2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Selam gelincikler :KK51:

Kuzu net değil ama bakırköy dilek pastanesi olacak sanırım.. Merkezi açıdan süper tam incirli caddesinde, e yemeklerin kalitesi de on numara ama mekanı çok çok beğenmedim yaa yani masaları diktörtgen yurt masası gibi, süslemeleri kötü ne bileyim dileğin ağırlığıyla uzaktan yakından alakası yok. Ama hem uygun hemde orası dışında şık bi yer valla bilemedim bende :110:

Anladım kuzucum peki sevdiğin beğendiğin bi yer mi?

Kuzum ne kadar mekanin yeti guzelmis içeriği kendin belirlesen susu fln oluomu ki öyle

Kuzum ne kadar mekanin yeti guzelmis içeriği kendin belirlesen susu fln oluomu ki öyle
Sanırım kendin belirleyemiyprsun canım ellerinde ki imkanlarla onlar süslüyor işte :110: kişi başı menü fiyatı 30 tl (mekan+pasta tabağı+dj+taht)
11026740_10153099297238703_59350123_n.webp

Kızlar liste bu ama zeytinyağlılar dahil değil diye hatırlıyorum onlar extraya giriyordu sanırım inşallah dahildir o_O

Sanırım kendin belirleyemiyprsun canım ellerinde ki imkanlarla onlar süslüyor işte :110: kişi başı menü fiyatı 30 tl (mekan+pasta tabağı+dj+taht)
Eki Görüntüle 1433376
Kızlar liste bu ama zeytinyağlılar dahil değil diye hatırlıyorum onlar extraya giriyordu sanırım inşallah dahildir o_O

Kuzum menu super valla canim cekti;)

Dilekte güzel yapar hani :KK39: ama işte mekan çok fazla içime sinmedi acaba buldum da bunuyor muyum onu da anlamıyorum şükretmem lazım da işte... :110:

Canım değişiyor erkekler yani bu kocakarı lafı değil harbi değişiyorlar ama işte hepsim odun olmuyor daha az değişeni var tamamen değişeni var her neyse ilişkinin monotonlaşması, artık tamam bu kız benim mantığı falan bunları rahatlatıyor o nezaketleri kalkıyor ortadan

evet canım haklısın.rahatlık geliyo galiba.ya da stresten

Ay güldürdün beni yaa sanki sambacı çapırıcam diyo haha :KK70:
Aman takmamak lazım bunları gerçekten anlamıyolar sadece ne gerek var demeyi biliyolar. Gerek var ki araştırıyorz canım Allah Allah :)

:KK45: evet canım bunlar önemsiz şeyler onun için ne gerek var.

Aman konuşmasına da takılma canım. İşte bizim düşündüklerimiz onlara çok detay ve fazla abartı geliyo. E sürekli duyunca da bunalıyolar heralde. He de geç şimdilik :)
Onun da stresleri var illa ki o sebepten oluyo böyle gereksiz kırılmalar darılmalar. Sen kendin araştır. Hatta burada birlikte bakınıyoruz işte. Biz bize yeteriz bu konuda :)

öyle yapıyorum canım.o da stresli anlayışlı davrandım yine.özür diledi uzatmadım çok fazla.hakkını da yemeyim ne istiyosam yaptı ama arada böyle ne gerek varları tutuyo.

Herşeye dahil edin nişanlınızı kızlar ben hallederim ederim modunda olunca onlar rahata bağlar yani benim düşüncem bu. Ben bi çok şeye yapalım edelim diyodum halada öyle ki böyle olunca kendisi de istiyo tek başımıza evlenmiyoruz ki onlarda ellerini taşın altına sokacaklar.

benim düşüncem de öyle canım aslında erkekler biraz daha fazla sorumluluk yüklenmeliler maddiyat konusunda.en azından eşit olmalı yani.ablamlardan da gördüğüm kadarıyla dediğin gibi kendin hallettikçe rahatlığa alışıyolar.ama benimki taşın altına elini sokmak değil daha çok kayanın altına sokmak oluyo.içim hiç rahat değil ama yapıcak bişey de yok.

Eki Görüntüle 1433376

hayırlı olsun canım gayet güzel ikramları :)

Dilekte güzel yapar hani :KK39: ama işte mekan çok fazla içime sinmedi acaba buldum da bunuyor muyum onu da anlamıyorum şükretmem lazım da işte... :110:

gayet iyi canım bence.bende pastane cafe gibi bi yerde yapmak isterdim.özellikle açık havada olan bikaç cafe düşünüyodum.çimlerim üzerinde süsllemeler taht yastıklar falan.çok eğlenceli güzel olurdu.ama malesefki hem kalabalığız hemde uzak kalıyo.tutucağımız yerin bahçesi var yerler çim olmasa da.:KK53: idare edicez artık.

üst üste çok mesaj attım kusura bakmayın kızlar.akşam alışverişe çıktım yazamadım o yüzden.çok güzel şeyler beğendim.çelik tencere seti,çaydanlık,fondü,cupkek standı aldım.kahvaltı takımını da alıcaktım ama sonradan içime sinmedi.almadım.iyice bakıp sonra alıcam.

gayet iyi canım bence.bende pastane cafe gibi bi yerde yapmak isterdim.özellikle açık havada olan bikaç cafe düşünüyodum.çimlerim üzerinde süsllemeler taht yastıklar falan.çok eğlenceli güzel olurdu.ama malesefki hem kalabalığız hemde uzak kalıyo.tutucağımız yerin bahçesi var yerler çim olmasa da.:KK53: idare edicez artık.
O an oınları düşüneceğimizi sanmıyorum zaten canım süslü püslü olucaz ve müziğe kendimizi kaptırıcaz ve atacağız göbecikleri :KK73:

Merhaba bende ağustos geliniyim balayı için nereleri tercih ettiniz acaba :)

hoşgeldin :) biz kıbrısa gidicez büyük ihtimalle.sözlümün her sene gittiği bi otel var ordan çok memnun.yeni bi yere gidip kendimizi riske atmak istemiyoruz.seçenek çok.siz nereyii düşünüyosunuz.

hoşgeldin :) biz kıbrısa gidicez büyük ihtimalle.sözlümün her sene gittiği bi otel var ordan çok memnun.yeni bi yere gidip kendimizi riske atmak istemiyoruz.seçenek çok.siz nereyii düşünüyosunuz.
Hoşbuldum canim:)
Bodrum Alaçatı falan düşünüyoruz antalyada olabilir sakin bi yer olması önemli ikimizde kalabalıktan hoşlanmıyoryz çünkü

benim düşüncem de öyle canım aslında erkekler biraz daha fazla sorumluluk yüklenmeliler maddiyat konusunda.en azından eşit olmalı yani.ablamlardan da gördüğüm kadarıyla dediğin gibi kendin hallettikçe rahatlığa alışıyolar.ama benimki taşın altına elini sokmak değil daha çok kayanın altına sokmak oluyo.içim hiç rahat değil ama yapıcak bişey de yok.
Kafalarınıı eziceksin böylee yok öyle hersey hazır olsun... İki tavır iki trip hemen kendinelerine gelirler sıkma canını sen canm

Hoşbuldum canim:)
Bodrum Alaçatı falan düşünüyoruz antalyada olabilir sakin bi yer olması önemli ikimizde kalabalıktan hoşlanmıyoryz çünkü

bodrumu düşünün o zaman bence.antalya kalabalık turistleri de biraz seviyesiz.bodrumun denizi de çok güzel.

Son düzenleme:
Back
X