2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar merhaba bende 2015 haziran geliniyim böyle pat diye girdim ama yardıma ihtiyacım var :KK43:
yatak örtüsü konusunda fikrinizi alıcam
ben normalde istemiyodum böyle çok süslü abartılı bişey ama annem illa olcak diyo yeni gelinin yatağıda gelin gibi olur diyo
herneyse mecbur alcam yani bayadır bakıyorum hiç beğendiğim olmadı bugün bitanesini beğendim yada artık bakmaktan gözüm alıştı bilmiyorum sizce nasıl fikir verir misiniz ? eve gidince bide anneme gösterip almayı düşünüyorum ayrıca indirime girmiş 660 tl den 300 tl ye nasıl ?Eki Görüntüle 1413953
Hayırlısı olsun hoş geldin aramıza :) İlle de süslü olacaksa bu tarz bir şeyler de olabilir mi ki ? Daha sade geldi bana
https://www.markafoni.com/walls-abiye-fransiz-dantelli-cift-kisilik-luks-pike-takimi/urun/9963436/
https://www.markafoni.com/best-of-n...kisilik-gipurlu-nevresim-takimi/urun/9952356/
Kızlar ya ben normalde 1sene bebiş istemiyodum ya şimdi çok istiyorum niyeyse ya:)
Kız nerden esti, hormonlar mı devreye girdi acep? Bir de şimdi düğün falan bitti ya yeni evli heyecanı, yeni telaşe isteği de olabilir bak. Bende de nişandan sonra bi duygu yoğunlukları olmuştu :D

Kuzum bende bisi farkettm heyecanim yariya düşmüş çünkü karilsigi yokmus gibi bende zmaana biraktim gucum kalmadı bqzi kirici laflari var hakmzda hayrlisi konusmadik da artik bende hic bişey soylemicem dusunmicem yazik banada ailesi xaten unursqmaz o bari bole yapmasa :KK43: kuzum cok saolasin
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bak aynı durumdaydık ben kendimi geri çektim eşim ne yapmamız gerek diyodu sürekli bende söylüyodum. o araştırıyodu herşeyi. kendini çek bak neler oluyo. Ben farkettim öncesinden düşünüp stres yapınca tartışma çıkıyo. Ama düşünmezde oluruna bırakırsak herşey çok güzel oluyo. düşünmemeye çalış sen :)

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bak aynı durumdaydık ben kendimi geri çektim eşim ne yapmamız gerek diyodu sürekli bende söylüyodum. o araştırıyodu herşeyi. kendini çek bak neler oluyo. Ben farkettim öncesinden düşünüp stres yapınca tartışma çıkıyo. Ama düşünmezde oluruna bırakırsak herşey çok güzel oluyo. düşünmemeye çalış sen :)

Tatlim zaten dusunecek bi heyecanim da kalmadi hep mi soğukluk her kelimemde bende artik dusunmicem ve senin deddgin gibi kendimi geri çekiyorum hakmzda hayrlisi kuzum cok saol destegn icn ;)

Hayırlısı olsun hoş geldin aramıza :) İlle de süslü olacaksa bu tarz bir şeyler de olabilir mi ki ? Daha sade geldi bana
https://www.markafoni.com/walls-abiye-fransiz-dantelli-cift-kisilik-luks-pike-takimi/urun/9963436/
https://www.markafoni.com/best-of-n...kisilik-gipurlu-nevresim-takimi/urun/9952356/

Kız nerden esti, hormonlar mı devreye girdi acep? Bir de şimdi düğün falan bitti ya yeni evli heyecanı, yeni telaşe isteği de olabilir bak. Bende de nişandan sonra bi duygu yoğunlukları olmuştu :KK70:
valla bilmiyorum ne olduğunu ama yapamam zaten :) evim kurulması gerekiyo önce:)

Canım daha yeni evlisin . Bebek isteklerin normal ama benden sana bir arkadas tavsiyesi cunku gordugum kadariyla esinin tarafi sorunlu az cok esinle daha once bursda tartismalariniz oldugunu gorduk. Oyuzden ayni evi paylasmak daha bi farkli once zaman ver biraz gecsin biraz vakit gecirin olc tart daha 1 ay cicim aylari hele biraz zaman gecsin bak bakalim sana ayni sekikdemi davraniyor. Yrn cocuk oldugunda cok daha farkli olur hic bisey yapamazsin daha fazla madur oluraun oyuzden bence 6-7 ay en azindan bekle

Canım daha yeni evlisin . Bebek isteklerin normal ama benden sana bir arkadas tavsiyesi cunku gordugum kadariyla esinin tarafi sorunlu az cok esinle daha once bursda tartismalariniz oldugunu gorduk. Oyuzden ayni evi paylasmak daha bi farkli once zaman ver biraz gecsin biraz vakit gecirin olc tart daha 1 ay cicim aylari hele biraz zaman gecsin bak bakalim sana ayni sekikdemi davraniyor. Yrn cocuk oldugunda cok daha farkli olur hic bisey yapamazsin daha fazla madur oluraun oyuzden bence 6-7 ay en azindan bekle
Yok canım zaten çocuk işinde mantıklı davranmam gerek. Hiç bi sorunum olmasada yazı beklemek zorundayım. Evimi kurmalıyım eşimin askerlik durumu var daha onu netleştirmemiz gerek. Mecbur beklicez:)

Yok canım zaten çocuk işinde mantıklı davranmam gerek. Hiç bi sorunum olmasada yazı beklemek zorundayım. Evimi kurmalıyım eşimin askerlik durumu var daha onu netleştirmemiz gerek. Mecbur beklicez:)
İyi bakalım cnm

Back
X