapariz 5 bine evi haledeiz diye bbakiyorlar.tabi bunlari ailem bilmiyor.ben sorun cikmasin diye nisanlima dedim ev için herşeyi biz yapicaz.düğünü ailen yapsin. Bugünde babam nisanlima nazil bir düğün istediğini soluo ne kadar tutacagini.bizimki tabi bozuldu.babamdan sonra bana saydirdi.biz bunu yapamayiz edemeyiz babama solicem konussun. Bitsin ozaman bu is biz bunu yapamayiz diyor. ama ailesi babama herseyimiz hazir herşeyi yapacaz diyip durdular. Tabi onlara gore herşey 10 bine halloliyor. Babamda diyor ben hic birşey istemedim kizin yapiyor herşeyi bari düğünü adam gibi yapsinlar. Offff ben napcam ya.