Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bu konuyu anlatalım bende anlatmak istiyorumHiç bilemiyorumÇok istiyorum bilmesini, sizlerden bahsetmeyi falan ama işte...
Sağol canım benim. Günaydın sanadaCanım başın sağ olsun ...
Günaydın kızlarrr valla bende çalışıyorum bugün hemde 5 e kadar ve neden bilmiyorum şuan başım çok ağrıyo sabah sabah nerden geldiyse![]()
ben alacağım tepkiyi biliyorum oyüzden anlataamam :)bence bu konuyu anlatalım bende anlatmak istiyorum
aynı durumdan bende korkuyorum kalkar der bunu niye anlattın anlamaz ama gizli de olsun istemiyorum bilemiyorumBizim başımızdan şöyle bir olay geçmişti, bir dönem bizim aramız çok kötüydü, bi geçiş dönemi yaşadık. Ben o zamanlar sıkıntımı atmak için blog açmıştım. Telefonumda açık unutmuşum, gördü ve aşırı tepki verdi. Ayrıldık hatta. Kötü bişey değildi aslında ama gizlediğim için çok sinirlendi, gizlemesem de okumasını istemezdim çünkü çok iç karartıcıydı. Aldatmakla aynı kefeye koydu ama. Şimdi aynı tepkiyi vereceğini düşünmüyorum ama emin de değilim. Kötü bişey atlatınca insan korkuyor. Madem o kadar korkuyorsun niye bu hesabı açtın dersen de, şu evlilik durumlarında destek istedim açıkçası. O umursamıyordu, benim yardıma fikirlere ihtiyacım vardı. Çok da iyi geldi. Mesela bazı olaylarda gereksiz yere onunla kavga edebilirmişiz. Ben burada okuduklarımdan sonra biraz daha ağır başlı olduğumu hissettim. Sonra sizlere de alıştım. Bunu da onunla paylaşmak istiyorum ama gider hesabı arar deşer, kötü bir şey bulmaya çalışır, kendince bulur.
canım benim sıkıntım merak edip bakabilirKızlar benim eşim biliyo. bana diyo dedikodu mu yapıyon yine diye:) eğer sitenin amacını tam anlatırsanız bişe diceğini sanmıyorum
Benimki de meraklı değil bakmıyo. Bi.kaç kere ne yazıyon dedi. Dedim çeyiz konuşuyoz diye bişe demedi. Bazen bdv deki konuları okuyorm yorum yapıoz beraber:)canım benim sıkıntım merak edip bakabiliryani ben olsam öyle yapardım merak eidp araştırırdım ne anlatıo die
o benim kadar meraklı değil ama olsun
![]()
benimki kesin araştırır yanicanım benim sıkıntım merak edip bakabiliryani ben olsam öyle yapardım merak eidp araştırırdım ne anlatıo die
o benim kadar meraklı değil ama olsun
![]()
seninki iyimişBenimki de meraklı değil bakmıyo. Bi.kaç kere ne yazıyon dedi. Dedim çeyiz konuşuyoz diye bişe demedi. Bazen bdv deki konuları okuyorm yorum yapıoz beraber:)
emin değilim ama riske girip huzurumuzu bozmaya gerek yok cnaımbenimki kesin araştırır yani
Kötü bişe yapmadığımız için boşver o zaman. Eğer bi gün görürse söylersin:)seninki iyimişbe telefonu biraz fazla elime alım ona bile kızıyor yeter bırak die
emin değilim ama riske girip huzurumuzu bozmaya gerek yok cnaım![]()
of bilmiyorum her an anlatasım var gir bak derim ama sıfırdan hesap acmak gerek:) yoksa der yapmıssın ne diye söylüyosun:)seninki iyimişbe telefonu biraz fazla elime alım ona bile kızıyor yeter bırak die
emin değilim ama riske girip huzurumuzu bozmaya gerek yok cnaım![]()
Günaydın kuzuGünaydınnnnn kızlar ..
Günaydınnnnn kızlar ..
sabah sabah insanın sinirini bozuyorlar bi gün bu işi bu adam yüzünden bırakıcam o derece of![]()
Gündem burayı söylemek heraldeee , ne dicekler ki yaa bence bişey olmaz söylesemGünaydın kuzu