2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sabah sabah kv cinnet geçirtecek bana. Mahvetti haftasonumuzu. aradı baş salığı diledi bugün 4.gün düşünün yani. bana diyo ki içerde tel Çekmiyodu hastaydım yeni kendime geldim de aradım diyo. halbuki eşimle konuştular niye yalan söylüyosun. Bende geçmiş olsun dedim. Sonra tutmuş bana diyo ki sen arayıp sormuyosun nasılsın demiyosun diyo. Bende dedim içerde tel. çekmiyo ya sen rahatsuz olma diye aramadım dedim. sonra da düğün lafını açtı yine. Çok masraf etmişlerde çok yorulmuşlarda bi sürü konuştu. Bende dedim anne acım var bunları sonra konuşuruz dedim. Böyle dedim diye eşimle tartıştık dinleseymişim ne olurdu diyo. Bende benim durumumu biliyosun neyi dinlicektim dedim. Sonrada gelmiş özür diliyo. Annem için seni kırdım diyo.
Kuzucum benim tekrar başın sağolsun (daha önce dilemiştim ama görmemiş olabilirsin). Zaten sorunluydu o kadın takma diyecem ama kv sonuça malesef ki hep hayatında olacak ama nasıl desem konuşmalarını çok duymamaya çalış, dert etme. Zaten saygın olmayınca sözü de değersiz olur ne yapıp ne ettiği umrunda olmaz. Kayınvalide bu cenaze için 4 gün sonra mı aranır yaa ilk günden araması gerekiyordu. Benim annemin dayısı vefat etti geçenlerde kv adayım ilk günden aradı mesela (o da ben biraz duyurmuş olabilirim bilmiyorum inşallah kendi kendine düşünmüştür) neyse doğru olan bu aile oldunuz artık. Neyse ben tanımadığım halde o kadından birşey beklemiyorum boşvermeye çalış, takarsan sinir hastası olursun..
sağol canım. ya takmamak elde mi ki. Ya eşim bigün annesinin oyununa gelirse ne olacak...

Zaten amacı laf sokmak için aramak. halamlar demiş ki buna mathle konuşuyon mu demiş. Oda aramıyo ki konuşayım demiş. bunu niye anlatıyosa. Salaak ya.
Iyyyy en sevmediğim kadın tipi.. Malesef çoğu kv de böyle Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Moralim cok boUk kizlar sinava girdim bugun :KK43: 72-76 arasi bir puan alicam tercih hakkim olucak ama atanirmiyim bilmiyirum aorularda zor degildi ama karisikti biraz cok uzuldum. Calismistim bildigim sorulari yanlis yaptim
Canım inşallah bekleiğinden daha yüksek gelir puanın oluyor böyle şeyler bizzat biliyorum. Hayırlısı olsun stres yapma olmazsa olana kadar denersin.

Kuzucum benim tekrar başın sağolsun (daha önce dilemiştim ama görmemiş olabilirsin). Zaten sorunluydu o kadın takma diyecem ama kv sonuça malesef ki hep hayatında olacak ama nasıl desem konuşmalarını çok duymamaya çalış, dert etme. Zaten saygın olmayınca sözü de değersiz olur ne yapıp ne ettiği umrunda olmaz. Kayınvalide bu cenaze için 4 gün sonra mı aranır yaa ilk günden araması gerekiyordu. Benim annemin dayısı vefat etti geçenlerde kv adayım ilk günden aradı mesela (o da ben biraz duyurmuş olabilirim bilmiyorum inşallah kendi kendine düşünmüştür) neyse doğru olan bu aile oldunuz artık. Neyse ben tanımadığım halde o kadından birşey beklemiyorum boşvermeye çalış, takarsan sinir hastası olursun..

Iyyyy en sevmediğim kadın tipi.. Malesef çoğu kv de böyle Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Canım inşallah bekleiğinden daha yüksek gelir puanın oluyor böyle şeyler bizzat biliyorum. Hayırlısı olsun stres yapma olmazsa olana kadar denersin.
Zaten aramasını beklemiyırum. Artık eskisi kadar takmıyorum işte eşimi doldurmazsa sorun yok. Görmemişim canım baş sağlığı dilediğini. Çok teşekkür ederim

Zaten aramasını beklemiyırum. Artık eskisi kadar takmıyorum işte eşimi doldurmazsa sorun yok. Görmemişim canım baş sağlığı dilediğini. Çok teşekkür ederim
Eşinin genel durumu nasıl? Yani annesi ve sen arasında tavırları davranışları?

Eşinin genel durumu nasıl? Yani annesi ve sen arasında tavırları davranışları?
Şimdiye kadar hep benim yanımdaydı. Bugünde dedi anneme niye böylesin diye. Bende dedim annen benim acın varken bile laf sokma derdinde düğünden önceki en güzel günlerimi mahvetti nasıl davranayım dedim. sinirlendim. Sonra geldi sen haklısın falan dedi özür diledi. Sonra da annesiyle tartıştılar. sen böyle yaptıkça mathten sana kızın gibi davrnmasını bekleme dedi

Şimdiye kadar hep benim yanımdaydı. Bugünde dedi anneme niye böylesin diye. Bende dedim annen benim acın varken bile laf sokma derdinde düğünden önceki en güzel günlerimi mahvetti nasıl davranayım dedim. sinirlendim. Sonra geldi sen haklısın falan dedi özür diledi. Sonra da annesiyle tartıştılar. sen böyle yaptıkça mathten sana kızın gibi davrnmasını bekleme dedi
Güzel söylemiş ama.. Canım zaten o onun annesi tam olarak önyargısız bakamaz olaylara ama bunlara rağmen çabalayıp senin yanında olması ve olaylara biraz daha sağduyulu yaklaşması gerekir ki sanırım öyle de yapıyor. İnşallah öyle gider hep.

Güzel söylemiş ama.. Canım zaten o onun annesi tam olarak önyargısız bakamaz olaylara ama bunlara rağmen çabalayıp senin yanında olması ve olaylara biraz daha sağduyulu yaklaşması gerekir ki sanırım öyle de yapıyor. İnşallah öyle gider hep.
Canım zaten önceki gelinlere de yapmış bi sürü eziyet. eşim farkında yani. Ben dedim annenle aranı bozma. Ama anneni dinleyipte benlede kötü olma dedim

Eveet bir rehavet çöktü topiğe,bizde o havayı atmaya çalışıyoruz napalım :KK14:

Pek anlayamadım canım şimdi, ev satılması mı beklemede kaldı ? Yoksa evlilik mi?

Ev satilmasini bekliyoruz. Kiraya cikmak istemiyoruz. Satilinca baska yerden alicaz. Ev isi muallakta olunca da gun alamadik. Bu hafta icinde belediyeye gidip sorucam alabiliyor muyuz ekim ayina diye. Sagolsunlar telefonlari hic acmiyorlar gitmeden soramadim yani.

Bugun de eve alici cikmis bakalim insallah satilir da biz de hemen ev arariz. Sonrasinda ben esya islerine giricem. Baya kolaylamis olucaz.

Sen ne yaptin canim nasil gidiyor nisanlilik:KK69:

Bende seni yerim:kk77:

Nasilsin canim, az kaldi dugunune :KK49: 3ay bile yok:KK73:

Back
X