2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar yanlış anlamayın da bana saçma geliyor sevgiler günü falan. Benim adam da duyunca şaşırdı. Benim için hiç bir özellik arz etmiyor. Şaşırdı ama çok da memnun kaldı zaten süpriz falan uğratmayacak ya:)))
Sevgililer günü işin bahanesi oluyo yaa bence güzel oluyo :))

Ayy valla ben geçen doğum gününde bi pasta yapmıştım şeker hamurlu kalpli canım çıkmıştııı! Allahım pastanenin suyumu çıktı demiştim :KK70:
Başbaşa olalım oturalım bi mekanda dedim ama bi ton insan toplamıştım:KK70:
Ablası da yolda sürekli mesaj atıyo nerdesiniz nerdesiniz diye görür falan diye Garanti diye kaydetmiştim kızı bankadan sansın diye haha :KK70: İyiki de öyle yapmıştım mesaj sesi duyunca şöyle kafayı uzatmıştı :KK70:
garanti diye kaydetmek süpermiş :D

Bende öyle günlere takılan biri degilim. Dün nişanlımla komustuk onemli olan gunler bizim icin dogum gunu ve evlilik digerleri cok onemli degil. Hediyeye felan takılmayiz. Mesela dedim ogun s3vgililer gunumu uyandigimda bi operim seni yada o beni bo oper sevgililer gunumuz kutlu olsun der bukadri kafi bizim icin :)

Bende öyle günlere takılan biri degilim. Dün nişanlımla komustuk onemli olan gunler bizim icin dogum gunu ve evlilik digerleri cok onemli degil. Hediyeye felan takılmayiz. Mesela dedim ogun s3vgililer gunumu uyandigimda bi operim seni yada o beni bo oper sevgililer gunumuz kutlu olsun der bukadri kafi bizim icin :)

Naber canım geçmiş fazla olunca okuyamadım aranız düzelmiş sanırım yanlış anlamadıysam dimi ? :oops:

Kızlar yoldayız hala:) programım geldi :( pazartesi gidip itiraz etcem ders saatim düşmüş 20 ye. 21 saat dersi olanların 2günü boş benim saçma sapan bi program yapmışlar sinir oldum:(

kızlar ben bişey alamadım sözlüme. :( çok önem vermiyoruz aslında ama o almış olabilir hediye.bakalım nolcak yarın buluşcaz bi aksilik çıkmazsa

İşte rwsimler:)

Silinmişmiyim ne :)

fisun özlem burcu ilk gidiyor baksana nasıl silinmişler. benimkinin daha yarısı duruyor :KK70:

KEsin evlenecem heralde :D

Kızlar ben eşimle konuştum bişe almamaya karar verdik. Ama ben yarın güzel bi pasta yapmayı düşünüyorum:))

Süper ya bende geldiği zaman yapacam pastalara bayılıyor kendisi biz de hediyeleşemeyecez zaten uzakta :(

Silinmişmiyim ne :)

KEsin evlenecem heralde :D

Süper ya bende geldiği zaman yapacam pastalara bayılıyor kendisi biz de hediyeleşemeyecez zaten uzakta :(
Bende öyle sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum. Tk gelsin yanimda olsun da ne seviyorsa yaparm ya. Tel mutlu olalım da iş yemeğe kalsin:))

kızlar ben bişey alamadım sözlüme. :KK43: çok önem vermiyoruz aslında ama o almış olabilir hediye.bakalım nolcak yarın buluşcaz bi aksilik çıkmazsa
Boşver ya o alsın zaten:)) Bizde kutlamayız böyle şeyleri ben kendime hediye alırım hep:KK49:

Kızlar yoldayız hala:) programım geldi :KK43: pazartesi gidip itiraz etcem ders saatim düşmüş 20 ye. 21 saat dersi olanların 2günü boş benim saçma sapan bi program yapmışlar sinir oldum:KK43:
Ayyy tadını çıkarkızzz boşver düşünme şimdi onu ayyy cinnet geçiricem ben ofisteee :(

Back
X