2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tamam canım zaten bugün siz diyince bi baktım a101e gerçekten çok tatlı setler vardı ama seramik isonraorselen olaydı iyiydi onlar Hoppa

Ayyyy çok teşekkür ederim yavrum hemen kopyalıyorum :KK15:

Yumurtanın sadece sarısını mı kullanıyoruz o zaman canım?

Yok kuzum yunurta sarisini ayriyosun bi kaba şekeri koyuosun vanilanin yarisini koyuosun onu bi kapta crpiosun beyazlasana kadar

sonra bi baska kapta akini bosaltiosun kalan vanilyayi ve diger malzemelri koyup cirpiosun ikisini sonra birlestrildi unu koyuyoruz karstiyoruz kuzum sonra waffle maikansina koyuosun afiyet olsun ;)

Yok kuzum yunurta sarisini ayriyosun bi kaba şekeri koyuosun vanilanin yarisini koyuosun onu bi kapta crpiosun beyazlasana kadar

sonra bi baska kapta akini bosaltiosun kalan vanilyayi ve diger malzemelri koyup cirpiosun ikisini sonra birlestrildi unu koyuyoruz karstiyoruz kuzum sonra waffle maikansina koyuosun afiyet olsun :KK66:
Pasta yapar gibi anladım bebeğim çok sağol harikasın :kk77:

Gunaydin kizlar

Nisanlim isten haziranin ilk haftasi ayriliyor kizlar samsuna tasncaz ya burdaki isten cikicak bizde isten ayrilsin ondan sorna izmite gidip islmelerimiz rahat rahat yapalim dedik sonrada samsuna gecip evimizi tutalim dedik kizlar INŞALLAH plan sizce nasil mayis diyordum hazrana kaldi

Gunaydin kizlar

Nisanlim isten haziranin ilk haftasi ayriliyor kizlar samsuna tasncaz ya burdaki isten cikicak bizde isten ayrilsin ondan sorna izmite gidip islmelerimiz rahat rahat yapalim dedik sonrada samsuna gecip evimizi tutalim dedik kizlar INŞALLAH plan sizce nasil mayis diyordum hazrana kaldi
Bencede böyle daha iyi olmuş ee işten ayrılınca hemen iş bulabilecek mi ?

Gunaydin kizlar

Gunaydin canim ben de isi hemen bulabilecek mi diyecektm ama sen işi hazir demissin zaten o zaman bence hayirlisi olsun 1 2 ay onemsiz
Günaydın hatunlarrr:KK25:
Gunaydin canimm nasilsin
Günaydınnn Hayırlı cumalar boll kazançlar kızlaarr :)
Gunaydin kuzu bugun tum dualarimiz gerceklessin insallah
Günaydın bende geldim :) akşam ne çok yemek muhabbeti yapmışsınız öyle :KK70: az yiyin az gelin olcanız :KK70:
Gunaydin kuzu. Burda konustk o kdr aksam pizza yedm cok utaniyorumm:KK23:

Gunaydin canim ben de isi hemen bulabilecek mi diyecektm ama sen işi hazir demissin zaten o zaman bence hayirlisi olsun 1 2 ay onemsiz

Gunaydin canimm nasilsin

Pizza zaten rejim yemegi :KK70::KK31:

Gunaydin canimm nasilsin

Kuzum nisanlim sofor orda dayimin tanidignin yaninda baslicak istedgi zmn hamd olsun o konuda cok sukur

Back
X