2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nişanlınla konuş bence canım önce şimdi annesi gider derse senin laf arasında dediğini hoş olmayabilir

Yuz yuze gelince konuscam nisanlimla gerekirse o konussun bakalim kuzum bide gelemiyor asabim bozuk hakmzda hayrlsii haklsn ben söylersem simdi laf soz olur :(

günaydın herkesee
kızlar cumartesi alışverişe çıktık annemle 3500 tl harcamışız :rolleyes: ve daha alınacak çok şey var ne zormuş bu çeyiz işleri ya :KK14: bu arada yatak örtüsü konusunda annemi ikna ettim sonunda
pike için kumaş aldık çok güzel bişey olcak dedim bunu kullanırım yatak örtüsü olarak anneminde içine sindi o abartılı yatak örtüsü alma konusundan kurtuldum :KK73:

Bunlari dusunmekten uykularim kaciyor sizce Kayinvaldeme kredi cekicez dugun icn demisti ama gecen sene duan ses seda yok hatrlatsammi lafin arasinda kizlar ne blym ya :KK43:
canım bence direk kredi konusunu açma sohbet arasında bu masrafları nasıl karşılicaz durumumuz çok zor falan de maaş olayını anlat nasıl yapcaz bilmiyorum de biraz dert yan bakalım ne dicek belki kendisi söyler kredi çekeriz diye

günaydın herkesee
kızlar cumartesi alışverişe çıktık annemle 3500 tl harcamışız :rolleyes: ve daha alınacak çok şey var ne zormuş bu çeyiz işleri ya :KK14: bu arada yatak örtüsü konusunda annemi ikna ettim sonunda
pike için kumaş aldık çok güzel bişey olcak dedim bunu kullanırım yatak örtüsü olarak anneminde içine sindi o abartılı yatak örtüsü alma konusundan kurtuldum :KK73:
Ohh ne güzel kuzum :) ee aldıklarını bizede goster hadi bazilarimiza fikir olur hem biz merakliyiz :)

babam erkek arkadaşımla beni gördü görmezden gelmiş ben tabi evhamlı gördü mü diye içim içimi yiyordu anneme demiş akşam konuştuğu var diye temiz yzlü çocuğa benziyor demiş cumartesiden beri öyle kötüyüm mide ağrısından ölücem

ne yapcaz bilmiyorum:(:mad:

Bunlari dusunmekten uykularim kaciyor sizce Kayinvaldeme kredi cekicez dugun icn demisti ama gecen sene duan ses seda yok hatrlatsammi lafin arasinda kizlar ne blym ya :KK43:
Canım benim haklısın çok zor.. Ama sen kendini sakın ha sakın ortaya atma kredi falan diye. Nişanlınla konuş önce anbız yokla nasıl olacak de, acaba sizinkiler yardım edebilirler mi falan diye alttan alttan sor.
Direkt seninkiler kredi çeksin dersen o da hoş olmaz. Çocuk da zaten sıkıntıdadır muhtemelen. Çalışan ve maaşını aşamayan o neticede.
Bu işler hepimiz için çok çok zor. Umarım bi çıkar yolu bulunur ..

günaydın herkesee
Nelerr aldınız görelim bizde :) güle güle kullan canm

günaydın herkesee

Merhaba canım hoşgeldiin :)
Haftasonu yazılanları okurken görmüştüm yatak örtüsünü canım. Ben de aynı senin gibi hiiiç sevmiyorum o saçma örtülerü. Rüküşlük abidesi, bedava verseler asla örtmem :) Ama benim annem de aynı düşüncede neyseki hiç bakmadım onlara.
Senin de çözüm bulman çok iyi olmuş, yoksa Banu Alkan mod takılman gerekecekti biraz :D
Bu arada baya bişeyler almışsın ehralde hayırlı olsun :) YEKTA61 YEKTA61 ya katılıyorum görmek istiyoruuuz :)

babam erkek arkadaşımla beni gördü görmezden gelmiş ben tabi evhamlı gördü mü diye içim içimi yiyordu anneme demiş akşam konuştuğu var diye temiz yzlü çocuğa benziyor demiş cumartesiden beri öyle kötüyüm mide ağrısından ölücem

ne yapcaz bilmiyorum:KK43::mad:
E kötü bişey dememiş neden kendini sıkıyosun ki canım tanıştırırsın işte ne güzel

E kötü bişey dememiş neden kendini sıkıyosun ki canım tanıştırırsın işte ne güzel

oda öyle diyor tanışmak isterse tanışırım eninde sonunda öğrencekti biraz erken oldu o kadar diyor ama bizim yüzük takma gibi bir durumumuz yok şu anda maddi açıdan nişan için bohça alışverişine çıkmıştık ufak ufak alalım diye . babmda şimdi grdü derse ki ailesiyle gelsin ne yapar bilmiyorum

oda öyle diyor tanışmak isterse tanışırım eninde sonunda öğrencekti biraz erken oldu o kadar diyor ama bizim yüzük takma gibi bir durumumuz yok şu anda maddi açıdan nişan için bohça alışverişine çıkmıştık ufak ufak alalım diye . babmda şimdi grdü derse ki ailesiyle gelsin ne yapar bilmiyorum
Aile arasında ufak bi söz yapabilirsiniz durumlar toparlanana kadar canım

Zaten pat diye olmaz boşuna sıkma canım önce erkek arkadasınla tanısır sonra aileler falan biraz zaman alıyor bunlarda

Merhaba canım, önceki isminle tanımıyorum seni ama..
Bak baban görüp bi de üstüne güzerl bi yorum yapmış bu tepkiyi almış olman çok güzel bence. Erkek arkadaşın da tanışırım demiş hem...
Baban eğer ille de bişiler yapmak isterse bunu karşı tarafla konuşursunuz tepki ölçersin. Tek sorun maddiyatsa zaten nişan kısmı ile daha çok kız tarafı ilgileniyor neticede o yüzden bu durumu ya babanla konuşursun ya da zaten baban gerekli desteği yapar. Bence hiiiç canını sıkmaa :)

Back
X