Fosforlu kedi gözleri bizlere yol gösterir dert etmeyelimSonunu düşünen kahraman olamaz kızlar kendimizi hırpalamasak mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fosforlu kedi gözleri bizlere yol gösterir dert etmeyelimSonunu düşünen kahraman olamaz kızlar kendimizi hırpalamasak mı![]()
Vay vay vayy işte böyle dökün içinizdekileriihhihihi evliliğe giden yolda herşey mübahtır kızlarçok pis satarım
gelirim cezaevine ziyarete donlarınızı oraya getiririm rahat olun
![]()
Haha bi de itiraf ediyorr. Bizim gözümüz kalır bi kere rahat ediceni mi sandın senhhihihi evliliğe giden yolda herşey mübahtır kızlarçok pis satarım
gelirim cezaevine ziyarete donlarınızı oraya getiririm rahat olun
![]()
İnş. canım yaaa klasiğiyle seni onaylıyorumFosforlu kedi gözleri bizlere yol gösterir dert etmeyelim![]()
Eninde sonunda evleniceksiniz yaa bari bi kar sağlayın evlenin nolucak. Valla ben olsam nikahı kıyardım nisanaBenimde öğrenim kredi borcum var evlenin ödüycem dedi ama geç kaldım mayısta 25 oluyorum ödemiyor o zaman acele mi etsek martta istesinler nisanda evlenelim::)
Canım sorun çıkarıyorlar ama yaa o kadar basit şeylere takılıyorlar ki yani evlenmek başlıca bir dert bide onların saçmalıklarına maruz kalıyoruz.. Haklısın tabi yapmak zorundalar ama bizde sinir hastası oluyoruz bu aradaHerşeye dahil edin nişanlınızı kızlar ben hallederim ederim modunda olunca onlar rahata bağlar yani benim düşüncem bu. Ben bi çok şeye yapalım edelim diyodum halada öyle ki böyle olunca kendisi de istiyo tek başımıza evlenmiyoruz ki onlarda ellerini taşın altına sokacaklar.
Gözümün önünde ki görüntü süperrrrDuvak da takalım bari yazık içimizde kalmasın![]()
Ben ona yetişemiyorum yaa ödüyor devlet kyk borçlarını ama 27yim benBenimde öğrenim kredi borcum var evlenin ödüycem dedi ama geç kaldım mayısta 25 oluyorum ödemiyor o zaman acele mi etsek martta istesinler nisanda evlenelim::)
O yapışmış isteyelim diye, ne var yani 12.000 az para mı valla evlenin kurtulun derimdaha istemeye gelmediler iki hafta sonra adamın yakasına yapısıp evlen benimle yoksa 12 bin lirayı paşa paşa ödersin mi demeli acaba:))
Ahaha cirit atardık beraber. Her gün düğün halayıCanım sorun çıkarıyorlar ama yaa o kadar basit şeylere takılıyorlar ki yani evlenmek başlıca bir dert bide onların saçmalıklarına maruz kalıyoruz.. Haklısın tabi yapmak zorundalar ama bizde sinir hastası oluyoruz bu arada
Gözümün önünde ki görüntü süperrrr
Ben ona yetişemiyorum yaa ödüyor devlet kyk borçlarını ama 27yim ben![]()
al benden de o kadar geç kaldıkCanım sorun çıkarıyorlar ama yaa o kadar basit şeylere takılıyorlar ki yani evlenmek başlıca bir dert bide onların saçmalıklarına maruz kalıyoruz.. Haklısın tabi yapmak zorundalar ama bizde sinir hastası oluyoruz bu arada
Biz zamanında o kadar sıkıntı yasadıkki bu aile muhabbetlerinde şu an hiç böyle şeyler olmuyo üzmesin eşler birbirni kıymetlerini bilsinlerrCanım sorun çıkarıyorlar ama yaa o kadar basit şeylere takılıyorlar ki yani evlenmek başlıca bir dert bide onların saçmalıklarına maruz kalıyoruz.. Haklısın tabi yapmak zorundalar ama bizde sinir hastası oluyoruz bu arada
en iyisi ben bunu bi düsüneyimEninde sonunda evleniceksiniz yaa bari bi kar sağlayın evlenin nolucak. Valla ben olsam nikahı kıyardım nisana![]()
Hoşçakal kuzuuu :)Hatunlar, bol muhabbetler size ben kaçıyorum![]()
Haha güldürdün beniiGit tabi git süslen mesele kayınvalideyse kanlı canlı git yemeğe![]()
Ayyy çok güldümmHaha güldürdün benii
Daha ölmedik hanıım diye çıkıcam karşısına (töbee ne zorum varsaa)
kaynanna bu elbet bir zor bulur oHaha güldürdün benii
Daha ölmedik hanıım diye çıkıcam karşısına (töbee ne zorum varsaa)
kaynanna bu elbet bir zor bulur o![]()
Haha ay bi yandan makyaj yapıp bi yandan sizi yhanlız bırakmıyorum..Ayyy çok güldümm![]()
![]()