- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Güle güle kullan canımKızlaar dun resmini yukledigim cicilerin o kavanozlar haric hepsini aldımm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan canımKızlaar dun resmini yukledigim cicilerin o kavanozlar haric hepsini aldımm![]()
Ayyyy deme öyle yaaaa eşin yardım etmiyomu kız herseyi tek yapmaayy çok zor ya:) ütü çamaşır bulaşık gündemim benim :)
Güle güle kullan canımm
İhtiyacım var aslında ama polyester olusları beni biraz isteksiz yaptı bide bu desnleri beni dusunduruyo biraz. Acaba icinde farklı manaya gelen seyler varmı hani biraz tuhaf desnler
http://www.madamecoco.com/battaniye-220x240-cm
Bunu aldim tatlim. Senin aldiklarinda güzel.o desenliye baktim ama ben daha sade şeyleri seviyorum.oyuzden düzüaldim. MMürdüm istiyorum birde diğer bi mağaza var yarinda oraya bakicam bakalim. Kargo parasi vermek istemedim oyuzden netten almadim.
İhtiyacım var aslında ama polyester olusları beni biraz isteksiz yaptı bide bu desnleri beni dusunduruyo biraz. Acaba icinde farklı manaya gelen seyler varmı hani biraz tuhaf desnler
Ya yardım ediyo da sofra kaldırma kurma dışında pek bişe yapmıyo :) istesem yapar ama bende istemiyorum o okulda çok yoruluyo diyeAyyyy deme öyle yaaaa eşin yardım etmiyomu kız herseyi tek yapma
Kıyamıyon daa hee ama kendini çok yorma tadını cıkarYa yardım ediyo da sofra kaldırma kurma dışında pek bişe yapmıyo :) istesem yapar ama bende istemiyorum o okulda çok yoruluyo diye![]()
Kredi ekstresi gelince bi sonraki ay hiç bsey almıyon zatenbi dünya şey aldım.daha fazla almamak için kendimi zor tutuyorum.![]()
Kredi ekstresi gelince bi sonraki ay hiç bsey almıyon zatenkara kara nası ödesem telaşı
Canım mecbur evi temizlemem gerekti ama artık dinlenme zamanı:) kocacığımın kucağında uykuya dalma zamanı :)) darısı hepinize inşallah:)Kıyamıyon daa hee ama kendini çok yorma tadını cıkar
aldıklarımı yüklüyorum kızlar.
Hepsi birbirinden guzel su mutfak onlugu cok tatli yaaaa mutfak onlugu dimi kuzum
evet canım şapkayla birlikte set.inşallah bi sorun olmaz siteden dolayı bende çok beğendim çünkü.
Agiz tadiyla kullan kuzucum INŞALLAH cok güzeller![]()