2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yani ne denir pek bilemedim ama erkekler böyle herşeyi kendileri yapmaya çok meraklılar gerçekten.. Ama uyarabilirsin sizin ihtiyacınız varken onlara yardım etmek yerine size birikim yapabilir ve sende yardım edip desteklemelisin bu durumda

Abisi çekilen borçlar bitti . hiç kusura bakmasın abisine yapılmış ben niye kredi borcuna girip kendimi zora sokayım ki gidip istesin ailesinden yapmakta meraklı ise benimde tüm isteklerimi yapacak o zaman yani sinr oluyrm

yazım mi hadi bende yazayım günlerdir daralıyorum :)

Bizimde 1,5 yıllık ilişkimiz var sevgilim burda tek yaşıyor arkadaşları ile aldığı maaş yetmiyor ne yazıkki .kpss ye girdi ve infaz koruma memurluğu için başvuru yaptı benim istememe rağmen , ve dualar ettim inşallah kazamnamazsın diye ve duam kabul oldu kazanamadı :)
Biz bu ay kendimiz için pijama takımı aldık bohçaya koymak için daha sözlü değiliz kendi aramızda taktık yüzük ekim ayında.
geçenlerde konu nasıl açıldı bilmiyorum abisi için 10 bin kredi çekmişler kredi kartları felan ödemiş ailesi gidip kızı istemişler yüzük takmışlar şu an 2 yllık evli abisi, hani yardım ettiğini biliyordum ama rakamında bu olduğunu bilmiyordum bana da geldiler tabi ama hiçbir şey demedim alttan aldım .herşeyi kendi yapacak ama nasıl yapacak 2020 de felan evleniriz herhalde , bir abisi nikah yapmışmış düğün yapmamış ,sende kredi çek bende kredi çekeyim yapalım demesi daha sinir etti beni .hiç kredi çekemem senin yapman lazım hiç bekleme , eşyaları zaten evgörden senetle alınacak krediye gerek yok dedim. madem abisi istedi oda istesin ne olacak yani. Birde aöf harç parası ayın 2 sine kadar bu ayın 5 nde maaşının alıyor. ne yapcam felan dedi bende abisinden ablandan iste ayın 5 inde verirsin dedim yok onlardan istiyemezmiş gidip annesine söylerlermiş zihniyete bakar mısınzı ? benden istiyor ben hiçbişey demedim
Dün sonunda patladım ailenden niye istemiyorsun abin istemiş yaptırmış gayet de rahat bir şekilde. sen niye yapmıyorsun en azından nişan yapsınlar bu kadar mı zor dedim o da işte ben ailemden istiyemem dedi niye dedim işte zamanında bende abimi eleştirdim şimdi onlarda bana aynı şeyi söylerler dedi. sinir oldum ya , söylerlerse söylesinler yani ne var bunda.
Birde dün oturalım dedim neymiş adam varmış orada . dedim ne olacak otur . kolumun tutup götürdü beni öyle sinirlendi ki oturturdu bana aptallık , gerizekalılık etme mantıklı düşün adam var orda dedii bende sustum başladım ağlamaya tutamıyorum gözyaşlarımı , babamda bizi görmüştü sevgililer gününde ondan beri huzursuzdum .Özürler diledi ama öyle kırgınım ki , Sırf gururundan yapıyor ailesi ona söz söylemesin ama bana gelince gurur diye bişey yok sinir oluyorum ya
ya o değilde seni kolundan tutup götürmesi gerizekalı falan delirtti benimkide kırk saat oturacak yer arar ankara turu atar öyle oturuurz secili mekanlar

canım o kadar güzel demişsinki.. evet ilk bozulduğum 14 şubat olmamasıydı. çünkü tarihleri bile net bi şekilde konuştuk ve ben yüzük tepsimi filan yaptırmıştım 2 ay kala böyle askerliği çıkardı işte.. ama ben kalkıp hadi okulu bırak askerliğe uzun dönem git diyemem.. bak 2.5 senedir aöf de yazık günah normalde geçen haziranda bitmesi lazımdı ki 2 sene daha uzadı. ve bu kafayda daha da uzıycaktır eminim.. ben de dedğim gibi pazar son kez konusucam bu konuyu ve topu ona atıcam sonra gözlemlicem bakıcam hala aynı o zaman...

canım o kadar doğru diyorsunki ben hayata erken başladım 19 yaşımda üni. bitirdim çalışmaya başladım. hatta üniversitedeyken bile fotoğraf çekip para kazanırdım. yani 4 senedir zaten sorumlulukları olan bi insanım. ee benim okulum bitti işim gücüm var çok şükür kazanıyorumda ee neden hala bekliyorumki aklım almıyor yani.. askerlik vs diyor ee bu 2 senedir belli olan bişey zamanında niye oturup çalışmadı o zaman. belki şimdi askerden gelmiş olcaktı ama malesef o kadar sorumlulugu yok.
aileler var bi de. onun annesi sürekli evlenelim baskısında. bizimkilerde bekliyor çünkü 2 senedir biliyoruz. baskı olmasa da belli bekledikleri. fakat o hep konuyu değiştirmede. bi de zoruma gidiyor. başkalarının mutluluklarıyla tabiki mutlu oluyorum ama mesela cok yakın arkadasım 4 5 aylık sevgilisiyle nişanlandı. başka bi arkadasım gecen ay kız arkadasına evlenme teklifi etti. yine gecen hafta bi arkadasım söz fotolarını paylastı ve hepsi bizden daha kısa süreli ilişkiler.. ben de üzülüyorum çocuk değiliz ki artık :KK42:

canım evliliğe girince aileler destek olmuyorsa bi şekilde kredi çekiliyor. ama ailesinden istemesi lazım evlat bu abşye yapıldıysa onunda hakkı tabi aileler maddiyatı el verdiği sürecee:KK60: bir de nişanı kız tarafı yapar kuzum :KK22:

seni yıkan bu olmuş vardır bunda da bir hayır canım konuş bakalım ne dicek.

Ama işte abisine yapmışlar benim yediremediğim o.kendisi nişanlıyla gezip tozdu borç ödemeden biz de krediye yetişir mi diye düşünüp durcaz yani stresli dönem geçireceğiz.nişan masrafından kastım çiçeği çikolatası elbisesi ayakkabısı takısı canım .

Bohça için pijama takımı aldık birbrimize ama ondan vazgeçeceğim çok masraflı oluyor diye yani daha ne yapayım
Ailesine hiç talep de bile bulunmamıştr laf yicem diye kesin

ya o değilde seni kolundan tutup götürmesi gerizekalı falan delirtti benimkide kırk saat oturacak yer arar ankara turu atar öyle oturuurz secili mekanlar

kimi zaman ondada vardr yer beğenmez ne arıyorsa oturacağı yer altın kaplama mı olcak analamdım :KK70:

kimi zaman ondada vardr yer beğenmez ne arıyorsa oturacağı yer altın kaplama mı olcak analamdım :KK70:
yok oturanlar ya bizi yerse ya inan bıktım beni alır arabada gecer iki saat tam mekanın önüne geliriz otoparka bakar baktı kalabalık basar başka yere gider gecen hafta pazar beni birde aldı oturduğumuz üçbuçuktu

ayy sen ankarada mısın kuzu :KK49::KK49::KK49:
seni yıkan bu olmuş vardır bunda da bir hayır canım konuş bakalım ne dicek.

Ama işte abisine yapmışlar benim yediremediğim o.kendisi nişanlıyla gezip tozdu borç ödemeden biz de krediye yetişir mi diye düşünüp durcaz yani stresli dönem geçireceğiz.nişan masrafından kastım çiçeği çikolatası elbisesi ayakkabısı takısı canım .

Bohça için pijama takımı aldık birbrimize ama ondan vazgeçeceğim çok masraflı oluyor diye yani daha ne yapayım
Ailesine hiç talep de bile bulunmamıştr laf yicem diye kesin
kuzum her seyi en az sekilde yapmayı deneyin. bohca için sadece gerekli malzemeleri alın mesela.. bilmiyorum haklısın bence inşallah hallolur sorunlarınız

Kızlar yatak odası takımı baktınız mı?
Telesete baktım ben bugün çok sade ve modern..Ama fazla sade geldi bana:S

yazım mi hadi bende yazayım günlerdir daralıyorum :)

Bizimde 1,5 yıllık ilişkimiz var sevgilim burda tek yaşıyor arkadaşları ile aldığı maaş yetmiyor ne yazıkki .kpss ye girdi ve infaz koruma memurluğu için başvuru yaptı benim istememe rağmen , ve dualar ettim inşallah kazamnamazsın diye ve duam kabul oldu kazanamadı :)
Biz bu ay kendimiz için pijama takımı aldık bohçaya koymak için daha sözlü değiliz kendi aramızda taktık yüzük ekim ayında.
geçenlerde konu nasıl açıldı bilmiyorum abisi için 10 bin kredi çekmişler kredi kartları felan ödemiş ailesi gidip kızı istemişler yüzük takmışlar şu an 2 yllık evli abisi, hani yardım ettiğini biliyordum ama rakamında bu olduğunu bilmiyordum bana da geldiler tabi ama hiçbir şey demedim alttan aldım .herşeyi kendi yapacak ama nasıl yapacak 2020 de felan evleniriz herhalde , bir abisi nikah yapmışmış düğün yapmamış ,sende kredi çek bende kredi çekeyim yapalım demesi daha sinir etti beni .hiç kredi çekemem senin yapman lazım hiç bekleme , eşyaları zaten evgörden senetle alınacak krediye gerek yok dedim. madem abisi istedi oda istesin ne olacak yani. Birde aöf harç parası ayın 2 sine kadar bu ayın 5 nde maaşının alıyor. ne yapcam felan dedi bende abisinden ablandan iste ayın 5 inde verirsin dedim yok onlardan istiyemezmiş gidip annesine söylerlermiş zihniyete bakar mısınzı ? benden istiyor ben hiçbişey demedim
Dün sonunda patladım ailenden niye istemiyorsun abin istemiş yaptırmış gayet de rahat bir şekilde. sen niye yapmıyorsun en azından nişan yapsınlar bu kadar mı zor dedim o da işte ben ailemden istiyemem dedi niye dedim işte zamanında bende abimi eleştirdim şimdi onlarda bana aynı şeyi söylerler dedi. sinir oldum ya , söylerlerse söylesinler yani ne var bunda.
Birde dün oturalım dedim neymiş adam varmış orada . dedim ne olacak otur . kolumun tutup götürdü beni öyle sinirlendi ki oturturdu bana aptallık , gerizekalılık etme mantıklı düşün adam var orda dedii bende sustum başladım ağlamaya tutamıyorum gözyaşlarımı , babamda bizi görmüştü sevgililer gününde ondan beri huzursuzdum .Özürler diledi ama öyle kırgınım ki , Sırf gururundan yapıyor ailesi ona söz söylemesin ama bana gelince gurur diye bişey yok sinir oluyorum ya
Çok çok haklısın düşündüğünde sana kesinlikle katılıyorum. Ama şu var bu mesele onunla ve onun ailesiyle arasında. Ne kadar yanlış olursa olsun laf söylediğinde sana ters teper. Bazen ailede bir çocuğun üzerine daha çok düşülüyor, birine her şeyi yaparken diğeri her şey için savaşmak zorunda kalıyor. İstemekte haklısın, ama yapmıyorlarsa, o da isteyemiyorsa karakterinde yok demek ki zorlama bence. Kendini yıpratma hiç, onlarla da kendinizi kıyaslama(haksızsın demiyorum kardeşler eşit olmalı ama sen bu durumu görmezden gel ne olacak). Kendiniz zor da olsa kimseye hesap vermeden yapmış olrsunuz. Çünkü yardım aldığında her türlü müdahale hakkı olur karşı tarafın, o da kendi hayatımız diyerek bu yola çıkmıştır, o yüzden istemiyordur belki. Bu devirde borca girmeden evlenmek çok zor. Olanlar var, aileleri ev hediye ediyor falan, çok özeniyorum ama kısmet bu işler. Herkes ailesi hakkında hassastır, laf dışarıdan geldiğinde doğru da olsa en ufak lafı konduramaz. Tepkisi ondan gibi geldi, ama çok yanlış bi tepki vermiş :( özür dilemiş ama o lafı da sakız etmesin ağzına bence. Affetmenin kolay olmadığını görmeli

Hoşgeldin kuzuuu. Sana da hayırlı cumalarr.
İyiyiz sen nasılsıııın :)
Çok şükür iyiyim bende canım hızınıza yetişemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bi tane olsun da onla başedemeyince bakalım ikinciyi ister mi :KK70:

Selamm :) İyiyim çok şükür sen nasılsın

Çok şükür canım iyiyim :)

kızlar yazdıklarınızı biraz okumaya çalıştım üzmeyin kendinizi ya :( ne diyeceğimi bilemedim inanın :(

15 agustosta düğünüm var benimde :)
yarın gelinliğim dikimine başlanılcak fakat ben hala kararsızım fikir verin bana lütfen :) tesettürlüyüm 45 kiloyum atıcağım resimlerden hangisinin etek kısmı daha hoş sizce lütfen herkes bi fikir versin noluuuuuur :)

10966540_10204916502264243_749864783_n.webp

en_begenilen_prenses_gelinlik_modelleri-16.webp

Screenshot_2015-02-23-05-09-12.webp

Screenshot_2015-02-24-15-43-01.webp

15 agustosta düğünüm var benimde :)
yarın gelinliğim dikimine başlanılcak fakat ben hala kararsızım fikir verin bana lütfen :) tesettürlüyüm 45 kiloyum atıcağım resimlerden hangisinin etek kısmı daha hoş sizce lütfen herkes bi fikir versin noluuuuuur :)

Eki Görüntüle 1434282
Eki Görüntüle 1434283

Eki Görüntüle 1434284

Eki Görüntüle 1434285
hepsi prenses model ama üzerinde giymen gerek bir kaç tane benzer modeller bulup boyuna kilona göre durus değisir

Back
X