- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Hosgeldinn canmMerhaba gelin adaylarının en güzelleri (ve gelinlerin)![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldinn canmMerhaba gelin adaylarının en güzelleri (ve gelinlerin)![]()
Hasret giderebildiniz mi?İyi aksamlar guzellikler yoldaym suan antepe donuyorum hic de istemiyorum ama ne yapalm biraz daha ayri kalacak sevdiceklerimizle![]()
YEKTA61 canm kendine bunu yapma boyle oldugunda, senden daha degerli birseyin olmadigini duşün. Bu arada telefondan girmek cok zor yaaaa
Dun 9 dan bugun 8 e kadar gidermeye calistik canm ama tabiki hic yetmedi bidaha firsat bulup kacacam aklima koydum .pHasret giderebildiniz mi?![]()
Bence de kaç canım mesafe büyük aşkları daha da büyütüyor derler ya ben inanmıyorum ona, özlem çok zarar veriyor ilişkiye bence.. Fırsat bulduğunda kaç, o da sana gelsin en güzeli..Dun 9 dan bugun 8 e kadar gidermeye calistik canm ama tabiki hic yetmedi bidaha firsat bulup kacacam aklima koydum .p
Bence de kaç canım mesafe büyük aşkları daha da büyütüyor derler ya ben inanmıyorum ona, özlem çok zarar veriyor ilişkiye bence.. Fırsat bulduğunda kaç, o da sana gelsin en güzeli..
Amin kuzu bak haftada görüşüyoruz yetmiyor yani bizim sürekli birlikte olmamız lazım Allahım hayırlısıyla evlenelim tez vakitteBiz iliskimizin ilk yili haric hep uzaklardaydk ama her ay mutlaka gorustuk cok sukur iliskimiz bence daha guclu ozlemek bizi biraz uzse de askimizi daha da guclendiriyor ay ben canm nişanlımı cok seviyorum ya simdiden ozlediimmmmbir ay izinli insallah oda gelecek bende gidecem ay ya bian once hepimiz kavusalim
![]()
Amin kuzu bak haftada görüşüyoruz yetmiyor yani bizim sürekli birlikte olmamız lazım Allahım hayırlısıyla evlenelim tez vakitte![]()
Bizede yetmiyooHoşbulduk kuzu naber napıyorsunuz? Bugün sevdicekleydim fethi paşa korusuna gittik bide bana kolye almış çok beğendimdün büyük bi kavga etmiştik sonra ayrılınca tekrar aramıştım sıcağı sıcağına çözelim diye tekrar oturup konuşmuştuk, bugünde tekrar birlikteydik Allahım haftada tek gün yetmiyor iki gün görüşmek lazım en az
YEKTA61 kuzucum geçmiş olsun şimdi gördüm, bayılmışsın çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun.. Şimdi nasılsın?
Bi de kötü şeyler yaşadım diye yazmışsın ben giremedim son zamanlarda bişeyler mi oldu yoksa geçen nişanlınla aranda ki sorundan mı etkilendin??
Canımm iyice hasret giderseydin kıyamam yaaİyi aksamlar guzellikler yoldaym suan antepe donuyorum hic de istemiyorum ama ne yapalm biraz daha ayri kalacak sevdiceklerimizle![]()
YEKTA61 canm kendine bunu yapma boyle oldugunda, senden daha degerli birseyin olmadigini duşün. Bu arada telefondan girmek cok zor yaaaa
Hahahahah ya her duygu var sonuçta kolay mı seviyorsun birini ciddisiniz ve evlenmeyi bekliyorsunuzBirine soylesek azdınız mı der ya hahahahhahah
Evet kuzum yaa şimdi okuyan çocuklara bakıyorum çıktıkları kişilerle her gün görüşüyorlar ne güzel yaaBizede yetmiyooeskiden okul zamanı sürekli birlikteydik diye zorlanıyoruz şimdi görüşemeyince.. güle güle kullan canımm kolyenide
Canımm iyice hasret giderseydin kıyamam yaa
Hahahahah ya her duygu var sonuçta kolay mı seviyorsun birini ciddisiniz ve evlenmeyi bekliyorsunuzama sevgi ve özlem çooookkkk ağır basıyor Allah hepimize en güzel evlilikleri nasip etsin ve çok çabuukkkkk
![]()
Evet kuzum yaa şimdi okuyan çocuklara bakıyorum çıktıkları kişilerle her gün görüşüyorlar ne güzel yaa![]()
sıkılıyorum bende artık böyleVallaha doyamıyoruz birlikte olmaya artk canm yetmiyor ama tabi buna da sukurbana elleriyle mangal yapti tavugu seviyorum diye ay ya canm nişanlım
Evet ya sabirsizlanyoruz artk zaman gecmiyor gibii.. Bitsin artk bu hasreett
Tesekkur ederim kuzum simdi iyiyim cok sukur. Yok canim ozgecan kardesimize olanlar bide bi oyun meselesi vardi nisanlimla ama onuda halletik oyle uzuldum dun bide regl donemim yakin oyuzden duygularim yogun buaraHoşbulduk kuzu naber napıyorsunuz? Bugün sevdicekleydim fethi paşa korusuna gittik bide bana kolye almış çok beğendimdün büyük bi kavga etmiştik sonra ayrılınca tekrar aramıştım sıcağı sıcağına çözelim diye tekrar oturup konuşmuştuk, bugünde tekrar birlikteydik Allahım haftada tek gün yetmiyor iki gün görüşmek lazım en az
YEKTA61 kuzucum geçmiş olsun şimdi gördüm, bayılmışsın çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun.. Şimdi nasılsın?
Bi de kötü şeyler yaşadım diye yazmışsın ben giremedim son zamanlarda bişeyler mi oldu yoksa geçen nişanlınla aranda ki sorundan mı etkilendin??
İyi aksamlar guzellikler yoldaym suan antepe donuyorum hic de istemiyorum ama ne yapalm biraz daha ayri kalacak sevdiceklerimizle![]()
Canım benim tekrar geçmiş olsun, regl dönemine yakın duygular iki kat yaşanıyor resmen yaa bende öyleyim.. Burda bi arkadaş vardı kim olduğunu hatırlamıyorum ama onunda sevdiceği yurt dışında çalışıyordu, bikaç ayda bir görüşüyorlardı sanırım neyse beterin beteri var bana bir hafta yetmiyor sana 1,5 ay sorsan her gün görüşenlere onlara bile yetmez. Evlilik şartTesekkur ederim kuzum simdi iyiyim cok sukur. Yok canim ozgecan kardesimize olanlar bide bi oyun meselesi vardi nisanlimla ama onuda halletik oyle uzuldum dun bide regl donemim yakin oyuzden duygularim yogun buara
Ahh canim size haftada 1 gun yetmiyo e biz napalimm( gorusmemize daha 1,5 ay var
(
Sagol kuzum benimmm Iyim simdi cok sukur. Bizde en son nisanda gorustuknisanin ertesi gunu vedalastik bidaha 1.5 ay sora gorusecegiz
( maalesef
Tesekkur ederim kuzum simdi iyiyim cok sukur. Yok canim ozgecan kardesimize olanlar bide bi oyun meselesi vardi nisanlimla ama onuda halletik oyle uzuldum dun bide regl donemim yakin oyuzden duygularim yogun buara
Ahh canim size haftada 1 gun yetmiyo e biz napalimm( gorusmemize daha 1,5 ay var
(
Sagol kuzum benimmm Iyim simdi cok sukur. Bizde en son nisanda gorustuknisanin ertesi gunu vedalastik bidaha 1.5 ay sora gorusecegiz
( maalesef
Kızlar ben başlattım ama toparlanalım özlemek güzel şey yine de çok şükür ki sevdiklerimiz var ve gün sayıyoruz. Hala sevdiceğini bulamamış insanlar var yada platonik yaşayanlar, biz şanslıyız gerçekten sabrın sonu selamet, bu kadar sabredemeyeceksek zaten kavuşmayada hakkımız olmaz ( saçma gibi oldu biraz ama anlamışsınızdır demek istediğimi)