2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim memleket orası ama istanbulda iş bulmuştum evlilik durumundan dolayı, belli mi olur bir gün belki geri dönerim artık :) huzurlu bir şehir, seviyorum ben

Öyle mii? Hayırlısı olsun bende çok seviyorum Bursa'yı :)

Selam kızlar, evimdeyim çok şükür, buraya bakmaya fırsat olmuyor, takip edemiyorum. Sadece gelen bildirimlere bakiyorum. Bir şeyleri kaçırırsam lütfen kusuruma bakmayın. Öpüyorum hepinizi :)

A.s canım çok şükür gelmişsin evine ,önemli değil canım keyfini çıkar tatilinin :)

günyadın gelincikler :D Benim gibi cumartesi günü sabahın köründe kalkıp işe gelmek zorunda olanlara öpücüklerimi yolluyorum :p

Günaydın :) Yani ben :) :) :)

Günaydın canım yaa, sorarım sana bizim ne zaman cumartesi çalışmayan bir işimiz olacak :KK50:

Günaydın güzel gelincikler:D:KK68:

Günaydın canııımm aynen biz ne zaman2 gün tatil yapıcaz :) Allah'tan bugün gidiyorum 1 de çıkıcam :D :D

Öyle mii? Hayırlısı olsun bende çok seviyorum Bursa'yı :)

A.s canım çok şükür gelmişsin evine ,önemli değil canım keyfini çıkar tatilinin :)

Günaydın :) Yani ben :) :) :)

Günaydın canııımm aynen biz ne zaman2 gün tatil yapıcaz :) Allah'tan bugün gidiyorum 1 de çıkıcam :D :D

Git bakalım yavru kuş, tadını çıkar :KK49:

Nasılsın kuzucummm
İyiyim kuzucum kalbim kırgın sadece. Ama nişan iptal değil, akşam dediğim gibi aradı konuşmadım uyudum, sabah konuştuk biraz nişan nasıl olucak acaba falan bişey yokmuş gibi konuşmaya başladı. Zaten dün annem nişan tepsisi için süsler almış içime oturmuştu bir şey de diyemedim. Dün akşam kayınvalidem de çikolata için gondol almış onu göstermiş o da onun içine oturdu herhalde. Garip bir durum işte. Sen nasıl oldun tatlım

Back
X