2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar size bir soru: Evlenme teklifinizi ne zaman aldınız, nişandan önce mi sonra mı?
Nişandan önceydi bizim ama garibim iki kere evlenme teklifi etti ilki istemeden bi yıl önce falandı biraz sıkıntılıydı bizim de bi de istemeden sonra teklif etmişti baya özenerek.. Sanırım biraz karışık olduuu:KK51:

kızlar madame coco da battaniyeler indirime girmiş.dantalli alıcam ama bi tane yetmez sanırım.bunlardan da mı alsam.

Ben önce aldım canım.. Hatta bugün fotolara baktım 28 Haziran'mış :) Sonra aileyi ikna çabaları vs derkeen 14.12.14 de Nişan :)

Nişandan önceydi bizim ama garibim iki kere evlenme teklifi etti ilki istemeden bi yıl önce falandı biraz sıkıntılıydı bizim de bi de istemeden sonra teklif etmişti baya özenerek.. Sanırım biraz karışık olduuu:KK51:

Bende 1.yılımızda aldım. 23.11.2014'te ..31 ocak'tada nişanlandım :)

Dün benimkiyle aramızda evlenme teklifi konusu açıldı da, daha bekleme bence falan dedi. Nişandan sonra olur dedi. Dedim nişandan sonra etmişsin etmemişsin ne fark eder.. Artık evlilik yoluna girilmiş oluyor.

Dün benimkiyle aramızda evlenme teklifi konusu açıldı da, daha bekleme bence falan dedi. Nişandan sonra olur dedi. Dedim nişandan sonra etmişsin etmemişsin ne fark eder.. Artık evlilik yoluna girilmiş oluyor.
Aah Ah hakikatten düşünemiyorlar bence bazen.
Evlilik teklifinin amacı kabaca da olsaa bu yolda birlikte olmayı isteyip istemediğini sormaktır.
Nişandan sonra zaten niyet belli , sonraki adım zaten evlilik yanii. Başka bir düşünce ile nişanlanmıyoruz neticede.
Amaa gel de anlat tabii :)
Sıkma canını, bu şekilde söylersen bence anlayıp bişeyler yapacaktır. Öyle inanıyorum yani

Aah Ah hakikatten düşünemiyorlar bence bazen.
Evlilik teklifinin amacı kabaca da olsaa bu yolda birlikte olmayı isteyip istemediğini sormaktır.
Nişandan sonra zaten niyet belli , sonraki adım zaten evlilik yanii. Başka bir düşünce ile nişanlanmıyoruz neticede.
Amaa gel de anlat tabii :)
Sıkma canını, bu şekilde söylersen bence anlayıp bişeyler yapacaktır. Öyle inanıyorum yani
Yok bizde böyle deyip çekildi kenara.. Zaten ufak çaplı tartıştık, bu söz nişan konularıyla bunaltıyormuşum onu.. Bu yaza artık söz-nişan olur dedim, sözü bilmem de nişan olmaz dedi, abimin düğünü var diyor. Dedim zaten nişanı kız tarafı yapıyor, yoksa 2016 yazına kalır nişan dedim, kalsın ne olcak dedi. Öyle olunca düğün de 2017ye kalacak. Ben evlenemiycem sanırım bu gidişle..

Öyle tabi bildiğim kadarıyla sorunda yok aileler ile ilgili.. Bizim ki ilk evlenme teklifi ettiğinde biz daha farklı hayal ediyoduk sonra sıkıntılı zamanlar geçirince e üstünden de bir yıl geçince yine süpriz yapmıştı :) İki tektaş almış oldu garibim

Yok bizde böyle deyip çekildi kenara.. Zaten ufak çaplı tartıştık, bu söz nişan konularıyla bunaltıyormuşum onu.. Bu yaza artık söz-nişan olur dedim, sözü bilmem de nişan olmaz dedi, abimin düğünü var diyor. Dedim zaten nişanı kız tarafı yapıyor, yoksa 2016 yazına kalır nişan dedim, kalsın ne olcak dedi. Öyle olunca düğün de 2017ye kalacak. Ben evlenemiycem sanırım bu gidişle..
Canım kaç yaşındaydı erken olduğunu mu düşünüyo ?

Öyle tabi bildiğim kadarıyla sorunda yok aileler ile ilgili.. Bizim ki ilk evlenme teklifi ettiğinde biz daha farklı hayal ediyoduk sonra sıkıntılı zamanlar geçirince e üstünden de bir yıl geçince yine süpriz yapmıştı :) İki tektaş almış oldu garibim
Aileler tanışsın etsin, söz nişan olsun öyle edecekmiş. Ne saçma..

Canım kaç yaşındaydı erken olduğunu mu düşünüyo ?
O 22.5 ben 25.5, okulu bu yıl bitiyor. O çok rahat davranıyor bu konuda, ben çok aceleciyim ona göre.. 2 yıl olacak nerdeyse beraberliğimiz, dedim sen baba olsan kızının elin oğluyla 2-3 yıl resmi bişi olmadan gezip tozmasını, konuşmasını ister miydin? Ama bunaldım deyip çekiliyor.

Söz nişan bir olsa olmaz mı?

Ne de çabuk bunalıyolar konu hoşlarına gitmediğinde.
Kalsın ne olacak ki değil ben böyle düşünmüyorum. Senin için sıkıntı olmayabilir ama benim için durum öyle değil de.
Hazır mı hissetmiyo acaba kendini? Daha önceleri de böyle belirsizmiydi durumlar canım?
Zorla olmaz tabi ki konu hazır hissetmemesi ise..

Back
X