• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar benim bir etegim var siyah uzun yanlarindan ve belinden deri serit geciyor ben bu etegi aldigim yerde birde ceket bakmistim ekolun asagida fusya renkli yakasi deri olan 38 bedendi cok hosuma gitti ama bedeni boldu darlatma yapilacakti fakat fiyati 250 tl idi sora almaktan vazgectim. Simdi sitesine baktim ceket fiyati yariya dusmus 140 tl ama benim begendigimin bedeni yok maalesef :( safran renginin var hemde 36 bedeni sizce alayimmi teredutte kaldim. Birde bi baska modelide cok begendim ama onunde bedeni kalmamis onuda ekliyim size ama o cekette 220 tlymis.
Bu deneyip almadığim ceket

10614_kucuk_1.webp

Buda sitesinde olan rengi ve 36 beden

131285441_tn50_0.webp

Buda baska yerde gordugum ceket yine ekolun ama bedeni yok

unnamed (1).webp

bunların ütü masasız olanları var canım ütü masasını ayrı tavsiye ederim çünkü taşıması sorun boyu ayarlanmıyo falan gerçekten kullanışlı değil hiç sen bilirsin tabiki genede :)
Hmm gerçekye görmediğim için canım neyse bakalım o zman yaza çoook var:)
Kızlar benim bir etegim var siyah uzun yanlarindan ve belinden deri serit geciyor ben bu etegi aldigim yerde birde ceket bakmistim ekolun asagida fusya renkli yakasi deri olan 38 bedendi cok hosuma gitti ama bedeni boldu darlatma yapilacakti fakat fiyati 250 tl idi sora almaktan vazgectim. Simdi sitesine baktim ceket fiyati yariya dusmus 140 tl ama benim begendigimin bedeni yok maalesef :KK43: safran renginin var hemde 36 bedeni sizce alayimmi teredutte kaldim. Birde bi baska modelide cok begendim ama onunde bedeni kalmamis onuda ekliyim size ama o cekette 220 tlymis.

Eki Görüntüle 1421356

Eki Görüntüle 1421358

Eki Görüntüle 1421359
hepsi çok hoş canım:) sen bilirsin hangisini alacağını:)

Hmm gerçekye görmediğim için canım neyse bakalım o zman yaza çoook var:)

hepsi çok hoş canım:) sen bilirsin hangisini alacağını:)
Safran renklisi guzelmi alabilecegim suan bitek o var

Kızlar birbirine çok benzesede karar veremedim sizcr hangisi

Eklentiler

• IMG_4000-220x330.webp
    IMG_4000-220x330.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 10320483_747906908574336_3958629375490544293_n-220x330.webp
    10320483_747906908574336_3958629375490544293_n-220x330.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_7410-220x330.webp
    IMG_7410-220x330.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 84
Ayy normalde yarım saatte hazır oln ben saatlerce hazırlanırdım:)

benimki banyoyla beraber 3 saat falan oluyodu heralde.bi de heyecanlanıyodumki.belli etmemek için kıpırdanıp konuşup duruyodum.heleki gözümün içine baktı mı bittiğim an.utancımdan yerin dibine giriyodum.çok güzeldi ya :)

azmış zaten sayfalar hemen okudum

Kızlar kına malzemelerimi aldım:)
Taç ve tülleri ayrı aldım kendim yapıcam herkesin tacı farklı olucak.
Çocuklar içinde tavşan vs figürlü taçlar aldım çünkü malum kına anında çocuklar çullanır hep bizde istiyoruz diye:)
Cerez için kare keselerden aldım, tef vs zaten arkadaşımın kınasından sonra bizim evde benim kınamı bekliyor..
Aklınıza gelen başka birşey var mı?
Ben gelenlere gül suyu ve lokumda ikram edicem ama lokumları güzel bir kutuda vermeyi düşünüyorm.

çocuklar için olanları iyi düşünmüşsün öok güzeller canım :)

AYy bu ütü masalarından istiyırum bende:)

bunları bende gördüm ama televizypn karşısında ütü yapmayı çok seviyorum ben.ordan oraya taşımak olmaz bunu.yükseklikte ayarlanmadığı için bana göre değil pek.ama çok güzel özellikle alttaki sepetlerini çok sevdim.

Kızlar benim bir etegim var siyah uzun yanlarindan ve belinden deri serit geciyor ben bu etegi aldigim yerde birde ceket bakmistim ekolun asagida fusya renkli yakasi deri olan 38 bedendi cok hosuma gitti ama bedeni boldu darlatma yapilacakti fakat fiyati 250 tl idi sora almaktan vazgectim. Simdi sitesine baktim ceket fiyati yariya dusmus 140 tl ama benim begendigimin bedeni yok maalesef :KK43: safran renginin var hemde 36 bedeni sizce alayimmi teredutte kaldim. Birde bi baska modelide cok begendim ama onunde bedeni kalmamis onuda ekliyim size ama o cekette 220 tlymis.

Eki Görüntüle 1421356

Eki Görüntüle 1421358

Eki Görüntüle 1421359

bende ekolden alıyorum çok alışveriş yapıyorum.ceketlerin modeli falan güzel de safran rengini pek beğenmedim ben canım.yine de sen bilirsin.

ValentinusNF ValentinusNF nasılsın görüşmeyelii_?:KK68:
İyiyim kuzucum son günlerde yoğun olmamın dışında hiçbir değişiklik yok bende sen nasılsın?:KK19:

Eki Görüntüle 1421356

Eki Görüntüle 1421358

Eki Görüntüle 1421359
Kuzu ben safran rengini sevmem fuşyaya bayılırım öncelikle ama bunun safran rengi de çok güzelmiş bu bir, ikincisi sen bunu fuşya olarak sevdiysen bence safranı alma istediğini almazsan dolap bekler gibime geliyor ki safranda siyah ve kahve tonları dışında neye uyar başka he bide kreme falan uyar sen bilirsin, üçüncüsü o üçüncü cekette hoşmuş ama sen sevdin mi ve kolları hafif kısa bu sorun olur mu senin için onu düşün, dördüncüsü :p eğer sen o fuşyaya BAYILDIYSAN bence fuşyayı al iyi bir terzide daralttır

İyiyim kuzucum son günlerde yoğun olmamın dışında hiçbir değişiklik yok bende sen nasılsın?:KK19:

Kuzu ben safran rengini sevmem fuşyaya bayılırım öncelikle ama bunun safran rengi de çok güzelmiş bu bir, ikincisi sen bunu fuşya olarak sevdiysen bence safranı alma istediğini almazsan dolap bekler gibime geliyor ki safranda siyah ve kahve tonları dışında neye uyar başka he bide kreme falan uyar sen bilirsin, üçüncüsü o üçüncü cekette hoşmuş ama sen sevdin mi ve kolları hafif kısa bu sorun olur mu senin için onu düşün, dördüncüsü :p eğer sen o fuşyaya BAYILDIYSAN bence fuşyayı al iyi bir terzide daralttır

iyiyim ben de nolsunn:KK51:düğün tarihin belli oldu mu canımcımm?:KK68:

ben ilkini çpk beğendim.böyle bi gözlek bende bakıyorum.

ara sayfaları yine kaçırdım akşam okuycam artık :)
Aslında ikincisinin beyaza yakın olanı bende vardı ama düğün telaşı yağmurda poşetin boyası akmış onu mu alsam diğerlerini mi bilemedim:(

Back
X