- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
ondada haklısın canım ya.Canım aileme verilmiş bi söz var yapmaları gerek. biz eşya dışında bişe istemedik çünkü. üstelik var onu da biliyorum. Varken ne gerekiyosa yapılsın diye düşünüyorum ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ondada haklısın canım ya.Canım aileme verilmiş bi söz var yapmaları gerek. biz eşya dışında bişe istemedik çünkü. üstelik var onu da biliyorum. Varken ne gerekiyosa yapılsın diye düşünüyorum ben.
evet yaYine boş kalmış buralar![]()
Zaten derdi o. Dedim eşime diğer gelinleri her gün arıyo mu diye. O yüzden hiç umrumda değil konuşur dururoff işin gücün yok onumu arican hergün trip atcak laf edecek başka bişeyini bulamamış aramıyon diye bahane bulmuş canım merak eden kendi arar valla benim kayınvalidem daha çok arıyo benden.. özledim seni nasılsın kızım diyo..
sizi himayesi altına almak istiyo hiç fırsat verme canım
Sanada demiştim ya. Yaptırmayıncada kötüyüm yaptırıncada kötüyüm. Yapsınlar o yüzdenondada haklısın canım ya.
eşime yaptırdığım hediye geldi:) çok güzel olmuş:)
İşte bu alnüm yaptırmıştım kapağı o:)Nirede bakimm![]()
çok güzelsinizİşte bu alnüm yaptırmıştım kapağı o:)
nerdesin bakim sennnKizlar merhaba
Beni hatirlayan var mi![]()
canım. sen nereye kayboldun bakimmmKizlar merhaba
nerdesin bakim sennn
canım. sen nereye kayboldun bakimmm![]()
Teşekkür ederim canımçok güzelsinizmaşşallah size
aslinda ara ara girdim ama okuyup ciktim. Topikte bi negatif hava var sanki sizede yansimistir. Ben bide oryacigimi goremedim hic
Evlilik mevzusu da beklemede kaldi. Nisanlicanimin avrupa yakasindaki evi satilacak ki anadoludan alalim. Ev belli olmadan bisey yapamiyorum. Ne esya bakiyorum ne gelinlik![]()
İşte bu alnüm yaptırmıştım kapağı o:)
Kizlar merhaba