• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sinir ediyo beni.kendisi söyledi evi baştan aşa yaptırcaz diye seçiyorum beğeniyorum ustayla konuşuyo.o olmaz bu olmaz.ustanın dediği oluyo.niye ben seçiyorumki o zaman.bugün yine aynı şey.laftan anlamıyosun diyo bu seferde.bi de çocuksun diyip duruyo.kendisi çok büyük ya.bütün sinirlerimi bozuyo.karışmıycam bundan sonra naparsa yapsın.

Kuzum haklsn senin zevline gore olmali senin evin yuvan ustaya ne ki o isteneni yapsin

Hoşgeldinnnnnnn nerelerdesin ssen canım
Canim net degisikligi yaptim kotali ve jet vodemdi benim malesef cok sknti cektim operatore bagli oldugu icin cekmiyodu yavasti falan kapattrdm onu net buldkca bakmaya calistim ama yazamadm tabi kisitli zamanda hc. Neyse ki halletym baglandi daha kisa surer diye dusunuyodm ama anca oldu. Ozledim sizleri valla:) ne cok konusmusum hosbuldum demeden hosbuldum hayatim

Kizlae yaa mihak işlemleri icn izmiti aradimmm simdiden herkes tarihini ayarlamisss vah halime nedym:oops:

Canim net degisikligi yaptim kotali ve jet vodemdi benim malesef cok sknti cektim operatore bagli oldugu icin cekmiyodu yavasti falan kapattrdm onu net buldkca bakmaya calistim ama yazamadm tabi kisitli zamanda hc. Neyse ki halletym baglandi daha kisa surer diye dusunuyodm ama anca oldu. Ozledim sizleri valla:) ne cok konusmusum hosbuldum demeden hosbuldum hayatim

Tanisalim canim ;)

Ooo ümraniye yine çok uzakmış kız halkalıya göre. Ben daha hiçbir yere gidip sormadım, denemedim hiçbir gelinliği.
Evet eylülde, sonunda günümüzü de aldık gerçi nikah günümüzü almadık da, 5 eylül olcak inşallah :)
Gerçi o uyuzla evlenmiycem görcek gününü :KK43: çok kızdırıyor beni. Bak hala aramadı bu saate kadar.

İnşallah tam istediğin gibi olur gelinliğin kuzum azcık kalmış çok güzel yaa, evlen de deneyimlerini paylaş bizimle :)
Ay inşallah bakalım 3 aya kadar başka evlenecek yok mu yaa ilk ben miyim? o_O Benim ki de beni aramadı ama bugün çok kırıldığımı belli ettim korkuyordur aramaya :p nikah gününü 1-2 ay kala bile alabilirsin canım yer oluyor diye biliyorum ama biz riske etmedik yine 5 ay kala aldık ama sen bilirsin

İyi yapmışsın özledik valla yoktun ne zamandırr

Canım bi para meselem oldu kayboldu bi miktar param, bi sevdiceğe çok kırıldım bugün ama sinirim geçti gibi, bide kına için mekan bakıyorum ama heryer çok pahalı bee :KK14:
Canimmm yaza ailelermi tanisiyo cok sewindim senin adina tikkam insallah hayirlisiyla devamida gelir hemencik:)

Canim dugunum mayista yazmissn cok sewindm ne kadar az kalmis belli oldgnu yeni okuyorum daha safagin az cabubak gecsn insallah:)
Evet canım şimdi siz dedikçe bana da daha da kısa geldi :rolleyes: bebişim sende yoksun ne zamandır ne yapıyorsun yaa ???
Kuzum haklsn cok gecmis olsun hastaymissin havalar soguk dkkat etmek lazim bende bekleyilmeye gelemem ama erkekler istee:110:
300 tl az para degil kuzum gercekten uzuldum koyablcegn yerlere vak belki koyup unutmusundur :KK43:

kina gecesi kuzum kucuk mucuk salon dinlemiyorlar ates pahasu:KK47:

Ogretmen evi polis evleri uygun diyolar kuzum istersen sorablrsn:KK52:
Düğünüm polis evinde olacak zaten, kına gecesi için çok pahalı orası, düğün için bile pahalı da işte bende seviyrum biraz ağır düğünleri. Öğretmen evini bi araştırcam bakalım Hoppa

Canım bi para meselem oldu kayboldu bi miktar param, bi sevdiceğe çok kırıldım bugün ama sinirim geçti gibi, bide kına için mekan bakıyorum ama heryer çok pahalı bee :KK14:

Evet canım şimdi siz dedikçe bana da daha da kısa geldi :rolleyes: bebişim sende yoksun ne zamandır ne yapıyorsun yaa ???

Düğünüm polis evinde olacak zaten, kına gecesi için çok pahalı orası, düğün için bile pahalı da işte bende seviyrum biraz ağır düğünleri. Öğretmen evini bi araştırcam bakalım Hoppa

Kısa tabı kısa bak hala gun sayıyoruz bızım safak hala karanlık :) Evet canım gelemedım cok ozledım sizleri.. ama nasıl bıraktıysam aynıyım ne ceyız aldım ne bısey yaptım hala balayı bıle yok :D rahata taktık sankı artık :D

Bu arada gecmıs olsun canım İnşallah bulursun paranı yıne uzuldum valla az para degıl ıyıe ara evde heryerı koydugun yerı unutmussundur belkıde :(

Back
X