2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben sorana kadar hatun gitti, hakkında hayırlısı olur inşallah..Hepimizin hakkında hayırlısı :KK14:
bizim kadar düşünceli olamıyorlar malesef :( benimkide beni çok kırıyor ama iyi niyetli olduğunu bildiğim için susup bekliyorum sonra o geliyor ozman tibimi yapıorum ve binpişman özürler diliyor anlıyor hatasını. inş hep böyle hepimiz üstesinden geliriz.

bizim kadar düşünceli olamıyorlar malesef :KK43: benimkide beni çok kırıyor ama iyi niyetli olduğunu bildiğim için susup bekliyorum sonra o geliyor ozman tibimi yapıorum ve binpişman özürler diliyor anlıyor hatasını. inş hep böyle hepimiz üstesinden geliriz.

Aman zaten ince düşünen erkek varsa onu , mumyalayıp bir köşeye koysunlar..ya da klonlasınlar :KK53: en azından çoğlamış olur :KK14: Ben tüm birikimimi konuştum geçenlerde, artık bende susuyorum:KK75:

Canım yapacak bir şey yok ki. Bitirdi zaten. Bana bu saatten sonra bi seçenek kalmıyor. Muhtemelen annesi falan arayacak düzeltmeye çalışacak o da çok üzülür şimdi biliyorum ama bana diyecek niye böyle yapıyosunuz alttan al o öyle işte diye. Ama artık alttan alacak bir durumum da kalmadı, bu kez ondaydı top, yapamadı..
canım ya barışırsınız yıpratma üzme kendini bukadr bazen olur böyle şeyler hatırla bak ben math 27 de tartışmıştı oluyor iste stressli zamnlardayız güzellikleri olduğu kadr zor yanlarıda var bu zmanlarınn

galiba gerçekten susan evlenebiliyor bu devirde :D bir arkadşaım vardı herşeye he derdi. çok kızardım nasıl bukaadr herşeyi kabulleniyorsun die işin sırrı oymuş :p
Kesinlikle bu işin sırrı o:) ya çok çemkirecez hiç vicdan yapmıcaz ki onuda biz yapamayız:) yada he diyip susacaz:)
ayy benim sinirim geçer de intikam alamam diye çok tırsıyorum :KK53::rolleyes::KK71:
Merak etme bizimkiler odunluk yapmaya devam ederler:) unutturmazlar bize:)

Keşke tanışmasaydık nedir ya? 1 hafta kala nişana... 5.5 yıl geçmiş, bütün güzel yıllarımı ona harcamışım, teşekkür ederim bana kattıkların için güzel zamanlarımız da oldu diyeceğine.. Ben böyle insana nasıl hakkımı helal edeyim? Kusura bakmayın kusamıyorum öfkemi...

Hay Allah üzüldüm ya nişana 1 hafta kala ne demek tanışmasaydık keşke .. Töbe est. ne dicemi bilemedim şimdi hayırlısı olsun hakkınızda , umarım mutlu olursun hoşçakal.

hatunlar merhaba hepinize :D:KK68:

Merhaba canım oof valla ne yoruldum bugün :KK14::KK14:

Ayy Allahım bir hafta var dimi senin nişana?
Var-dı :)
nere gidiyorsun kız olmaz öyle :) sen içini ferah tut ben inanıyorum :p
Ay gidemedim ya zaten gittim dedim 40 dk :KK48: kafayı sıyırdım ama galiba vallahi psikolojim altüst oldu bu beni tımarhanelik etmeden rahat etmez. bence onun sorunları var ama kabul de etmez. çok bencil ya her şey o merkezli.
bizim kadar düşünceli olamıyorlar malesef :KK43: benimkide beni çok kırıyor ama iyi niyetli olduğunu bildiğim için susup bekliyorum sonra o geliyor ozman tibimi yapıorum ve binpişman özürler diliyor anlıyor hatasını. inş hep böyle hepimiz üstesinden geliriz.
canım ne güzel özür diliyor ama. inan bana nasıl ağır konuştu ona rağmen tek harf çıkmadı ağzımdan, sonra dönüp özür dileyeceğine dediklerinin arkasında durmaya devam etti. hala da ediyor.
Aman zaten ince düşünen erkek varsa onu , mumyalayıp bir köşeye koysunlar..ya da klonlasınlar :KK53: en azından çoğlamış olur :KK14: Ben tüm birikimimi konuştum geçenlerde, artık bende susuyorum:KK75:
konuşturuyorsa iyi :110:
Kuzum :) valla bazen susmak duymamak en iyisi. Bende öğrendim :)
ah canım valla sustum, y,ne sustum ama iyi alıştı beni stres tahtası yapmaya, bildiğin eşya gibi hissediyorum bu normal değil.
canım ya barışırsınız yıpratma üzme kendini bukadr bazen olur böyle şeyler hatırla bak ben math 27 de tartışmıştı oluyor iste stressli zamnlardayız güzellikleri olduğu kadr zor yanlarıda var bu zmanlarınn
Bilmiyorum canım özür dilemez hayatta, o affettirmesi zorken tek bir hamle bile yapmaz, umrunda değil çünkü. Etrafına da böyle, insanlar onu övsün onu sevsin yanında ister, ama en ufak hoşuna gitmeyen bişey olsun ömür boyu siler, akrabasına karşı bile böyle. Sözüm meclisten dışarı ama pis aslan burcu işte :KK34:İleride kısmet olur da bir oğlum olursa onu kadınlara özen gösterecek incelikte yetiştirmek istiyorum. Sadece kadınlara değil her canlıya karşı düşünceli olsun Hoppa

Kizlar selamm bende araniza yeni katilanlardanimm aklim cok karisti size danismak istiyorumm
21 ocakta adet gordum yasmine basladimm
Yani artik hee ayin 21 inde mi adet gorurum dugunum 14 haziran panik oldummo_O

Ya aslında tam olarak anlatamadım. Sağdan soldan derken tanımadığı değil ama çok da lazım insanlar değiller. O gün tanışmış ekliyor. Aman asılayım muhabbet edelim gibi bir durum değil yani. Ben normalde takılmam böyle aldatma gibi bir durum zaten yok ama o bu tarz şeylere aşırı takılan biri, ben böyle yapsam kıyametleri kopartır. Mademki böyle bir şeye karşı o niye yapıyor ben buna sinirleniyorum. Bu yüzden bana demediği kalmazken kendisi marifetmiş gibi yapıyor. Nişana 1 hafta kalmış, yaptığımız tartışmalara bak... Olmaz böyle evlilik falan.. Kendi melek, ermiş gibi ya maşallah, sürekli beni eleştiriyor.

Hergunnn bi sorunla biZi delirtmeyi basariyorlar kuzum:KK62:

Canım anlıyorum seni, hatta bu aradın aramadın mevzuları yüzünden benim bu kadar üzerime gelinirken aynı şeyi yaptığımda aşırı ağır tepkiler aldım. Bir süre sonra inan umursamayı bırakıyorsun, hatta ben artık niye aramıyor bile demem. Ararım konuşuruz, o aramaz ses etmem. Ama kalkıp bana sen benle ilgilenmiyorsun triplerine girmeye başladı bu defa da. Be adam kendin soğuttun beni böyle üzerine düşmekten.. Çok geç anlıyorlar bazı şeyleri, ama sen kendin için bir yerden sonra ister istemez bunu kafana takmayı bırakıyorsun, o zaman o üzerine düşüyor. Gönül ister ki kaçan kovalanır mantığıyla niye gidelim aramızda bu kadar yakınlık varken, ama gerçek bu işte aramadığında kıymete biniyorsun..

Bende bu saatten sonra takmama karari aldim :KK47: basarabilirsem tabiii

Selam kizlar:KK49:

Sali gunu isim iptal olmustu eve donmustum, dun de iptaldi bugun de izinliydim. Yani bu hafta sadece pazartesi calistim:KK76: iyi ki yillik izin harcamamisim. 3gundur temizlik yapmaktan ugrayamadim. Ellerim sisti artik:KK61: bugun rahatim hersey tamam gibi. Yarin buyuk gun:KK60: hersey guzel olur insallah. Tek mutsuzlugum fotograf mevzusu. Sevdicegin yaninda calisan adam cekicekti ama pazar gunu cekim isleri varmis cok onemli hollywood'tan john malkovich gelecekmis :KK61: beni hic baglamiyor ama bu söz-nisan diye uzerinde durmadim. Nikahta acisini fena cikaricam:KK62:

ne işi tatlımmm

Ben belediyede calisiyorum canim, gezi rehberligi yapiyorum. Gezi iptal olunca is yok demek oluyor:KK69:

Back
X