2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlaar ben bu cicilerden almak istiyorummm :)

PicsArt_1424030937898.webp

PicsArt_1424031186093.webp

PicsArt_1424031267057.webp
15708_buyuk_zoom.webp

Eklentiler

• PicsArt_1424030937898.webp
    PicsArt_1424030937898.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 46
banyo fayanslarına da ikna ettim gibi.klozeti siyah istiyomuş ama kızlar.bende siyah düşünmeye başladım.nası olur bilemiyorum.katalogdan da bakıcam yine tabi.

Amin kuzu bak haftada görüşüyoruz yetmiyor yani bizim sürekli birlikız lazım Allahım hayırlısıyla evlenelim tez vakitte :KK36:

Ben 3 ocaktan beri görmüyorum :( yilbasinda beraberdik okadar ozledim ki 1 bucuk ay oldu izin alamio :( artik evlenelim kavusalim iNSALLAH

Hahahahah ya her duygu var sonuçta kolay mı seviyorsun birini ciddisiniz ve evlenmeyi bekliyorsunuz:KK23: ama sevgi ve özlem çooookkkk ağır basıyor Allah hepimize en güzel evlilikleri nasip etsin ve çok çabuukkkkk :KK42:

Ne guzel dua kocaman bi AMIN INŞALLAH diyorum kuzum ;)

buarada kolyeni gule gule kullan kuzucum:KK3:

Tesekkur ederim kuzum simdi iyiyim cok sukur. Yok canim ozgecan kardesimizde bi oyun meselesi vardi nisanlimla ama onuda halletik oyle uzuldum dun bide regl donemim yakin oyuzden duygularim yogun buara

Ahh canim size haftada 1 gun yetmiyo e biz napalimm :KK43:( gorusmemize daha 1,5 ay var :KK43:(

Sagol kuzum benimmm Iyim simdi cok sukur. Bizde en son nisanda gorustuk :KK43: nisanin ertesi gunu vedalastik bidaha 1.5 ay sora gorusecegiz :KK43:( maalesef

Sende benim gibisin kuzum uzaktayiz ya gorusemiyoruz :( evlenelimmm hemencikkk yuvamizda mutlu mutlu olalimm INŞALLAH

ben girememistim kuzum oyun olayini nasil cozmussunuz sevindim nasilsiniz simdi tatlim

bende kafama cok sey takarim kuzum ya bende ara ara bayiliyordum ama bayilma durumum gecti hamd olsun stresten oluyor :(

hep mutlu olalim iNSALLAH hepimizde uzulmeyelim:KK36:

Özgecana bende cok uzuldum canim cok yandi ALLAHTAN rahmet dilerim :KK42:

Kızlar ben başlattım ama toparlanalım özlemek güzel şey yine de çok şükür ki sevdiklerimiz var ve gün sayıyoruz. Hala sevdiceğini bulamamış insanlar var yada planlar, biz şanslıyız gerçekten sabrın sonu selamet, bu kadar sabredemeyeceksek zaten kavuşmayada hakkımız olmaz ( saçma gibi oldu biraz ama anlamışsınızdır demek istediğimi :p)

ALLAHIMA cok sukur kuzum haklisin sonucta seviyoruz seviliyoruz hamd olsun iNSALLAH hep askimiz daim olur :nazar::KK60:

Günaydın gelincikler dün yazacaktım ama fırsatım olmadı :( özgecan olayına tepki için tüm kızlar siyah giyiniyoruz hala evden çıkmamış olan varsa lütfen dikkate alsın.

Kızlar dün gelinlik bakmaya gittik ve ne yapacağımı bilmiyorum :( karar veremiyorum. ilk defa giydim harika birşeymiş hiç çıkarasım gelmedi ama aman aman beğendiğim birşeyde olmadı.

Kizlar dunyanin civisi cikti ya olaylarin etkisinden hala kurtulamadim bu hayatta kadinlar hep mi korkarak yasicak yasanan akil almaz olaylara bakın ozgecan kardesmnzde bizler gibi hayalleri vardi umutlari vardi cok mutsuzum ya icim yanıyor bu nasil insanlik o guzelim kiza nasil boyle yaparlar yaratiklar gercekten cok üzüldüm ya tanimadgm halde biz cok uzulduysek ailesi ve sevdikleri ne durumdadir ALLAH yardimcilari olsun :(

[QUOTE="curlygirl, post:, membın gelincikler dün yazacaktım ama fırsatım olmadı :KK43: özgecan olayına tepki için tüm kızlar siyah giyiniyoruz hala evden çıkmamış olan varsa lütfen dikkate alsın.

Kızlar dün gelinlik bakmaya gittik ve ne yapacağımı bilmiyorum :KK43: karar veremiyorum. ilk defa giydim harika birşeymiş hiç çıkarasım gelmedi ama aman aman beğendiğim birşeyde olmadı.[/QUOTE]

Tamam kuzu siyah giyerim kesiNlikle

Kuzum.senin dugun nezmndi

aklinda hayalinde gelnlik.modeli vardir kuzum gorunce iste bu dersin uzme tatli canjni

Back
X