- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
kafein_ tatlim telefondan giriyorum alintilayamadim.m. benim zoruma giden ne biliyormusun. Bir teyze bunu nasil yapar ya? Kim gelirse gelsin dugune. Valla gelmek isteyen her skilde gelir ben boyle dusunuyorum.gelmeyenide silerim olur biter. ama teyzemin bu denli yarisini yediremiyorum dusundukce sinir oliyorum
fesatlıktan yapıyolar canım teyze falan farketmiyo.bizde de halam böyle.sürekli yarış içinde ablamlarla benimle, kuzenlerimi kıyaslıyo.ondan kötü olduğumuzda seviniyo iyi olduğumuzda bunalıma giriyo.kuzenim geçen sene evlendi.daha önce konuştuğu bi çocuk vardı vefat etti.onun en yakın arkadaşıyla konuşmaya başladı ve evlendi.üstelik bu evlendiği çocuk daha önce ablamı beğenip istemişti.çok ısrarcı olmuştu.kuzenime ulaşıp ablamı ikna etmesini istemişti.halamda zengin çocuk düşünsün falan diyodu anneme.ablamla şuanki kocasının arasını yapmaya çalışıyodu yani kuzenim ve halamda tabi.ablam evlendikten sonra ikisi evlendiler hem ablama hemde vefat eden eski sevgilisine rağmen.halamda herşeyi bilmesine rağmen istedi.ilk duyduğumda o kadar içim acıdı ki.sanki başka birisi kalmadı dünyada.ama onların bulup bulabileceği en iyi kişi oydu kaçırırlar mı..sonrasında da çocuk ablamın eşinden daha iyi diye sürekli nispet.çocuğun hiçbi açığını vermiyodu halam bize.mesela çocuğun babası istedikleri salonu tutmadı maddiyattan dolayı bunlar bize yer kalmamış da tutamadılar diye anlatıyodu.sözlüm çocuğun yakın arkadaşı olduğu için ben biliyodum halbuki herşeylerini.benim isteme olduğu zamanlarda da bizimkiler istemediler.halam onun damadımdan kötü olduğu için,ailem istemediği için 32 diş geziyodu.benim gözlerimin feri gitmişti ama o hiç olmıycak şeylere kahkaha atıp gülüyodu.yeni yeni evimin yapıldığını düğün salonunu falan duyunca biraz keyfi kaçıyo.birde diğer kızı ekonomik olarak kötü durumda olunca.Allah bunlar gibilerine fırsat vermesin.bende baya doluymuşum kendi dertlerimi anlattım bi de. kusura bakma.