Ben gelebildiiimmm
Hepinizi ozledim
Oncelikle soylemeliyim ki hersey mukemmel gecti

Insallah sizin nisanlar dugunler de boyle olur
Cumartesi saat 8gibi geldiler. Aslinda 7demistik ama bi yakinlari gecikti onlari beklediler. Ben tabi hazir bekliyorum biraz sıkılmaya baslamistim geldiler
Ilk once odada bekledim herkes oturunca hosgeldiniz dedim. Biraz oturduk. Sonra istemeye gecildi kahveler yapildi. Ben yapmadim

ablam yapti

Sonra verdiler iste beni sevdicegime

babam cok agladi

kalabalik oldugumuzdan bayanlar erkekler ayri oturdu mecburen. Bayanlar biz duymadik istemeyi dediler. Bidaha kadinlar arasinda isteme toreni yaptik tiyatro gibi cok komikti

ananemden istedi beni gorumcemin kayinvalidesi
Sonra yuzuk kesmeye gectik

o ana dair hicbisey hatirlamiyorum. Sadece elimin titredigini gordum
Veeeee askkupum o anda biz yuzukleri beklerken kulagima egildi benimle evlenir misin dedi

dondum kaldim bisey diyemedim ama daha sonra bi kosede kistirdim onu evet dedim
kayinpederimle dedem takti yuzukleri. Dedem kesti. Tepsiye para koydu babasi falan

sonra bilezik falan taktilar. Askulatam da tektasimi takti

gercekten kendim gidip alsaymisim bu kadar olurmus cok begendim bayildim

sonra herkesi optuk babam yine agladi
Cikolatayi actik herkese tuttum

cok guzeldi fotorafini atarim size
Ardindan ikramlara gectik. Yine ablamlar hazirladilar

yedik ictik sira bohca acmaya geldi
Gorumcemden beklemiyordum ama herseyi mukemmel yapmis herkes cok begendi bohcami
Sonra ben hediyelerimi dagittim herkese fazla fazla verdim yetti. Kalanlari yarin isteki arkadaslara vericem
Ardindan gece sonlandi. Benim agzim kulaklarimda tabi
Kizlar inanin bu kadar guzel olacagini ummuyordum. Kalabalikti ama kargasa olmadi. Cok guzel sicak samimi bi ortam oldu
Ve cicegim cikolatam bohcam yuzugum hepsini cok begendim. Cok ozenmisler sagolsunlar. Hersey bi yana ben cok guzel bi aileye gelin gidiyorum