• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım benim ben geliim sakinleştiriyim seniii :KK70::KK70::KK52:

Seni jetimle aldıracam, sen yerini söyle yeter :KK55:

Ayyy bende geleyim mii :D İnegöl'e uğrarım:confused::confused:

Bugünler için burdayız

:KK50: slogan gibi oldu, iyi ki üye olmuşum zaten..

Sakinleştirici uyku yapıyor geliyorlar uykum var 5 dk daha diyomuşsun:KK48:

Oturduğum yerde uyuyaklıyormuşum, nineler gibi :KK53::KK53:

sarma ve baklava dedin beni bitirdiin gerisini okuyamıyorum bile :confused:

Gel, beklerim yiyeceğin sarma baklava olsun :KK19:

Hmm
Niye elbise içine sinmedi ki canim
Fazla aceleci davrandım fiziğime çok uymadı. Bir de sonradan dedim kendi nişanımda bu kadar sade niye giyiniyorum. Öyle işte.
Canım benim ben geliim sakinleştiriyim seniii :KK70::KK70::KK52:

Ayyy bende geleyim mii :D İnegöl'e uğrarım:confused::confused:
Gel gel ayy ne güzel olurdu. Gece yolculuğunu severim, arkadaşla daha çok severim. İnegöl'de atarız seni :P Ama nişana da beklerim :KK48:

Fazla aceleci davrandım fiziğime çok uymadı. Bir de sonradan dedim kendi nişanımda bu kadar sade niye giyiniyorum. Öyle işte.

Gel gel ayy ne güzel olurdu. Gece yolculuğunu severim, arkadaşla daha çok severim. İnegöl'de atarız seni :p Ama nişana da beklerim :KK48:
Hımm anladım canım ama olsun yaa telaş yapma bir bakarsın ilk girdiğinde mağazada içine sinen şık güzel bir elbise bulursun ohh misssss :KK76::KK76::KK76:

Gel gel ayy ne güzel olurdu. Gece yolculuğunu severim, arkadaşla daha çok severim. İnegöl'de atarız seni :p Ama nişana da beklerim :KK48:

Bende severim git gel alıştım ama hep yanlız gidiyorum geçen hafta gittim birdahakine annemde gelicek :) :) Kısmet sana şimdiden mutluluklar ;) ;)

Hımm anladım canım ama olsun yaa telaş yapma bir bakarsın ilk girdiğinde mağazada içine sinen şık güzel bir elbise bulursun ohh misssss :KK76::KK76::KK76:
İnşallah öyle olur, olmazsa da diğer elbiseyi giyerim nolucak :)
Bende severim git gel alıştım ama hep yanlız gidiyorum geçen hafta gittim birdahakine annemde gelicek :) :) Kısmet sana şimdiden mutluluklar :KK66: :KK66:
Çok teşekkür ederimm. Gelsen iyi olurdu ama :P

Tuzlu kurabiye falan yapsanız bir gece önceden? Onlar bekleyince daha iyi oluyor hem

Hayırlı uğurlu olsun canım. Ah biz de o günleri görebilecek miyiz acaba

teşekkürler :) niye göremiyceksin canım zamanla herşey olur :) Allah daha iyisini nasip etsin.mutlu huzurlu olalım içinde :)

hadi hayırlı olsn kafeinim:KK9:

teşekkür ederim canım :)

Benim de alyansları gösteresim geldi :P Nasıl kızlar

Eklentiler

• IMG_6687.webp
    IMG_6687.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_6688.webp
    IMG_6688.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 68
Huhuuu :KK37:düşünmen yeter, sana hemen menüyü söyleyeyim :KK52:

Zeytinyağlı yaprak sarma
Peynirli su böreği
Mercimek köftesi
Havuçlu patatesli salata
Nişan pastası
Baklava :KK52:
canım bunlar naısl servis yapılacak bilmiyorum ama sana daha önce gördüğüm bir öneriyi sölim. Bunlar aynı tabağa koyunc baklavanın şerbeti akıyorya hoş olmuyor. Küçük kağıtlar oluyor cupcake kağıtları gibi. onların içine koyup öyle tabağa koyunca güzel duruyor ;)

Selam bebeklerrr :KK49: nasılsınız yaa girmiyorum kaç gündür?? Dün sevdiceğim, annesi, kardeşi ve kardeşinin eşi geldiler çok özlemişim kuzucuğumu :KK36: acaip stresliydim yaa tüm yemekleri ben yaptım annemde dedemlerdeydi tek başıma ağırlayacaktım sonra Allahtan teyzem yardıma geldi en azından hizmette yardım etti bide yanımda olması psikolojik olarak rahatlattı beni neyse ama yemeklerime bayıldılar :KK73:

Selam bebeklerrr :KK49: nasılsınız yaa girmiyorum kaç gündür?? Dün sevdiceğim, annesi, kardeşi ve kardeşinin eşi geldiler çok özlemişim kuzucuğumu :KK36: acaip stresliydim yaa tüm yemekleri ben yaptım annemde dedemlerdeydi tek başıma ağırlayacaktım sonra Allahtan teyzem yardıma geldi en azından hizmette yardım etti bide yanımda olması psikolojik olarak rahatlattı beni neyse ama yemeklerime bayıldılar :KK73:

Ohh ne güzelll :D atlatmışsın hadi geçmiş olsun ;) ;) ellerine sağlık bu arada :)

Back
X