• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eklentiler

• adsf.webp
    adsf.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 36
Evet kesinlikle çok güzel, ama sonra diğerini görüp beğenene kadardı işte. Bir de kilo verme streslerine girdim sürekli, balık model yanların olmaması gerekiyor falan. Hala daha nasıl olacak acaba diye aklımdaydı, ama şimdi bunu alırsam çok içime sinecek gibi. Diğerini artık arkadaş düğünlerine saklarım.

Çok sevimli olmuşlar canım bayıldım :KK68:

3.Numara :KK31:

Güle güle kullanın canım çok güzeller :KK66: hayırlı olsun :)

Elbise güzel bence hoşuna gittiyse al sonradan pişman olma :KK66: Diğer siyahta güzel ama bence siyah olmamalı :KK66:

Uhuuuu :KK76::KK76:

Huhuu çok şirin sepetlerde güzel olmuşş :KK19:

Çok fena havaya girdim bak şimdi, motivasyonum tavan yaptı :) Teşekkürler güzel gelinciklerrrrrrrrr :D:KK68::KK37:

Ya aslında aklımdaki renk en başta açık olandı. İlle de siyah giymek istediğimden değil, o anda elbiseyi beğendiğimden almıştım, sonra zamanla sıkıldım, bir de bunu görmem tuzu biberi oldu. Sadelik değil de daha çok içime sindi gibi bir de fiziğime daha uygun olabilir. Akşam bulabilirsem deneyeyim diyorum, beğenirsem artık tereddütsüz alırım

Orya Orya sayesinde gördüm elbiseyi, ve benim elbiseme çok benziyor :D

Hadi ya :) Zevklerimiz benziyormuş demek ki. Fotoğrafları da görmek isterim. Ben senden 1 gün sonra giyiyorum :)

Buraya hiç fotoğrafımı yüklemedim :) Burda ki bir çok arkadaşla sosyal hesaplardan da takip ediyoruz birbirimiz :) senin instagram yada diğer hesabın var mı?

Buraya hiç fotoğrafımı yüklemedim :) Burda ki bir çok arkadaşla sosyal hesaplardan da takip ediyoruz birbirimiz :) senin instagram yada diğer hesabın var mı?
Var var olmasına da ben de buradan oralara açılamıyorum ne yazık ki. Sevgilime söylemedim burayı, sıkıntı çıkabilir :/

Back
X