• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim de nişanlım bana destek oluyor.benim isim yok öğrenciym. Babam da hastalığı dolayısıyla isten çıkarıldı. Ama nişanlım bana destek olduğunu falan kendi ailesine söylemiyor. Çünkü oturup en ufak bir şeyde ne getirdin ne yaptın ki diye lafı oluyor
İşte bahsettiğim birazda bu sorunlar..Eş için sorun olmaz ama aileler laf ederse sıkıntı yaşanabiliyor..

Kizlar moral bozuklugundan buralaara gelip yazamadim suan daha iyiyim tab kirgnlik hemen gecmiyor ama yinede barismak guzel hamd olsun ;) o agir lafi unutamiyorum :( ama dugune 6 ay kalada küs olmak agrima gidiyordu telefonlarina bakmiyordum normalde daha cok uzatrdim ama uzatmadim baristik kavgalardan yoruldum uzaklik bizi cok yipratti biran evel evlensek heesey guzel olcak INŞALLAH hepiniz yanimda oldunuz cok tesekur ederim herkes cok mutlu olsun:KK36:

Kizlar moral bozuklugundan buralaara gelip yazamadim suan daha iyiyim tab kirgnlik hemen gecmiyor ama yinede barismak guzel hamd olsun :KK66: o agir lafi unutamiyorum :KK43: ama dugune 6 ay kalada küs olmak agrima gidiyordu telefonlarina bakmiyordum normalde daha cok uzatrdim ama uzatmadim baristik kavgalardan yoruldum uzaklik bizi cok yipratti biran evel evlensek heesey guzel olcak INŞALLAH hepiniz yanimda oldunuz cok tesekur ederim herkes cok mutlu olsun:KK36:

barışmanıza çok sevindim canım, iyi yapmışssın uzatmamak da haklı da olsan küs kalmak hiç hoş değil bid arada uzaklık varsaaaaa..
bizde 3 yıldır uzaktayız birbirimize :( bitsiiiiinnn artıııkkkkk

barışmanıza çok sevindim canım, iyi yapmışssın uzatmamak da haklı da olsan küs kalmak hiç hoş değil bid arada uzaklık varsaaaaa..
bizde 3 yıldır uzaktayız birbirimize :KK43: bitsiiiiinnn artıııkkkkk

Aynen kuzummm uzaklik cok zorrr bitsin bu hasret artik :( cok tesekur ederim canim benim

Diyetteyiz:oops:

Kızlar dün gösterdiğim gelinliği instagramda gelinlikche adlı butiğe sordum her modeli özel dikiyoruz diye yazmışlar da sayfaya..Yerleri fatihteymiş sabah ve öğleden sonra prova alıyorlarmış aynı gün! 2 provada tamam dedi 3000 Tl dedi..Prova sayısı beni hiç ikna etmedim hiç güven vermedi..

Bencede guvenme. O ne oyle seri uretim gibi. Ozel bisey bu. Herseyi yapariz diyen de cok piskin oluyor hicbiesey yapamiyor.

günaydın kızlar..31 Ağustos hatunları heyecan ne durumdaaa?? :) zaman gittikçe azalıyor ve bende de heyecan olmaya başladı :) dün yüzüklerimizi seçtik,parasını ödeme kısmı dışında kalan kısım güzeldi :p bugün de sözlümle 18.ayımız :) tam 1,5 senedir senin kahrını çekiyorum dedim sabah çok gıcıksın diyor :KK53:

Hayirli olsun yuzugunuz:KK49: foto atsana bakalim. Cok mu kalin ne kaar tuttu sormasi ayip:KK23:

Askla takin insallah:KK60:

Kizlar moral bozuklugundan buralaara gelip yazamadim suan daha iyiyim tab kirgnlik hemen gecmiyor ama yinede barismak guzel hamd olsun ;) o agir lafi unutamiyorum :( ama dugune 6 ay kalada küs olmak agrima gidiyordu telefonlarina bakmiyordum normalde daha cok uzatrdim ama uzatmadim baristik kavgalardan yoruldum uzaklik bizi cok yipratti biran evel evlensek heesey guzel olcak INŞALLAH hepiniz yanimda oldunuz cok tesekur ederim herkes cok mutlu olsun:KK36:
Sevindim barışmaniza canım. Uzaklık yüzünden gerçekten çoğu olay ama tatlıya çalınmış üzülme

IMG-20150119-WA0001.webp
Hihi görmemiş gibi atladım ama bu da bizim yüzüğümüz:KK45::KK53:

Benim daha zaman var ama arkadaşlarıma yardımcı olmuştum böyle dugun zamanı dugun bitip akşam eve geldiğinde hiç bir şeyin kalmadigini söylüyorlar stres illa ki oluyor ama sonu mutlu bitecek inşallah dualarm hepimiz için inşallah her şey çok güzel olur.
Bitsin artık ya yoksa kalbim kaldırmıcak:)
İnşallah canım ,ayakkabının altındaki ismim silinirse daha çok dua ederim :KK53::KK53:
Twist oynıcam :)) kesin silinir:)
İnşallah çok güzel olacak herşey canım :) gönlünü ferah tut sen :)
Seni bekliyorum ben:)

Back
X