• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:) şimdi de ekstra dan 180 tl verecem canım üzülüyorum vallaha ya, onun üzerine ekler ehliyetimi alırdım :KK43:
işim için lazım bian önce almam lazım
Canım bende heyecanlanıp yapamıyodum. Zaten öyle oluyo hep. Sınav şans işi tamamen. Sıkma canını bi dahakine olur inşallah

Kıyamam sana canım benim Allah tez vakitte kavuştursun Hoppa

Hadi yaaa :KK70: Yandın kuzu sen düğün gibi kına yaparsın artık :p

Kuduruyorum zaten ama belli etmiyorum sevdiceğe yapacak bişey yok güvenimde tam bide şu var bu sene lise 1e gidenler 2000 doğumlular :KK57: ne zaman büyüdü bunlar yaa 2000 doğumlular daha dün doğdular yaa neyse küçükler yani sıkıntı değil inşallah umarım :KK17:

Ben bugün iki tane kazak gibi bişeyler aldım bi tane kitap düşünüyorum bide benim kurabiyelerimden yaparım yeter heralde :KK60:

Ee o çok az daha fazla verelim deseydiniz :KK57: hey Allahım yaaa ne sanıyor kendini o fiyata qubbede yaparım kına gecemi rahatsız yaa :KK62:
:D normal değidi yaa o zatenn. Ayy biz kalabalığız yaa nişan yaptık düğün gibi olmuştu zaten o yüzden yer bulmak çok sıkıntıı :KK51:

Aminnn canım saol vallahaa sizlerin sayesnde moralim düzeliyor :)

benim de kına düğün gibi olacak gerçekten çok pahalılar Elazığda 4300 e adana da 5000 e tuttuk
ama biz çok kalabalığız birazda ondan, Adana da ki otel içinde balayı süiti kuaför içeçek çerez ve pasta var :)
Hayat çok pahalıııı yahuu
Otelse çok uygun canım biz otelleri araştırdık en uygunu 200 kiişilik olarak 30000 tlden başlıyor sen iyi ayarlamışsın

Zaten bi uğramayı düşünüyorum okula, sert bir yüz ifadesiyle :KK69:

Kuzu sen kınanı ne zamana düşünüyorsun?
Bence en enerjik halinle uğra da kıskansınlar laf edemesinler :P
kıskanılmak güzel de bazen deli ediyor beni ya dün patronumdan kıskandı beni bir sürü laf etti tartıştık Allahtan biz çok uzun süre küs kalamıyoruz :)
Ayy o çok zor oluyor ama insan işten soğuyor. Allahtan şimdiki işimde öyle bir durum yok güvendiği ortam :D
ayyy öylemii :) benim biraz karışık ya okuduysan eğer o yazdığımı, istanbulda yaşayacaz biz de kısmetse :)
Ay gel gel komşu oluruz belkilim :KK28: Ama hayat buralarda çok zor hee hiç sevmiyorum.
Valla aynen de öyle! :KK70:
Hatta şimdi keşke 7 senedir hediye alacağıma beyaz eşya alsaymışım o paralara ne buzdolapları ne çamaşır makinaları alırdım ben bee :KK70: :KK70: :KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Ben de eğer olursam İstanbula gelin olcam, en sevmediğim şehir :KK11:
Ay hepimiz komşu oluciiz :KK73:Çaktırma ben de hiç sevmem ama elin oğlu aldı getirdi buralara işte beni de

Ben yakın zamanda kıyafet türünden almıştım, onu direkt eledim o yüzden, şu an aklıma gelen tek şey saat :p Ya erkeklere alınacak şeyler çok kısıtlııııııı..
Aşırı kısıtlıııı benimki saatten takıdan nefret ediyor bende onu eledim, bak kitapta alıcam eğer okuyorsa senin ki tavsiye ederim, anahtarlık falan da olabilir

:KK70: normal değidi yaa o zatenn. Ayy biz kalabalığız yaa nişan yaptık düğün gibi olmuştu zaten o yüzden yer bulmak çok sıkıntıı :KK51:
Allah yardımcın olsun canım hepimizinde olsun Hoppa

Canım bende heyecanlanıp yapamıyodum. Zaten öyle oluyo hep. Sınav şans işi tamamen. Sıkma canını bi dahakine olur inşallah

İnşallah canım benimm :)

Ben de eğer olursam İstanbula gelin olcam, en sevmediğim şehir :KK11:

aynen benimde sadece gezmeyi seviyorum orda :)

Otelse çok uygun canım biz otelleri araştırdık en uygunu 200 kiişilik olarak 30000 tlden başlıyor sen iyi ayarlamışsın

Bayağı araştırdım bende canım normalde çok pahalı ama kampanyadan yararlandık :)

Bence en enerjik halinle uğra da kıskansınlar laf edemesinler :p

Ayy o çok zor oluyor ama insan işten soğuyor. Allahtan şimdiki işimde öyle bir durum yok güvendiği ortam :KK70:

Ay gel gel komşu oluruz belkilim :KK28: Ama hayat buralarda çok zor hee hiç sevmiyorum.

:KK70::KK70::KK70:

Ay hepimiz komşu oluciiz :KK73:Çaktırma ben de hiç sevmem ama elin oğlu aldı getirdi buralara işte beni de

Tanıdık birilerinin olması beni en azıdan motive ediyor :)

Aşırı kısıtlıııı benimki saatten takıdan nefret ediyor bende onu eledim, bak kitapta alıcam eğer okuyorsa senin ki tavsiye ederim, anahtarlık falan da olabilir

Allah yardımcın olsun canım hepimizinde olsun Hoppa
Çok çok kitap okumaz ya, vakti de yok zaten bu aralar okuldan dolayı, 2 proje bir de tezi var, dersleri de zorlu bu dönem.. Sanırım saat tek seçeneğim şu an :P

Bebek mayısta evleniyorum kısmetse :KK68: gelinliği ümraniyede bi modaevinde diktiriyorum, kadın ünlü baya ona güvendim inşallah pişman etmez beni :110: kuaförümü de onun anlaştığı baya büyük bi kuaför var orayla anlaştım çokta indirimli oldu bana böyle işte dün de ilk gelinlik provama gittim Hoppa senin düğün ne zamandı canım eylülde miydi
Ooo ümraniye yine çok uzakmış kız halkalıya göre. Ben daha hiçbir yere gidip sormadım, denemedim hiçbir gelinliği.
Evet eylülde, sonunda günümüzü de aldık gerçi nikah günümüzü almadık da, 5 eylül olcak inşallah :)
Gerçi o uyuzla evlenmiycem görcek gününü :( çok kızdırıyor beni. Bak hala aramadı bu saate kadar.

İnşallah tam istediğin gibi olur gelinliğin kuzum azcık kalmış çok güzel yaa, evlen de deneyimlerini paylaş bizimle :)

Kizlar merhaba uzun bi aradan sonra cok sukur yine geldim YEKTA61 YEKTA61 Sanirim nisanin olmus canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah canim okuyamadim butun sayfalari malesef. math27 math27 canim nasil gidiyor evlilik alisabildinmi

Korkutma beniiiii..

Aileler yaza tanışacak, hemen de nişan falan olmayacağına göre, nişan bile başka bahara kaldı yani anlayacağın.. :KK51:

Amaaaan şimdi alayım sonra ne zaman alacam demi.. :KK48:

Canimmm yaza ailelermi tanisiyo cok sewindim senin adina tikkam insallah hayirlisiyla devamida gelir hemencik:)

Yaparım canım ne demek ya ben 2 gün öncesini bile düşünmüyorum aslında ya bir önceki hafta sonu olsun yada önceki hafta içiama arada en az 3 gün olsun diye düşünüyorum ama en kötü 2 günde olur Hoppa

Canim dugunum mayista yazmissn cok sewindm ne kadar az kalmis belli oldgnu yeni okuyorum daha safagin az cabubak gecsn insallah:)

Dün benimkiyleydim cüzdanı bende kalmıştı nasıl buluşup vericem diye konuşuyorduk bunun okulu başladı vakti yok, annesi de hem rahatsız hemde sküdarda oturuyor kartala hastaneye gidecekti demişki kartal dönüşü ortak bi yerde buluşalım bana versin cüzdanını demiş bende kabul etmedim tabi ki hasta hasta kadını nasıl yorayım neyse ben halkalıda oturuyorum bu arada sabah karşıya geçtim altunizadeye sırf cüzdanı vermek için, dün akşamdan beri diyorum ki bak hastayım işim de var ne olur bekletme beni durakta dedim yol boyunca konuştuk yaklaştığımı habire söyledim mesaj attım falan yine bekletti beni.. Önemli bişey değil belkide ama neden beni hiç düşünmüyorum? Dışarısı çok soğuk, ben hastayım, sırf onun için kaç km yol gittim sabahın köründe yine kıçını kaldırıp durağa gelemedi yaa.. Bu bir ikincisi 300 tl'm kayıp, hani para sonuçta çok önemli değil ama kyk kredimi ödemeye başladım e okula geri dönünce işide bıraktım yani 300 tl şu an çok para benim için ütü alacaktım yaaa offfff nereye gitti bu para :KK34: Son olarakta kına gecesi için mekan baktım biraz bugün neyse uygun olarak duyduğum bir iki yer çok pahalı çıktı ve benim 3 ayım kaldı sadece nereyi ayarlıcam belli değil çok istemiştim orayı yaaa :KK14:

Kuzum haklsn cok gecmis olsun hastaymissin havalar soguk dkkat etmek lazim bende bekleyilmeye gelemem ama erkekler istee:110:
300 tl az para degil kuzum gercekten uzuldum koyablcegn yerlere vak belki koyup unutmusundur :(

kina gecesi kuzum kucuk mucuk salon dinlemiyorlar ates pahasu:KK47:

Ogretmen evi polis evleri uygun diyolar kuzum istersen sorablrsn:KK52:

Back
X