2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Selam kizlar:KK49:

Sali gunu isim iptal olmustu eve donmustum, dun de iptaldi bugun de izinliydim. Yani bu hafta sadece pazartesi calistim:KK76: iyi ki yillik izin harcamamisim. 3gundur temizlik yapmaktan ugrayamadim. Ellerim sisti artik:KK61: bugun rahatim hersey tamam gibi. Yarin buyuk gun:KK60: hersey guzel olur insallah. Tek mutsuzlugum fotograf mevzusu. Sevdicegin yaninda calisan adam cekicekti ama pazar gunu cekim isleri varmis cok onemli hollywood'tan john malkovich gelecekmis :KK61: beni hic baglamiyor ama bu söz-nisan diye uzerinde durmadim. Nikahta acisini fena cikaricam:KK62:

Ben belediyede calisiyorum canim, gezi rehberligi yapiyorum. Gezi iptal olunca is yok demek oluyor:KK69:

Az kaldı yihuuuuuuuuuuu:KK49::KK49::KK49: İnşallah herşey çok güzel geçer canımmm..Aklımızdasın yani :KK68:
Ah canım ya ne güzel iyi ki izin almamışsın..Vallahi kendi işimden soğudum ben ya..Ben niye izin konusunda bu kadar şansızım ..:KK14:

Canım anlıyorum seni, hatta bu aradın aramadın mevzuları yüzünden benim bu kadar üzerime gelinirken aynı şeyi yaptığımda aşırı ağır tepkiler aldım. Bir süre sonra inan umursamayı bırakıyorsun, hatta ben artık niye aramıyor bile demem. Ararım konuşuruz, o aramaz ses etmem. Ama kalkıp bana sen benle ilgilenmiyorsun triplerine girmeye başladı bu defa da. Be adam kendin soğuttun beni böyle üzerine düşmekten.. Çok geç anlıyorlar bazı şeyleri, ama sen kendin için bir yerden sonra ister istemez bunu kafana takmayı bırakıyorsun, o zaman o üzerine düşüyor. Gönül ister ki kaçan kovalanır mantığıyla niye gidelim aramızda bu kadar yakınlık varken, ama gerçek bu işte aramadığında kıymete biniyorsun..

Nisanlinla kacann kovalanır oynamak insanin zoruna gidiyor :(

ya bu erkeklerinde böle yazıştığı yerler varmıdır acaba varsa okumayı çok isterim yani acaba bizler kadar üzülüyor yada kırılıyorlarmı. bukadar mı zor ya anlayışlı olmak birini üzmemek.

Erkekler varya hic umurlarinda değiliz hep olan bizlere oluyor bunu bilir bunu soylerim kuzum :(

Canım yapacak bir şey yok ki. Bitirdi zaten. Bana bu saatten sonra bi seçenek kalmıyor. Muhtemelen annesi falan arayacak düzeltmeye çalışacak o da çok üzülür şimdi biliyorum ama bana diyecek niye böyle yapıyosunuz alttan al o öyle işte diye. Ama artık alttan alacak bir durumum da kalmadı, bu kez ondaydı top, yapamadı..

Ya kuzum kiyamam INŞALLAH duzelir uzulmeni hic istemem :(

galiba gerçekten susan evlenebiliyor bu devirde :D bir arkadşaım vardı herşeye he derdi. çok kızardım nasıl bukaadr herşeyi kabulleniyorsun die işin sırrı oymuş :p
Yok ya ben öyle düşünmüyorum sustukca daha fazla susmanı beklerler alttan aldığın kadar karşı taraf ta alıcak yani sonuçta bulunmaz hint kumaşı değiller yanii susmaaa En Büyük KK

Kizlar selamm bende araniza yeni katilanyaptım simdiimm aklim cok karisti size danismak istiyorumm
21 ocakta adet gordum yasmine basladimm
Yani artik hee ayin 21 inde mi adet gorurum dugunum 14 haziran panik oldummo_O

Meraba tatlm bende 23nde olup 28nde bitiyordumhep.hasta oliyordum dugun tarihinide 30 1 yaptm.ona gore ayarldm sonuc sjmdi ayin 10da hasta oluyorum:(

Selam kizlar:KK49:

Sali gunu isim iptal olmustu eve donmustum, dun de iptaldi bugun de izinliydim. Yani bu hafta sadece pazartesi calistim:KK76: iyi ki yillik izin harcamamisim. 3gundur temizlik yapmaktan ugrayamadim. Ellerim sisti artik:KK61: bugun rahatim hersey tamam gibi. Yarin buyuk gun:KK60: hersey guzel olur insallah. Tek mutsuzlugum fotograf mevzusu. Sevdicegin yaninda calisan adam cekicekti ama pazar gunu cekim isleri varmis cok onemli hollywood'tan john malkovich gelecekmis :KK61: beni hic baglamiyor ama bu söz-nisan diye uzerinde durmadim. Nikahta acisini fena cikaricam:KK62:

Ben belediyede calisiyorum canim, gezi rehberligi yapiyorum. Gezi iptal olunca is yok demek oluyor:KK69:

hayrli ugurlu olsun fistik ;)

gitti izin günlerim bu yıl içerisinde 30 gün izin hakkım kaldı 10 gününü şubat ilk haftasından sora unvan değişikliği sınavı için kullanıcam geriye 20 gün iznim kalacak

Var-dı :)

Ay gidemedim ya zaten gittim dedim 40 dk :KK48: kafayı sıyırdım ama galiba vallahi psikolojim altüst oldu bu beni tımarhanelik etmeden rahat etmez. bence onun sorunları var ama kabul de etmez. çok bencil ya her şey o merkezli.

canım ne güzel özür diliyor ama. inan bana nasıl ağır konuştu ona rağmen tek harf çıkmadı ağzımdan, sonra dönüp özür dileyeceğine dediklerinin arkasında durmaya devam etti. hala da ediyor.

konuşturuyorsa iyi :110:

ah canım valla sustum, y,ne sustum ama iyi alıştı beni stres tahtası yapmaya, bildiğin eşya gibi hissediyorum bu normal değil.

Bilmiyorum canım özür dilemez hayatta, o affettirmesi zorken tek bir hamle bile yapmaz, umrunda değil çünkü. Etrafına da böyle, insanlar onu övsün onu sevsin yanında ister, ama en ufak hoşuna gitmeyen bişey olsun ömür boyu siler, akrabasına karşı bile böyle. Sözüm meclisten dışarı ama pis aslan burcu işte :KK34:İleride kısmet olur da bir oğlum olursa onu kadınlara özen gösterecek incelikte yetiştirmek istiyorum. Sadece kadınlara değil her canlıya karşı düşünceli olsun Hoppa

canım okudum yazdımlarını ama cevap veremedim.çok üzüldüm.düzelir inşallah herşey.

kızlaaaar ben 1 hafta izin aldımmm :)
Ohh hadi hayırlısı olsun rahat rahat hazırlıklar başlar artık :)
canım okudum yazdımlarını ama cevap veremedim.çok üzüldüm.düzelir inşallah herşey.
Teşekkür ederim canım, hala ayrıldığımız dank etmedi valla. Başta ağlıyordum ama sinirimden tutamadım kendimi. Bir de panik atak var bende öfkelendiğimde daha çok yüzünü gösteriyor odalara sığamadım. İndim biraz fabrikada dolaştım kafa dağıtmaya çalıştım sonra da bir gülme halleri geldi bana anlatamam :KK48:

Back
X