2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ohh hadi hayırlısı olsun rahat rahat hazırlıklar başlar artık :)

Teşekkür ederim canım, hala ayrıldığımız dank etmedi valla. Başta ağlıyordum ama sinirimden tutamadım kendimi. Bir de panik atak var bende öfkelendiğimde daha çok yüzünü gösteriyor odalara sığamadım. İndim biraz fabrikada dolaştım kafa dağıtmaya çalıştım sonra da bir gülme halleri geldi bana anlatamam :KK48:

ciddi adımlar atmışsınız idrak edememen normal.sanırım doldun birazda ondan bu gülüp ağlamaların.çok üzüldüm gerçekten şuan bitmesine.belki barışırsınız tekrar belli olmaz hiç.

kızlar bugün moralim baya düzeldi.neyseki güzel şeyler söyleyenlerde var.dostu düşmanı iyi niyetliyi daha iyi anlıyorum evlilikle beraber.çeyizim için hiçbişey yok değildi aslında.hamur leğenlerim var üçlü birde saklama kabı.bugün küçük sos yapmak için bi tava aldım çok tatlı.kredi kartı bekliyorum şuan elime ulaşınca çatal bıçak takımı alıcam.düz klasik istiyorum zaten.çok eksiğim var çookkkk.

Teşekkür ederim canımm :) evet inşallah sende mi yoksa?
Benim memleket orası ama istanbulda iş bulmuştum evlilik durumundan dolayı, belli mi olur bir gün belki geri dönerim artık :) huzurlu bir şehir, seviyorum ben
ciddi adımlar atmışsınız idrak edememen normal.sanırım doldun birazda ondan bu gülüp ağlamaların.çok üzüldüm gerçekten şuan bitmesine.belki barışırsınız tekrar belli olmaz hiç.
kısmet her şey..

kızlar bugün moralim baya düzeldi.neyseki güzel şeyler söyleyenlerde var.dostu düşmanı iyi niyetliyi daha iyi anlıyorum evlilikle beraber.çeyizim için hiçbişey yok değildi aslında.hamur leğenlerim var üçlü birde saklama kabı.bugün küçük sos yapmak için bi tava aldım çok tatlı.kredi kartı bekliyorum şuan elime ulaşınca çatal bıçak takımı alıcam.düz klasik istiyorum zaten.çok eksiğim var çookkkk.
hep olur böyle arada sivrilik yapanlar :) ne güzel şimdi kendi evine alışveriş yapmak. zaten minikten başlanıyor hep, zaman yaklaştıkça daha büyük alışverişleri de yaparsınız

hep olur böyle arada sivrilik yapanlar :) ne güzel şimdi kendi evine alışveriş yapmak. zaten minikten başlanıyor hep, zaman yaklaştıkça daha büyük alışverişleri de yaparsınız

bende küçük şeyleri hallediyim şimdiden, büyükler sonra ev belli olmaya başlayınca alırım diyorum.çarşafları falan mobilyaya göre seçerim.bi yandan da balayı için bişeyler alıcam.bikiniler şuan uygun fiyatlıdır.akşam yemekleri için ayrı elbiseler almam gerek.ankara da deniz olmayınca daha kapalı şeyler giyiyorum burda.düşününce hiçbişeyim yokmuş gbi geliyo ama yavaş yavaş alırım heralde :)

inşallah güzelim :KK68: kimse üzülmesin ya herkes mutlu oluversin işte aaa ne doyumsuzuz valla. karnımız tok evimiz barkımız var çok şükür, nelere üzüyoruz kendimizi üç günlük dünya :KK76:

Ole kuzum hamd olsun cok şükür

Kızlar çok yoğun geçiyo günlerim:( artık geceleri uyuyup dinlenrmiyorum da :( her gün bişe çıkıyo :( bi an önce bitseydi ya. Gerçekten şimdiden yoruldum. Artık evden çıkmayı pek düşünmüyorum:( ama çok şey öğrendim düğünden sonra burda hepinizin sorularını cevaplayabilirim:) şimdi uyku vakti iyi geceler:)

Kızlar çok yoğun geçiyo günlerim:KK43: artık geceleri uyuyup dinlenrmiyorum da :KK43: her gün bişe çıkıyo :KK43: bi an önce bitseydi ya. Gerçekten şimdiden yoruldum. Artık evden çıkmayı pek düşünmüyorum:KK43: ama çok şey öğrendim düğünden sonra burda hepinizin sorularını cevaplayabilirim:) şimdi uyku vakti iyi geceler:)
Ayy kıyamam haklısın kolay gelsin
Dadlu uykular Hoppa

Kızlar çok yoğun geçiyo günlerim:KK43: artık geceleri uyuyup dinlenrmiyorum da :KK43: her gün bişe çıkıyo :KK43: bi an önce bitseydi ya. Gerçekten şimdiden yoruldum. Artık evden çıkmayı pek düşünmüyorum:KK43: ama çok şey öğrendim düğünden sonra burda hepinizin sorularını cevaplayabilirim:) şimdi uyku vakti iyi geceler:)

ben bile stres yaptım burdan.:)

Az kaldı yihuuuuuuuuuuu:KK49::KK49::KK49: İnşallah herşey çok güzel geçer canımmm..Aklımızdasın yani :KK68:
Ah canım ya ne güzel iyi ki izin almamışsın..Vallahi kendi işimden soğudum ben ya..Ben niye izin konusunda bu kadar şansızım ..:KK14:

Canim benim evde isleri halledecek birileri varsa sorun olmaz izin alamaman. Bizde annem yapardi tabiki de ama cok zor olurdu en azindan yardimci oldum.

Asil sorun benim asiri duzenli olmam. Daginikliga tahammulum yok. Benden kucuk iki kardesim var kiyafetleri hep ortada ben cinnet geciriyorum. Demin patladim artik. 3gundur su esyanizi alin diyorum hala ayni duruyor dedim. Benim dolabim esyalarim hep duzenlidir. 3sene ogrenci evinde kaldim mutfak hep topludur. Simdi ayni evde benim arkamdan baskalari elleyince dagiliyor benimde sinirim tepeme cikiyor. Durum buo_O uc gun evde kaldim bittim valla:KK61:

hayrli ugurlu olsun fistik :KK66:

Sagolasin bebisim:KK19:

Ayy canim math'im vallahi seni az bucuk anliyorum. Nikah gozumde buyudu. Son anda neler cikiyor ya bussuru ayrinti yoruluyor insan. 2gundur bende 11de uyuyorum:KK61:

Yorulamaktan korkmuyorumda nikah agzimizn tadında olduğunda hersey ii oluyor ama suan ne tadim.var nede tuzum oyuzden hevesimde kalmiyor

Canim benim evde isleri halledecek birileri varsa sorun olmaz izin alamaman. Bizde annem yapardi tabiki de ama cok zor olurdu en azindan yardimci oldum.

Asil sorun benim asiri duzenli olmam. Daginikliga tahammulum yok. Benden kucuk iki kardesim var kiyafetleri hep ortada ben cinnet geciriyorum. Demin patladim artik. 3gundur su esyanizi alin diyorum hala ayni duruyor dedim. Benim dolabim esyalarim hep duzenlidir. 3sene ogrenci evinde kaldim mutfak hep topludur. Simdi ayni evde benim arkamdan baskalari elleyince dagiliyor benimde sinirim tepeme cikiyor. Durum buo_O uc gun evde kaldim bittim valla:KK61:

Sagolasin bebisim:KK19:

Ayy canim math'im vallahi seni az bucuk anliyorum. Nikah gozumde buyudu. Son anda neler cikiyor ya bussuru ayrinti yoruluyor insan. 2gundur bende 11de uyuyorum:KK61:

Hersey gönlünuzce olsun tatlim yorgunluk gecer yeterki huzurunuz olsun ;)

Ya aslında tam olarak anlatamadım. Sağdan soldan derken tanımadığı değil ama çok da lazım insanlar değiller. O gün tanışmış ekliyor. Aman asılayım muhabbet edelim gibi bir durum değil yani. Ben normalde takılmam böyle aldatma gibi bir durum zaten yok ama o bu tarz şeylere aşırı takılan biri, ben böyle yapsam kıyametleri kopartır. Mademki böyle bir şeye karşı o niye yapıyor ben buna sinirleniyorum. Bu yüzden bana demediği kalmazken kendisi marifetmiş gibi yapıyor. Nişana 1 hafta kalmış, yaptığımız tartışmalara bak... Olmaz böyle evlilik falan.. Kendi melek, ermiş gibi ya maşallah, sürekli beni eleştiriyor.

Nasılsın kuzucummm

Back
X