Haha can evinden vurayım dedim. Aman yapmayınca da gelir parasını geri alır valla elektrik faturasıyla falan çaktırmadanÖzellikle 3 çocuk vurgusu yaparsan, belki bir ihtimal harçlık verir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha can evinden vurayım dedim. Aman yapmayınca da gelir parasını geri alır valla elektrik faturasıyla falan çaktırmadanÖzellikle 3 çocuk vurgusu yaparsan, belki bir ihtimal harçlık verir![]()
Haha can evinden vurayım dedim. Aman yapmayınca da gelir parasını geri alır valla elektrik faturasıyla falan çaktırmadan![]()
![]()
Bizde tam tersi ben baştan beri her işe dahil edince , rahat davranmıyo onu yapalım bunu yapalım bendede gereksiz bir rahatlık var noluyo anlamıyorumBende çok takıyorum ya, karşımdaki insan da (nişanlı beyefendi) böyle relax olunca, insanlıktan çıkıyorum vallahi![]()
Haha yazarken onu da düşünmedim değil. Her yerde gözü kulağı var adamın. Evlenmemize de mani olur susalım en iyisiihahaha valla öyle usulca alır ki sen bile anlayamazsıno değilde şimdi bizi teknik takibe alıyorlarmış yihuuuu
![]()
Bizde tam tersi ben baştan beri her işe dahil edince , rahat davranmıyo onu yapalım bunu yapalım bendede gereksiz bir rahatlık var noluyo anlamıyorum
Kahvaltı takımları, kavanozlar, soğan patates sepetleri ohooo bissürü1000 TL ne beğendin sen öyleayyy evet yaa sinir oluyorum bunların kargo ücretlerine
Çukulatalar çıktııDoğru dedin çıkar şimdiiii
Aha da 5 dk önce aynısını yapım. İlk kez kullandım o siteyi bişey çıkarmı acep bakalım. Var mı o sitede işe yarar bişey bulan daha öncee
Ben daha bişey almadığım için her şeyi aldım ordanNee 1000 mii naptın kız
1000 Tlye de ne kargo parasıymış utanmıyolar da hiç![]()
Hoşgeldinn, hayırlısı olsunMerhaba kızlar bende yeni mezun oldum sayılır ve erkek arkadaşımın ısrarları üzerine dayanamadım iki hafta sonra istemeye gelecekler elim ayağıma karıştı
O tamamen sevgilinle alakalı bir şey. Benimki kısıtlamaz mesela o konularda ama kimisi de eşinin o kadar çok çalışmasını istemez.hala vazgecebilirim öyle korkuyorum :) çok aktif bir insanım okurkende aynı şirkette çalışıyordum aynı zamanda staj yapıyordum öğretmenim aslında ama sigorta şirketindeyim aslına bakarsanız kısıtlamalar olur mu diye düsünüyorum geç saatlere kadar çalısıyoruz coğu zaman tesekkürler bu arada
Versin madem bak uslu uslu evleniyoz işteGüyaa edicektin 26 yaşından önce evlenenelere çeyiz parası vericekti. Nerde kaldu bu yasa yaa beni teğet geçerse çok ağlarım![]()
3 yetmiyomuş artık kızımm daha çok yapıcam de futbol takımı kurucam diycem benOrası da Allah'ın emri valla
Cumhurbaşkanına gidip, evlensem 3 çocuk yapıcam ama para yok evlenemiyırum desem yardım edermi ki![]()
![]()
Haha yazarken onu da düşünmedim değil. Her yerde gözü kulağı var adamın. Evlenmemize de mani olur susalım en iyisii![]()
![]()
Evlenmeye mani olmaz kız bekar bekar günaha mı giriceksinizHaha yazarken onu da düşünmedim değil. Her yerde gözü kulağı var adamın. Evlenmemize de mani olur susalım en iyisii![]()
![]()
Duvak da takalım bari yazık içimizde kalmasınDon, atlet getirirler artık bize![]()
Hahah kız olursaa meydanlarda rezil eder seni vallaa aman diyim3 yetmiyomuş artık kızımm daha çok yapıcam de futbol takımı kurucam diycem ben![]()
Don, atlet getirirler artık bize![]()
Olur olur hepsi olur panik yapmaya gerek yok daha beş ay var benimm yavaş yavaş sakince hallolucakAy yok kız, delirmeye az kaldı , Yakında kafamda huni gezicem şantiyedeBende saldım artık kendimi, ne olur sonumuz bilmiyorum
![]()
Anaam uyanııık nasıl da sıyırdı kendinii hahahSayın teknik takibe alanlar gördüğünüz gibi topikte bu konuda tek yorum yapmayan ben oldum ben para mara istemiom yeterki uzak durun benden hahaha![]()
Doğru dedin kızlı erkekli cafelerde oturmamıza içi el vermez zatenEvlenmeye mani olmaz kız bekar bekar günaha mı giriceksiniz![]()
O kadar çocuk zaten rezil eder yeterince insanı varsın bi de onlar etsinSayın teknik takibe alanlar gördüğünüz gibi topikte bu konuda tek yorum yapmayan ben oldum ben para mara istemiom yeterki uzak durun benden hahaha![]()
Ayy düşünemiyorum halimizi rezillikHahah kız olursaa meydanlarda rezil eder seni vallaa aman diyim
Çeyizdekileri hapishanede giyeriz artık. Neye niyeet ne kısmet
![]()
Ayrıcaaa, kız iki dakikada sattın ya bizi. Sen mi getiricen bize ziyarette çeyizlerimiziSayın teknik takibe alanlar gördüğünüz gibi topikte bu konuda tek yorum yapmayan ben oldum ben para mara istemiom yeterki uzak durun benden hahaha![]()
Kırdık kafayıAnam beynim su kaynatmaya başladı ne doluymuşuz be![]()
![]()
Sonunu düşünen kahraman olamaz kızlar kendimizi hırpalamasak mıKırdık kafayı![]()
Anaam uyanııık nasıl da sıyırdı kendinii hahah
Doğru dedin kızlı erkekli cafelerde oturmamıza içi el vermez zaten![]()
hhihihi evliliğe giden yolda herşey mübahtır kızlarAyrıcaaa, kız iki dakikada sattın ya bizi. Sen mi getiricen bize ziyarette çeyizlerimizi![]()