2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar biliyorum hep dertlerimle geliyorum ama suan agliyorum size ihtiyacim var artik cok yoruldum dayanacak gucum kalmadi herseyin heyecanını tek basin yasiyorum cok mutsuzum bzm icn eskisehir cok ozel heyecanlica anlatiyorum eskisehrden kapodokyay gexeriz fln adam sadece tmm dio isteymis kapadi sonra konsuurz die bende 2 kere aradim mesgule atti sonrada tlefnu kapatmis acti konustuk dayanack gucum kalmadi heyecanmi yok ediosun ben bileyim suan calisiyorum onlari dusuncrk durumda deilm dio bende artik heyecanimi yok ediosun dedim snrden anam babmin üzerine ki heyecanimi yok ediosun herseyi mahvediosun beni kaynetceksn dedm keske ole yemin etmeseydim tovbe desem kabul olurmu cok mutsuuzm mal gibi ben heyevanlaniyorum sabki sadce benm dugunum ev tutcaz diorum ben daha calsym sen tut evi dio bktm artik bktm :(

Kizlar biliyorum hep dertlerimle geliyorum ama suan agliyorum size ihtiyacim var artik cok yoruldum dayanacak gucum kalmadi herseyin heyecanını tek basin yasiyorum cok mutsuzum bzm icn eskisehir cok ozel heyecanlica anlatiyorum eskisehrden kapodokyay gexeriz fln adam sadece tmm dio isteymis kapadi sonra konsuurz die bende 2 kere aradim mesgule atti sonrada tlefnu kapatmis acti konustuk dayanack gucum kalmadi heyecanmi yok ediosun ben bileyim suan calisiyorum onlari dusuncrk durumda deilm dio bende artik heyecanimi yok ediosun dedim snrden anam babmin üzerine ki heyecanimi yok ediosun herseyi mahvediosun beni kaynetceksn dedm keske ole yemin etmeseydim tovbe desem kabul olurmu cok mutsuuzm mal gibi ben heyevanlaniyorum sabki sadce benm dugunum ev tutcaz diorum ben daha calsym sen tut evi dio bktm artik bktm :KK43:
sıkma canım bende de durum aynı. erkeklerin genel tavrı olduguna karar verdim ben. daha önce evlenen arkadaslarımın eşleride böyleydi. o zman aa böyle bir adamla evlenilirmi dayananmam ben diyodum. meğer genelde erkekler böyleymiş. balayına bakıyorum sen bak karar ver diyor. tamam diyorum hepsine bir kulp buluyor. bende bakmıyorum ilgilenmiyorum artık hiç birşeyle. sıkışınca bir yerleri zaten kendileri bakıyorlar araştırıyolar. sende ilgilenme bosver.

sıkma canım bende de durum aynı. erkeklerin genel tavrı olduguna karar verdim ben. daha önce evlenen arkadaslarımın eşleride böyleydi. o zman aa böyle bir adamla evlenilirmi dayananmam ben diyodum. meğer genelde erkekler böyleymiş. balayına bakıyorum sen bak karar ver diyor. tamam diyorum hepsine bir kulp buluyor. bende bakmıyorum ilgilenmiyorum artık hiç birşeyle. sıkışınca bir yerleri zaten kendileri bakıyorlar araştırıyolar. sende ilgilenme bosver.

Ya evlilik konusunu heyecanlica konjsamiyoruz ya ben bisi aldim diyorum anlatmak istiyorum tmmii skldm ben cok skldm kuzum hepsimi bole :(

Kizlar biliyorum hep dertlerimle geliyorum ama suan agliyorum size ihtiyacim var artik cok yoruldum dayanacak gucum kalmadi herseyin heyecanını tek basin yasiyorum cok mutsuzum bzm icn eskisehir cok ozel heyecanlica anlatiyorum eskisehrden kapodokyay gexeriz fln adam sadece tmm dio isteymis kapadi sonra konsuurz die bende 2 kere aradim mesgule atti sonrada tlefnu kapatmis acti konustuk dayanack gucum kalmadi heyecanmi yok ediosun ben bileyim suan calisiyorum onlari dusuncrk durumda deilm dio bende artik heyecanimi yok ediosun dedim snrden anam babmin üzerine ki heyecanimi yok ediosun herseyi mahvediosun beni kaynetceksn dedm keske ole yemin etmeseydim tovbe desem kabul olurmu cok mutsuuzm mal gibi ben heyevanlaniyorum sabki sadce benm dugunum ev tutcaz diorum ben daha calsym sen tut evi dio bktm artik bktm :KK43:
Gercekten çok yoğun olabilir o yüzden mesai saatinde konusamaması normal.Bazen bende meşgule atıyorum saatlerce dönemiyorum.Ama evi sen tut demesi yanlış beraber yaşıcaksınız sonucta:( takma kafana ya düğün öncesi strese bağlıyorum ben bunları

Ya evlilik konusunu heyecanlica konjsamiyoruz ya ben bisi aldim diyorum anlatmak istiyorum tmmii skldm ben cok skldm kuzum hepsimi bole :KK43:
aynen böyle. dün mutfak robotu filan aldım buna fotosunu gönderdim heycanla. aradı aa güle güle kullanalım filan demesini bekliyorum. demez mi bana sormadan neden almıyorusn benim evde aldıklarım var sormadan alıyon 2 tane oluyor bazı şeyler ne gerek var dedi. ben bazı şeylerin var oldugunu ilk defa duydum. ya sabır diyip sustum bi da da demem bişi varsa var banane dedim kendi kendime. ananma babma bile karıstırmadan istediğimi alıorum ben zevkime uygun bana soruptamı almışlar. salla o yüzden anlamaz bu odunlar bişi

Evet bugün hemen bitsin mümkünse:)) yarına geçelim hatta düğün günlerimize ışınlanalım direk:KK68:
Ayy hemen hemen! :D
Ama ışınlanırken hazırlıklar o sırada tamamlanacak dimi yoksa benim biraz vakte ihtiyacım olabiliirrr :D

aynen böyle. dün mutfak robotu filan aldım buna fotosunu gönderdim heycanla. aradı aa güle güle kullanalım filan demesini bekliyorum. demez mi bana sormadan neden almıyorusn benim evde aldıklarım var sormadan alıyon 2 tane oluyor bazı şeyler ne gerek var dedi. ben bazı şeylerin var oldugunu ilk defa duydum. ya sabır diyip sustum bi da da demem bişi varsa var banane dedim kendi kendime. ananma babma bile karıstırmadan istediğimi alıorum ben zevkime uygun bana soruptamı almışlar. salla o yüzden anlamaz bu odunlar bişi

Kesinlikle yaa biz dusunuruz hata ederizzz valla haklsn odunun onde gideni bu erkekler kosa kosa aglatti beni nasi agladim ne cokta anneme babama dedim ya yemin ettim gibi oldu ya icime oturdu ama biliomusum yalanim yok ondan heyecan gormeyince bendekide azaliyor :(

Kizlar biliyorum hep dertlerimle geliyorum ama suan agliyorum size ihtiyacim var artik cok yoruldum dayanacak gucum kalmadi herseyin heyecanını tek basin yasiyorum cok mutsuzum bzm icn eskisehir cok ozel heyecanlica anlatiyorum eskisehrden kapodokyay gexeriz fln adam sadece tmm dio isteymis kapadi sonra konsuurz die bende 2 kere aradim mesgule atti sonrada tlefnu kapatmis acti konustuk dayanack gucum kalmadi heyecanmi yok ediosun ben bileyim suan calisiyorum onlari dusuncrk durumda deilm dio bende artik heyecanimi yok ediosun dedim snrden anam babmin üzerine ki heyecanimi yok ediosun herseyi mahvediosun beni kaynetceksn dedm keske ole yemin etmeseydim tovbe desem kabul olurmu cok mutsuuzm mal gibi ben heyevanlaniyorum sabki sadce benm dugunum ev tutcaz diorum ben daha calsym sen tut evi dio bktm artik bktm
Canım üzülmee.. İşi yoğunmuş sen kendinde söylüyosun hep bunu. O telaşın içinde konuşamayabilir, iş stresi de var üstünde demek ki. Sen tüm vaktini bunları düşünmek için harcayabilirken onun öyle bir zamanı yok işte. E bir de erkek yani. Senin kadar herşeye heyecan duymasını bekleme. Herkesin bir yapısı var sen tanıyorsun nişanlını neticede.
Canını sıktığına değmez sakin bi anında konuşursanız daha farklı olucanı düşünüyorum ben. Mesai saati dışında anlat kendini o zaman daha sağlıklı olur..

Kesinlikle yaa biz dusunuruz hata ederizzz valla haklsn odunun onde gideni bu erkekler kosa kosa aglatti beni nasi agladim ne cokta anneme babama dedim ya yemin ettim gibi oldu ya icime oturdu ama biliomusum yalanim yok ondan heyecan gormeyince bendekide azaliyor :KK43:
azalmasın canım. o gün bizim günümüz o güne kadar da heycanının kaçırılmasına izin verme. işi vardır gercekten. bak benimkide aramıyor yoğun diyip duruyor. takılma sende çalışsınlar çalışsınlar para lazım düğün yapcaz:KK45:

Gercekten çok yoğun olabilir o yüzden mesai saatinde konusamaması normal.Bazen bende meşgule atıyorum saatlerce dönemiyorum.Ama evi sen tut demesi yanlış beraber yaşıcaksınız sonucta:KK43: takma kafana ya düğün öncesi strese bağlıyorum ben bunları

Yogun ama bende biraz ilgi istiyorum :(

anamm masallah. valla hakkınmış senin:KK45: inş 72 günde hopp gecer. bak sadece seni düşünüyorum yoksan benim yoksa benim 167 gün kalacagı için değil yani. anamm o zman bile çokmuş:KK12:

Canım annemde dedi sen ver eşinle huzursuz olma diye. Eğer gelmezse ben gerekeni konuşurum dedi. Kayınvalidem diyo bizde üstüne koyup tarla alırız size diyo. Bende dedim tarlayı ben napacam dedim. Benim altınlarıma karışmayın üstünede koymayın dedim.

Canım eğer altınlar giderse en azından aramı soğutmak için bahanem olur:KK53: valla sorun hiç bitmiyo onu anladım ben. Ama çok şükürki kocacımla iyiyiz:nazar:
Canım zaten şu tarla işinden o altınların gideceği belli oluyor yani. ama dediğin gibi boşver giden altın olsun. bahanen olur huzurun olur en azından. Siz iyi olunda.

canım sen hiç moralini bozma gerçekten hepsi aynı. Bende birşey alıcam 2 şey arasında kalıyorum ona gösteriyorum bakıyorum o çok hevessiz bir şekilde şu olsun diyor ama bakıp demiyor yani sırf birni seçip benden kurtulmak için yapıyor bende inadına onun dediğini değil diğerini alıyorum :D heves yokmuş gibi ama aslında öyle değil. malesef onlar başka şeylerin stresini yaşıyorlar ve bu tarz şeylere önem vermiyorlar. Bazende morali okadar iyi oluyroki gezerken bir yerden bişi görüyor gel evimize şunu alalım diyor zorla aldırıyor bana :D boşver takılma sen. seni stiyor bu noktaya gelmiş ya sen onu düşün. Hem herşeye karışan erkek emin ol çok daha kötü :D

Back
X