- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
nere gidiyorsun kız olmaz öyle :) sen içini ferah tut ben inanıyorum![]()
Ben sorana kadar hatun gitti, hakkında hayırlısı olur inşallah..Hepimizin hakkında hayırlısı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nere gidiyorsun kız olmaz öyle :) sen içini ferah tut ben inanıyorum![]()
bizim kadar düşünceli olamıyorlar malesefBen sorana kadar hatun gitti, hakkında hayırlısı olur inşallah..Hepimizin hakkında hayırlısı![]()
bizim kadar düşünceli olamıyorlar malesefbenimkide beni çok kırıyor ama iyi niyetli olduğunu bildiğim için susup bekliyorum sonra o geliyor ozman tibimi yapıorum ve binpişman özürler diliyor anlıyor hatasını. inş hep böyle hepimiz üstesinden geliriz.
Kuzum :) valla bazen susmak duymamak en iyisi. Bende öğrendim :)Aman zaten ince düşünen erkek varsa onu , mumyalayıp bir köşeye koysunlar..ya da klonlasınlaren azından çoğlamış olur
Ben tüm birikimimi konuştum geçenlerde, artık bende susuyorum
![]()
galiba gerçekten susan evlenebiliyor bu devirdeKuzum :) valla bazen susmak duymamak en iyisi. Bende öğrendim :)
galiba gerçekten susan evlenebiliyor bu devirdebir arkadşaım vardı herşeye he derdi. çok kızardım nasıl bukaadr herşeyi kabulleniyorsun die işin sırrı oymuş
![]()
canım ya barışırsınız yıpratma üzme kendini bukadr bazen olur böyle şeyler hatırla bak ben math 27 de tartışmıştı oluyor iste stressli zamnlardayız güzellikleri olduğu kadr zor yanlarıda var bu zmanlarınnCanım yapacak bir şey yok ki. Bitirdi zaten. Bana bu saatten sonra bi seçenek kalmıyor. Muhtemelen annesi falan arayacak düzeltmeye çalışacak o da çok üzülür şimdi biliyorum ama bana diyecek niye böyle yapıyosunuz alttan al o öyle işte diye. Ama artık alttan alacak bir durumum da kalmadı, bu kez ondaydı top, yapamadı..
kız bunlar imzayı atana kadarrrsünepe gibi hissettim kız kendimi![]()
kız bunlar imzayı atana kadarrrsonra dişler çıkacak
![]()
hahahaayy benim sinirim geçer de intikam alamam diye çok tırsıyorum![]()
Kesinlikle bu işin sırrı o:) ya çok çemkirecez hiç vicdan yapmıcaz ki onuda biz yapamayız:) yada he diyip susacaz:)galiba gerçekten susan evlenebiliyor bu devirdebir arkadşaım vardı herşeye he derdi. çok kızardım nasıl bukaadr herşeyi kabulleniyorsun die işin sırrı oymuş
![]()
Merak etme bizimkiler odunluk yapmaya devam ederler:) unutturmazlar bize:)ayy benim sinirim geçer de intikam alamam diye çok tırsıyorum![]()
Keşke tanışmasaydık nedir ya? 1 hafta kala nişana... 5.5 yıl geçmiş, bütün güzel yıllarımı ona harcamışım, teşekkür ederim bana kattıkların için güzel zamanlarımız da oldu diyeceğine.. Ben böyle insana nasıl hakkımı helal edeyim? Kusura bakmayın kusamıyorum öfkemi...
hatunlar merhaba hepinize![]()
Var-dı :)Ayy Allahım bir hafta var dimi senin nişana?
Ay gidemedim ya zaten gittim dedim 40 dknere gidiyorsun kız olmaz öyle :) sen içini ferah tut ben inanıyorum![]()
canım ne güzel özür diliyor ama. inan bana nasıl ağır konuştu ona rağmen tek harf çıkmadı ağzımdan, sonra dönüp özür dileyeceğine dediklerinin arkasında durmaya devam etti. hala da ediyor.bizim kadar düşünceli olamıyorlar malesefbenimkide beni çok kırıyor ama iyi niyetli olduğunu bildiğim için susup bekliyorum sonra o geliyor ozman tibimi yapıorum ve binpişman özürler diliyor anlıyor hatasını. inş hep böyle hepimiz üstesinden geliriz.
konuşturuyorsa iyiAman zaten ince düşünen erkek varsa onu , mumyalayıp bir köşeye koysunlar..ya da klonlasınlaren azından çoğlamış olur
Ben tüm birikimimi konuştum geçenlerde, artık bende susuyorum
![]()
ah canım valla sustum, y,ne sustum ama iyi alıştı beni stres tahtası yapmaya, bildiğin eşya gibi hissediyorum bu normal değil.Kuzum :) valla bazen susmak duymamak en iyisi. Bende öğrendim :)
Bilmiyorum canım özür dilemez hayatta, o affettirmesi zorken tek bir hamle bile yapmaz, umrunda değil çünkü. Etrafına da böyle, insanlar onu övsün onu sevsin yanında ister, ama en ufak hoşuna gitmeyen bişey olsun ömür boyu siler, akrabasına karşı bile böyle. Sözüm meclisten dışarı ama pis aslan burcu iştecanım ya barışırsınız yıpratma üzme kendini bukadr bazen olur böyle şeyler hatırla bak ben math 27 de tartışmıştı oluyor iste stressli zamnlardayız güzellikleri olduğu kadr zor yanlarıda var bu zmanlarınn
Kızlar ya çok oynayasım geldi iyi miyim acaba![]()
Ay sıyırdım vallahiTövbe yarabbim ne oynaması kız?
Ya aslında tam olarak anlatamadım. Sağdan soldan derken tanımadığı değil ama çok da lazım insanlar değiller. O gün tanışmış ekliyor. Aman asılayım muhabbet edelim gibi bir durum değil yani. Ben normalde takılmam böyle aldatma gibi bir durum zaten yok ama o bu tarz şeylere aşırı takılan biri, ben böyle yapsam kıyametleri kopartır. Mademki böyle bir şeye karşı o niye yapıyor ben buna sinirleniyorum. Bu yüzden bana demediği kalmazken kendisi marifetmiş gibi yapıyor. Nişana 1 hafta kalmış, yaptığımız tartışmalara bak... Olmaz böyle evlilik falan.. Kendi melek, ermiş gibi ya maşallah, sürekli beni eleştiriyor.
Canım anlıyorum seni, hatta bu aradın aramadın mevzuları yüzünden benim bu kadar üzerime gelinirken aynı şeyi yaptığımda aşırı ağır tepkiler aldım. Bir süre sonra inan umursamayı bırakıyorsun, hatta ben artık niye aramıyor bile demem. Ararım konuşuruz, o aramaz ses etmem. Ama kalkıp bana sen benle ilgilenmiyorsun triplerine girmeye başladı bu defa da. Be adam kendin soğuttun beni böyle üzerine düşmekten.. Çok geç anlıyorlar bazı şeyleri, ama sen kendin için bir yerden sonra ister istemez bunu kafana takmayı bırakıyorsun, o zaman o üzerine düşüyor. Gönül ister ki kaçan kovalanır mantığıyla niye gidelim aramızda bu kadar yakınlık varken, ama gerçek bu işte aramadığında kıymete biniyorsun..
ne işi tatlımmm