• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

zet.com dan aldım canım ama bu şapkalı setti bbitti sanırım.farklı modelleri var onlarda çok güzel.instagramda da biraz farklısını görmüştüm bulabilirsem onu da söyleyim canım sana.

Tamam kuzum bi bakym peki bunun altina ne giyliyor olemi sadece ;)

ben battaniye yerine ince yorgan kullanmayı tercih ediyorum canım.

Nişanlın gelebiliyo mu yanına peki?
özelde gelebilir ama gelmek istemiyo pek. Burda is sektoru dusuk yani varda para az olur istanbulda cok bakalim nasip

kızlar merhaba yakında inşallah nişanlanacağım :nazar: nişan davetiyemi smsin içinde link olarak davetlilerime göndericem bu şekilde hem kapı kapı dolaşma derdimiz kalmıcak hemde şehir dışındakilere çok rahat ulaşıcak uygulamayıwww.davetiyego.com dan indirdim çok güzel tasarımlar var ama arasından seçemedim yardımcı olunn lütfeennnn:KK49::KK15::nazar::KK51:
mobil2.webp
mobil3.webp
mobil4.webp
mobil2.webp mobil3.webp mobil4.webp mobil2.webp mobil3.webp mobil4.webp mobil2.webp mobil3.webp mobil4.webp mobil2.webp mobil3.webp mobil4.webp mobil2.webp mobil3.webp mobil4.webp mobil2.webp mobil3.webp mobil4.webp mobil2.webp mobil3.webp mobil4.webp mobil2.webp mobil3.webp mobil4.webp mobil2.webp mobil3.webp mobil4.webp

ayy çok saolun cicişler :)) düğünede böyle davetiye göndermek istiyorum siz ne dersiniz davetli siz olsaydınız göndericeklerimin tepkilerini merak ediyorum doğrusuu değişik olduğu için :KK60::KK60:

ayy çok saolun cicişler :)) düğünede böyle davetiye göndermek istiyorum siz ne dersiniz davetli siz olsaydınız göndericeklerimin tepkilerini merak ediyorum doğrusuu değişik olduğu için :KK60::KK60:

Tatlim.brnim fikrim klasik davetye olurdu ama buda değişik bisi ;)

Nisanlimla konustum kardan dolayi is olmayablrmis gidicegi tollar kapali olablrms sofor ya belki izn verirler dedi bende dua ediyorum gelsin INŞALLAH:KK36:

Back
X