- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
- 163
bende atayım mı yüzüğümü![]()
yüzüğüne kubbaaann olurum

güle güle kullan canım beğendim ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende atayım mı yüzüğümü![]()
Benim de alyansları gösteresim geldiNasıl kızlar
Kızlar kayınvalidem doğum günüm icin bana cay takimi ve nescafe fincanı takımı almış gittiğimde verdi cok begendim size soyleneyi unutmusummm :)
kızlar benimde yükleyesim geldi valla :))) biraz farklı oldu ama benimki tektaşımı zümrüt aldım.
Hepinizin ki de cok guzel canm Allah ckarmayı nasip etmesin insallah
Telefondan giriyorum da yükleyemediimm![]()
Becerdimmm :) nasıllaarr
bayıldımmm çok tatlılarrrr :) güle güle kullan :)
Tesekkur ederim tatlm ceyizim gun gectikce artmaktaa .p
Benimkilerde hep hediye canm birsey almamaya calisiyorum, sadece dayanamayip kahvalti - pasta tabagi baharatlik sosluk ve mumluk aldm .pbenimki de biraz artsa çok iyi olcak.3-5 şeyim var.bi de sözde hediye gelenler o kadar![]()
Benim yuzuklerimm de bunlaarr *.*
Benimkilerde hep hediye canm birsey almamaya calisiyorum, sadece dayanamayip kahvalti - pasta tabagi baharatlik sosluk ve mumluk aldm .p
Saol canm benimm bende tereddut etmistim ama aksine parmagmda olduklarini bile unutuyorum :)seninkilerde çok güzelmiş.bende buna benzer beğenmiştim.motifi farklıydı babam kalın parmağını rahatsız eder diye başka seçtirdi.güle güle kullan canım :)
Sans eseri indirimden aldm ya hepsini 120 tl ye :)) cok guzeller ama gormussundur belki keramika nın setlerinden, kaya ve maya karakterlibenimde alıcağım şeyler bunlar zaten.çok sabırsızlanıyorum almak için :)))
Saol canm benimm bende tereddut etmistim ama aksine parmagmda olduklarini bile unutuyorum :)
Sans eseri indirimden aldm ya hepsini 120 tl ye :)) cok guzeller ama gormussundur belki keramika nın setlerinden, kaya ve maya karakterli