- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
Canım bende netten aldım gittigidiyordan dan premierinkini 50 tlye cok guzel oluyor
canım makinelerinden haberim yoktu benim.kalıbını aldım ben tupperdan üstelik 70 liraya.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende netten aldım gittigidiyordan dan premierinkini 50 tlye cok guzel oluyor
canım makinelerinden haberim yoktu benim.kalıbını aldım ben tupperdan üstelik 70 liraya.![]()
Canım waffle makinesinden mi aldın? Ondansa bende çok istiyorum almayı yaaaakızlar sözlüm waffle sevdiğini söylemişti yemek yerken özellikle hamurunu.bugün kalıbını sipariş ettim bende.yanında kitapçığı da var sanırım tarif için.ne kadar dışarda yediğimiz gibi olur bilemiyorum artık görücez.
bi de sözlüm yemek yemeyi çok seviyo herkesin de yemeğini yemez.özellikle et yemeklerini seviyo.ve ben yemek yapmayı bilmiyorum.![]()
Canım waffle makinesinden mi aldın? Ondansa bende çok istiyorum almayı yaaaa
Canım markası ne ve kaça aldın? Cidden aynısı gibi oluyor mu? Ben waffle tutkunuyum tarifi yanından mı çıktı sen mi buldun başka bi yerden? Ayyy waffle diyince heyecan yaptımBendr makinasi aldm eafdlen ayni disarsa yediklermzden oluyor diledgm.meyveyi koyuyorum ama.ben nisanlm tatli hic sevmez kendime yapip yicem artiksizeede afyt olsun ogren kuzum yemek yapmak cok onmliii valla bende bikmiodum hatta yapamam saniodu nisanlm simdi yapiorum geldgnde parnaklarini yiyo iyi bi ahci olma yolunda ilerliom mutfak benim huzur kaynagm seviom yemek yapmasini
![]()
Bendr makinasi aldm eafdlen ayni disarsa yediklermzden oluyor diledgm.meyveyi koyuyorum ama.ben nisanlm tatli hic sevmez kendime yapip yicem artiksizeede afyt olsun ogren kuzum yemek yapmak cok onmliii valla bende bikmiodum hatta yapamam saniodu nisanlm simdi yapiorum geldgnde parnaklarini yiyo iyi bi ahci olma yolunda ilerliom mutfak benim huzur kaynagm seviom yemek yapmasini
![]()
Canım markası ne ve kaça aldın? Cidden aynısı gibi oluyor mu? Ben waffle tutkunuyum tarifi yanından mı çıktı sen mi buldun başka bi yerden? Ayyy waffle diyince heyecan yaptım![]()
Canım waffle makinesinden mi aldın? Ondansa bende çok istiyorum almayı yaaaa
benimki de çok sevmez aslında yaparsan yer.ne kadar ağır yemek varsa onu sever.önceden mutfak işlerini hiç sevmezdim bi senedir yine ısındım mtfağa seviyorum en azından.kek börek salata falan yaparım çok lezzetli olur ama yemeklerim nası olr bilemiycem.yapamazsam yandım benimkinden çekiceğim var.![]()
Hadi beee bende istiyorumKuzum ben aldim makinasini super ya yapip yapip yicem sonra siscemm![]()
Harikasın cnaımmm o zaman şimdiden alayım tarifini evlilik için tarifler biriktiriyorum daYok kuzum bende cok seviodum aldim yaptım ama geri kutusuna goturup evime gotrcemaynisi oluyor kuzucum ben kefilim
hamurunun tarfnide verrm sana ben
Premier markasi kuzum 60 aldm hepsidede var gtgiiyordada var
Valla doğru kuzummm yaa is guc yemek utu koca çocuk derken wuuuuu zmn gecicek![]()
Gittim geldim hala yemek hala yemek![]()
Hadi beee bende istiyorumama 60 kiloya gelmeden yiyemeemmmmmmm
Harikasın cnaımmm o zaman şimdiden alayım tarifini evlilik için tarifler biriktiriyorum daGayet uyguna almışsın memnunsun madem bende alırım canım
he bide fondü seti istiyorum ben ya
canım böyle söyleme işte içim kararıyo.gezme tozma eğlence huzur mutluluk sevgi aşkla geçicek de.dediğin gibi olucak ama böyle düşünerek avutmak istiyorum kendimi.
![]()
Tamam canım zaten bugün siz diyince bi baktım a101e gerçekten çok tatlı setler vardı ama seramik işte porselen olaydı iyiydi onlarKuzum
Tarifi yazicam simdi kuzum
buarada a101 gelmis kuzu fondu yarin klmsssa alicamsende bak kuzum oraya
Ayyyy çok teşekkür ederim yavrum hemen kopyalıyorumValentinusNF
waffle tarifisi
2 adet yumurta
1 cay kasigi tuz
1.5 su bardağı un
1 su bardagi sut
3 yemek kasigi seker
Cay barsagi yarisi kadar siiyag
1 pakket vanlya
1 paket kabattma tozu
bu hamuru kizlar
ust kismini hangi meyveler istiyosanizafiyet olsun prensesler
![]()
Yumurtanın sadece sarısını mı kullanıyoruz o zaman canım?Yumurta sarisini aklari ayrip yapinca pamuk pamuk oluyor kizlar