- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Üzgün değilimde ne bilim biraz tuhafım:)Hayrola fistik niye uzgunsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzgün değilimde ne bilim biraz tuhafım:)Hayrola fistik niye uzgunsun
Kuzu benim sevdicek öğretmen haftanın bir günü geç çıkıyor okuldan onun dışında hep erken ben şu an çalışmıyorum gelecekte çalışmayı düşünüyorum tabi ama çok geç saatlerde işim bitecekse çalışmamayı tercih ederim çünkü çocuklarım oldu mu geç saatlere kadar çalışan bi anne olmak istemiyorum kesinlikle sonuç olarak senin dediğini yaşamıcam büyük ihtimalle ama eminim birçok insan vardır seninle aynı durumda olan, özel sektör geç saatlere kadar çalıştırıyor insanı eşler çok geç çıkabiliyorlar işten. Pek yardımcı olamadım canım kusura bakma ama yalnız olduğunu hiç sanmıyorum emin ol birçok insan vardır senin durumunda olan
Üzgün değilimde ne bilim biraz tuhafım:)
Bu aradaaa 52,6 kilo olmuşumm. Onca diyet yaptım birden bütün kilolar gitmeye başladı![]()
Sizlerde böyle misiniz kuzucuklar yaaa![]()
Tebrik ederim canım darısı başıma.. Milleti gaza getirdim hala başlayamadım benBu aradaaa 52,6 kilo olmuşumm. Onca diyet yaptım birden bütün kilolar gitmeye başladı![]()
Yavru resimlerinizi çok beğendim Allah mesut bahtiyar etsin darısı bizim başımıza evli hatunÜzgün değilimde ne bilim biraz tuhafım:)
Haklısınız maalesefKuzum ozel.sektor bole ne yazikki
Sağol Canımcim haklısın en azından senin adına sevindimKuzu benim sevdicek öğretmen haftanın bir günü geç çıkıyor okuldan onun dışında hep erken ben şu an çalışmıyorum gelecekte çalışmayı düşünüyorum tabi ama çok geç saatlerde işim bitecekse çalışmamayı tercih ederim çünkü çocuklarım oldu mu geç saatlere kadar çalışan bi anne olmak istemiyorum kesinlikle sonuç olarak senin dediğini yaşamıcam büyük ihtimalle ama eminim birçok insan vardır seninle aynı durumda olan, özel sektör geç saatlere kadar çalıştırıyor insanı eşler çok geç çıkabiliyorlar işten. Pek yardımcı olamadım canım kusura bakma ama yalnız olduğunu hiç sanmıyorum emin ol birçok insan vardır senin durumunda olan
Canim biz ikimizde 6 da cikiyoruz ama ben evlenince isime yakin bi yerde yaşamak isterim ondan once evde olup yemek fln yapmak icin. Zaman ne gosterir bilmiyorum tabi. Ama ben firmada calismayip disardan is yapip fotografcilik fln yapmayi dusunuyorm evlendikten sonra. Oyle olursa o 7 de gelir ben hep evde olurm.Canımcim asıl sorunda bu yaa ben de çalışıyorum o da ama ona rağmen beklemek sinir ediyor beni cnk bu bekleme aksam bazen 8 de gelir bazen 10 bazen şehir dışına çıkabilecek bir bekleyiş açıkçası durum bu acaba sadece bu sorun sadece bizde mi mevcut başkaların da böyle mi onu merak ediyorum
Tamm canim denicem. ..son anda dank eder kuzucum :)
Selamlar :) İyi ne olsun herkes gibi hafif buruk, havalar bence hep
Canım çok uzadı ama ya yazık keşke şu erkekler azıcık anlasalar
Artık az saatli işi olan insan çok az ki canım ya. Ben bile o kadar düzenli bir işe geçtim ona rağmen 8den önce evde olamıyorum. Ama bakınca evi çekip çeviren de kadın oluyor o saatte eve gitmek ne demek. Eski işimde eve kaçta döneceğim belli olmuyordu. Ama şimdiki şartlarda iş erken bitse trafikten bile kaç saatte eve gidiliyor. Geçim derdi işte mecbur herkes böyle nerdeyse. Şanslı kesim az. Mecburuz ne yazık ki, alışırsın sen de zamanla çok takılmamaya çalış bence
Değişmesi umudundayim ama bu devirde sanırım pek de düzenli bir hayatı olan insanlar yok maalesef kiCanim biz ikimizde 6 da cikiyoruz ama ben evlenince isime yakin bi yerde yaşamak isterim ondan once evde olup yemek fln yapmak icin. Zaman ne gosterir bilmiyorum tabi. Ama ben firmada calismayip disardan is yapip fotografcilik fln yapmayi dusunuyorm evlendikten sonra. Oyle olursa o 7 de gelir ben hep evde olurm.
Erkek arkadasimin annesi 5 de evde oluyor babasi 7 de o gelene kdr yemek fln hazirlaniyor. Benim annem calismiyor babaminda hic belli olmuyor. Ona gore sartlandirma yani. :)
Çok haklısın hakkımızda hayırlısı artık ne diyeyim ki dediğin gibi sartlsndirmamak da lazım sağol CanımcimCanim biz ikimizde 6 da cikiyoruz ama ben evlenince isime yakin bi yerde yaşamak isterim ondan once evde olup yemek fln yapmak icin. Zaman ne gosterir bilmiyorum tabi. Ama ben firmada calismayip disardan is yapip fotografcilik fln yapmayi dusunuyorm evlendikten sonra. Oyle olursa o 7 de gelir ben hep evde olurm.
Erkek arkadasimin annesi 5 de evde oluyor babasi 7 de o gelene kdr yemek fln hazirlaniyor. Benim annem calismiyor babaminda hic belli olmuyor. Ona gore sartlandirma yani. :)
En iyisi hiç erteleme bence bir an önce başla. Bak yarın da hafta başı hem diyetler hep hafta başı başlarmışTebrik ederim canım darısı başıma.. Milleti gaza getirdim hala başlayamadım ben![]()
Ne demek canım hepimiz burada birbirimize destek oluyoruz çok şükür yalnız değiliz :)Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim en azından yalnız olmadığımı ve nişanlım ı sık boğaz etmemin anlamsız oldugunu snladim
Çok sağolun canlarım yaaa ...
Üzgün değilimde ne bilim biraz tuhafım:)
Bu aradaaa 52,6 kilo olmuşumm. Onca diyet yaptım birden bütün kilolar gitmeye başladı![]()
Evet gerçekten çok samimi bir ortammis ben buraya geleli çok az zaman oldu ama çok güzel sohbetlere şahit oldum yalnızlık duygusunun burada yok olduğunu gördüm keşke daha önce bilseydim burayıNe demek canım hepimiz burada birbirimize destek oluyoruz çok şükür yalnız değiliz :)