2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

15 agustosta düğünüm var benimde :)
yarın gelinliğim dikimine başlanılcak fakat ben hala kararsızım fikir verin bana lütfen :) tesettürlüyüm 45 kiloyum atıcağım resimlerden hangisinin etek kısmı daha hoş sizce lütfen herkes bi fikir versin noluuuuuur :)

Eki Görüntüle 1434282
Eki Görüntüle 1434283

Eki Görüntüle 1434284

Eki Görüntüle 1434285
Canım arkadaşa katılıyorum hepsi aynı model gibi. Fazla fazla kabarık vçok da benzerler. Ben 2. fotodakini daha çok beğendim ama önemli olan sende nasıl görüneceği. Bu şekilde karar vermek pek mümkün değil

yarın gelinliğim dikimine başlanılcak fakat ben hala kararsızım fikir verin bana lütfen :) tesettürlüyüm 45 kiloyum atıcağım resimlerden hangisinin etek kısmı daha hoş sizce lütfen herkes bi fikir versin noluuuuuur :)

Eki Görüntüle 1434282
Eki Görüntüle 1434283

Eki Görüntüle 1434284

Eki Görüntüle 1434285

ben ikinciyi beğendim.45 kiloda baya iyiymiş ama boyun çok uzun değilse tabi.değil 45 ben 50 kilo bile olmadım hiç :(

Eki Görüntüle 1434282
Eki Görüntüle 1434283

Eki Görüntüle 1434284

Eki Görüntüle 1434285
bide şu var 45 kilo olduğun için kabarıkta giyersin mis olursun:) denemeden karar verme

kızlar hepiniz 2 demişsiniz bencede 2 hoş fakat ön kısımdan resmini bulamadım o gelinliğin oyüzden emin olamıyorum bende . Aklımdaki prenses model kuyruklu bi gelinlik hepsi aynı olur zaten dimi fazada kafa yormama gerek yok :)

zayıf olduğum için arkadaşlarım kabarık gelinliği taşıyamazsın sen diyorlar aklımı karıştırıyolar işte hep :KK43:
alakası yok benim kardeşmde 45 kilo bel incecik prenses giydi çok güzel duruyor gayette taşıdı ama foto çekimine giderken gelinlk için sporlar oluyorya onlardan giydirdim:)

alakası yok benim kardeşmde 45 kilo bel incecik prenses giydi çok güzel duruyor gayette taşıdı ama foto çekimine giderken gelinlk için sporlar oluyorya onlardan giydirdim:)

bende taşırım ozman :) zaten hayalimdeki gelinlik hep prenses modeldi moralimi bozanlar olmasa herşey güzel olucakta malesef böyle insanlar var

Arkadaşlar yemin ederim derdim ev filan değil, Allah şahit.
Yani daha maaşını bile bilmiyorum, önemli de değil. (Tabi aşağı yukarı bi fikrim var ama hiç sormadım)

Benim tek üzüldüğüm mesele nasıl bu konuya geldik. Beni tahrik ediyor olmasını hazmedemiyorum. O inatlaştıkça kendimi bi savaşın içinde zannediyorum. Konuştuğumda suçunu kabul ediyor ama sonra aynı şey yine oluyor.
Ne kadar sosyal medeni filan da desem ne yazıkki erkek hegomanyası var gizli bi yerlerde. Ben de bunu hissettiğim an karşı saldırıya geçiyorum.

Gerçekten çok üzgünüm, iletişimimiz bu hale geldi diye uzaklaşmak bile geliyor içimden.

Bunun bi arkadaşı var iki yıllık evli, eşi kesinlikle ömrümün hiçbir zamanında çocuk istemiyorum filan diye inat ediyordu. Nitekim bu konu yüzünden de ayrılma noktasına geldiler. Biz onun üzerine geyik yaparken bi baktım benimki cidden kaptırdı kendine bu fikri :KK57: Neyse şimdi olması gerektiği gibi akışına bıraktı.

Çok tabi yaaa :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46: Bu neeeee :KK49:

Daha maaşını bile bilmiyorum. Allah şahidim ki niyetim o değildi :KK51:

İşte beni tahrik eden tavır da bu ya. Tabi serde erkeklik var, onun züriyeti devam edecek sonuçta.
Yaaa ne acı konular bunlar, gerçekten bunları konuşuyor olduğumuza inanamıyorum, çok üzgünüm :KK51:

Yahuuu 5 çocuk çok fazla değilmi ? :KK57::KK57: Şimdi beni taşlamayın da benden de anne olmaz gibi geliyor, yani çocuk için plan yapmıyorum ben..Bunu da söyledim nişanlıma :oops:

kızlar geçen bıçak soruyodunuz cookplusta indiirme girmiş 78 tl

b%C4%B1cak-825x877.jpg

Back
X