- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 78
- 35
eee sonumuzz bu olacaktı çok normal bu kadar streseeeKızlar bence biz kafayı yedikk![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee sonumuzz bu olacaktı çok normal bu kadar streseeeKızlar bence biz kafayı yedikk![]()
![]()
Benim en fazla 70 kişi olacak kuzum o yüzden 14 tl gayet iyi benim için ama buralar çok pahalı oluyor işteİzmirde uzak sanaa canım ben pahalı buldum açıkcası 200 kişi 2800 yapıyo![]()
Gitmesin içleri yaa inan basarım okulu çok kıskancımliseli kızların içi gidiyodur desenesende söyle bir görün yanında ''hoop kızlar o benim'' mesajı ver akıllı olsunlar
![]()
Ben yedim şahsen canımKızlar bence biz kafayı yedikk![]()
![]()
İbretlik tespit vallahiKonudaki nişanlı nüfusu artınca stres de arttıBen de uzaktan uzağa izliyorum :)
kız delimisin bu kadar kıskançlıkk aaa çok ayıp biz kendimize güvenen kızlarız çok coooluzBenim en fazla 70 kişi olacak kuzum o yüzden 14 tl gayet iyi benim için ama buralar çok pahalı oluyor işte
Gitmesin içleri yaa inan basarım okulu çok kıskancımAllahtan benim ki tamamen çocuk olarak görüyor yoksa çok kıskanır sorun ederdim mesleğini
keşke eve kapatabilsem kuşumu yaa pencereden bile baktırmasam böyle oyyyyyy yerim onu yeriiiiimmmmmmmmmm
kızlar valla iyi geldiniz yaa demin nasıl sinirliydim şimdi kuzucuğumu özledim ama tabi tavır yapıcam akşam
Ben yedim şahsen canım![]()
Benim de en fazla 70 olucaktı diye sevindim bir an amaaa İzmir miş yine kaçtı fırsatİzmirde uzak sanaa canım ben pahalı buldum açıkcası 200 kişi 2800 yapıyo![]()
bu kadar kızın bir arada olduğu bir topluluktan sağ çıkmak mucizeeKonudaki nişanlı nüfusu artınca stres de arttıBen de uzaktan uzağa izliyorum :)
Canım ona belli etmiyorum zaten hatta eşeğin kulağına karpuz kabuğu kaçırmamı derler ne ondan bile çekinip esprisini bile yapmıyorum ama sen gel içimi bi görkız delimisin bu kadar kıskançlıkk aaa çok ayıp biz kendimize güvenen kızlarız çok coooluz![]()
Bi tarafından sen bi tarafından ben yakalım istanbulu kuzumBenim de en fazla 70 olucaktı diye sevindim bir an amaaa İzmir miş yine kaçtı fırsat
Yakıcam şimdi İstanbuluuuuu![]()
![]()
o zman kendini gösterme vakti gelmişte geçmiş canım. göster kendini ayağını denk alsın hooop.Canım ona belli etmiyorum zaten hatta eşeğin kulağına karpuz kabuğu kaçırmamı derler ne ondan bile çekinip esprisini bile yapmıyorum ama sen gel içimi bi görbide şimdiki liseliler çok fena biz böyle değildik ne sırnaşıklar yaa abi hocaya saygı duyardık biz bişey istemeye çekinirdik bunlar yılışıyorlar telefonlarına mesaj atıyorlar not istemek için ödev yardımı için Allahtan küçükler, üniversiteli olsalar her gün fenalık geçirirdim ben
![]()
Bi tarafından sen bi tarafından ben yakalım istanbulu kuzum![]()
Zaten bi uğramayı düşünüyorum okula, sert bir yüz ifadesiyleo zman kendini gösterme vakti gelmişte geçmiş canım. göster kendini ayağını denk alsın hooop.![]()
Kuzu sen kınanı ne zamana düşünüyorsun?Ayy hemen gel hemen , hiç hayır demem![]()
Canım düğün 5 eylül cumartesi kınayı da 3 Eylül düşünüyorum aslında. Ama durumlara göre 4 Eylül'de olabilir tabiiiZaten bi uğramayı düşünüyorum okula, sert bir yüz ifadesiyle
Kuzu sen kınanı ne zamana düşünüyorsun?
eee sonumuzz bu olacaktı çok normal bu kadar streseee![]()
Benim en fazla 70 kişi olacak kuzum o yüzden 14 tl gayet iyi benim için ama buralar çok pahalı oluyor işte
Gitmesin içleri yaa inan basarım okulu çok kıskancımAllahtan benim ki tamamen çocuk olarak görüyor yoksa çok kıskanır sorun ederdim mesleğini
keşke eve kapatabilsem kuşumu yaa pencereden bile baktırmasam böyle oyyyyyy yerim onu yeriiiiimmmmmmmmmm
kızlar valla iyi geldiniz yaa demin nasıl sinirliydim şimdi kuzucuğumu özledim ama tabi tavır yapıcam akşam
Konudaki nişanlı nüfusu artınca stres de arttıBen de uzaktan uzağa izliyorum :)
Sadece benim birinci derece akrabalrım 100 kişi yaaaBenim en fazla 70 kişi olacak kuzum o yüzden 14 tl gayet iyi benim için ama buralar çok pahalı oluyor işte
Ben ilkokul-ortaokuldayım ama bu sefer de benimki beni erkek hocalardan kıskanıyor. Çok kıskanç ama hoşuma da gitmiyor değil haniBenim en fazla 70 kişi olacak kuzum o yüzden 14 tl gayet iyi benim için ama buralar çok pahalı oluyor işte
Kız sen kimsin, isim mi değiştirdin?hahahah çok güldüm yaaabenimki Allahtan askerlerin içinde şuan sadece özlüyorum
Tesbit süpeeerrrrr![]()